Spring naar bijdragen

scania 440

Reclamevrij
 • Aantal bijdragen

  2404
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Over scania 440

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 10-05-1969

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Locatie
  in het mooie Twente
 • Interests
  mijn vrouw en dochter,
 • Beroep
  chauffeur / Eigen rijder

Recente profielbezoeken

13747 profielweergaven
 1. scania 440

  45 uur buiten de cabine slapen. Maar waar?

  Mocht je nou veel dividendbelasting overhouden hoef je nooit meer die 45 uur in de cabine door te brengen [emoji3] Nog een leuk stukje over die dividendbelasting https://www.taxlive.nl/nl/documenten/nieuws/afschaffing-dividendbelasting-waar-is-de-nuance/
 2. scania 440

  Naar welke muziek luister je op dit moment?

  Kijk 'Bee Gees - Holiday (1967) [High Quality Stereo Sound, Subtitled]' op YouTube
 3. scania 440

  Naar welke muziek luister je op dit moment?

  Kijk 'Daft Punk - Veridis Quo' op YouTube
 4. scania 440

  forumgebruikers gespot

  @Leeuw gespot bij Veghel ongeveer en bij Apeldoorn even kunnen . Vanmorgen bij het opdraaien van de N36 bij Almelo ook een bolletje auto gezien maar kan ook een collega zijn geweest.
 5. Ondertussen beginnen de vakbonden zich ook te roeren in het VK, willen een nieuw referendum over de brexit. Zouden ze langzaam in de gaten krijgen wat een brexit eigenlijk betekent voor de gewone burger? https://www.telegraaf.nl/c/2534740/
 6. scania 440

  van Wanrooy

  Heb vorig jaar nog wel ergens wat gelezen dat hij nieuwe trailers had aangeschaft. https://www.transport-online.nl/site/86994/tien-gestuurde-kastenopleggers-voor-van-wanrooy/
 7. scania 440

  van Wanrooy

  Sorry, over de (e) van werkt{e} gelezen. Iets met.... vul maar wat in. Een letter verkeerd of niet gelezen en het wordt helemaal verkeerd geïnterpreteerd. Heb de man zelf ooit een keer ontmoet (in het bijzijn van Ron (valkje)) en kwam op mij over als een normaal een van de jongens persoon, spijkerbroek/ blouse zonder strop en gympen, niet echt het "ik ben de directeur hier" type.
 8. scania 440

  Roadsoft RS Digitac v8

  Voor de betreffende chauffeur maakt het niks uit, voor het bedrijf wel als het binnen een jaar terug bij een bedrijfs controle geconstateerd wordt.
 9. scania 440

  Roadsoft RS Digitac v8

  Alles wat ouder als 1 jaar is is niet relevant meer. Nee de gegevens van de auto en of personen kun je niet wissen of aanpassen (als dat wel zou kunnen werden sommige beheerders ineens heel creatief [emoji6]). Is het een probleem, als je toevallig een bedrijfs controle krijgt en ze vragen ook nog toevallig alle gegevens van die ene periode op zul je zeker vragen krijgen, maar dan nog hangt het van het totaal plaatje af en hoe goed je kunt lullen. [emoji3]
 10. scania 440

  van Wanrooy

  Nee, al zeker 3 jaar niet meer.
 11. scania 440

  45 uur buiten de cabine slapen. Maar waar?

  Als je alle grote industrie en havens naar oost Europa verplaatst is het hier weer rustig op de parkings. [emoji849]
 12. scania 440

  Bituumtrapper en Domino

  Gecondoleerd
 13. scania 440

  Kleine poolse bestelvrachtwagens

  Dat niet alleen, de politie zal het de chauffeur best wel gunnen om door naar huis te rijden maar die vracht had eigenlijk al 4 uur ervoor stil moeten staan, als hij daar niet tegen optreed geeft hij het transportbedrijf een economisch voordeel.
 14. scania 440

  Kleine poolse bestelvrachtwagens

  - geen idee eigenlijk, maar zou best kunnen. - zette mij aan het denken, heb ook zo'n Duits blad in de auto maar is een "versichrungsbestatigung" met de "Haftung" volgens Ned civielrecht wetboek en of AVC of CMR verdrag met de bijbehorende bedragen. Geen aparte Duitse verzekering, lijkt me ook niet nodig. - dan lopen ze wel ver vooruit op de detacheringsrichlijn voor transport want die is er nog niet, Noorwegen zit ook eigenlijk niet in de EU wat het misschien makkelijker maakt. - klopt, maar geeft dan wel weer een hoop verwarring.
 15. scania 440

  Kleine poolse bestelvrachtwagens

  Ja dat zou ik ook denken, maar voor voertuigen die niet onder 561/2006 vallen is geen Europese wetgeving en dus conflicteert het ook niet, voor die 500kg in nederland ipv de Europese 3500kg is er dus wel regelgeving en kan Nederland niet eisen dat buitenlanders ook aan die 500kg moet voldoen (misschien een idee), maar wat als zo'n Pools transportertje cabotage gaat doen? We kennen allemaal wel de Europese regelgeving omtrent ladingzekering, staat allemaal mooi omschreven maar de Duitsers kennen een veel strengere regelgeving hoe de lading te zekeren, rij je door Duitsland willen ze toch echt dat je hun regelgeving aanhoud ook al ben je Belg en heb je in België geladen. Ze hebben ook het minimumloon ingevoerd voor een ieder die in of door Duitsland aan het werk was wat later weer iets afgezwakt werd maar nog voor dat die detacheringsrichlijn er door was (uit m'n hoofd). Het is voor mij ook een beetje giswerk wat lochika is, maar het lijkt me sterk dat de geïnterviewde polizist er helemaal naast zou zitten met zijn beweringen en voor de journalist ook door het te publiceren zonder fact checking.
×