Spring naar bijdragen

scania 440

Reclamevrij
 • Aantal bijdragen

  2289
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Over scania 440

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 10-05-69

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Locatie
  in het mooie Twente
 • Interests
  mijn vrouw en dochter,
 • Beroep
  chauffeur / Eigen rijder

Recente profielbezoeken

10733 profielweergaven
 1. ALARM: Chauffeurs moeten uit Den Haag komen.....

  En ik reageerde weer op Europeaan. Maar idd we belanden iets op een zijspoor, iemand een wissel verkeerd gezet [emoji848]
 2. ALARM: Chauffeurs moeten uit Den Haag komen.....

  Je vergeet de verhoging van het lage BTW tarief nog [emoji6] Ondertussen...... https://nos.nl/artikel/2205345-kabinet-maakt-referendum-over-afschaffen-referendum-onmogelijk.html [emoji848]
 3. ALARM: Chauffeurs moeten uit Den Haag komen.....

  Hier zit wel iets vreemds in. Hoe kunnen wij (mensen die er geen verstand van hebben) nou weten of het fout dreigt te gaan? Moet wel iets met de onderbuik van doen hebben dan toch want we hebben geen idee of de beslissing die de mensen die er wel verstand van hebben ons wel of niet op het goede pad houd. Stel er moet een bom ontmanteld worden, we hebben een rode draad en een zwarte draad, de expert zegt na onderzoek dat de rode draad moet worden onderbroken om de bom onschadelijk te maken, nu komen wij en zeggen dat de zwarte draad moet worden doorgeknipt omdat we dat thuis ook zo deden om een kortsluiting te voorkomen, welke draad gaat er doorgeknipt worden? Verder ben ik niet tegen referenda, maar dan moet het ergens over gaan waar je er vanuit mag gaan dat de bevolking het ook begrijpt. Bv: uitbreiding luchthaven Lelystad, wel of niet. Meer of minder gas uit Groningen Wel of geen windmolens in de noordzee.
 4. PVV, Wilders enzovoorts

  1, we hebben in Nederland een zogenaamd solidair systeem waar iedereen gelijk bijdraagt of je nou heel veel zorg gebruikt of helemaal niet, vluchtelingen kunnen niet bijdragen omdat ze geen inkomen hebben omdat ze niet mogen werken maar misschien wel willen werken en bijdragen. 1a, "mensen die zelf de kost niet willen verdienen" , dat zijn gewoon Nederlanders toch die wel mogen werken maar niet willen, die liever ww vangen dan werken, wil je hun de zorg ontzeggen? 2, daar wordt verschillend over gedacht denk ik, zijn medemens mensen die in de groep passen of kunnen dat ook mensen zijn die uit een andere groep komen? Ik zie ieder mens als een medemens en in nood moeten we daar ruimte voor maken.
 5. PVV, Wilders enzovoorts

  Volgens mij is dat al eens eerder ter sprake gekomen, ergens rond de tijd dat er veel vluchtelingen binnen stroomden, was al een bekend verhaal waar geen passende oplossing voor is. Ik ben niet "jij" maar toch, dat iemand vind dat hij gelijk heeft wil nog niet zeggen dat dat ook zo is en soms zijn er meerdere gelijken en hoeft niemand zijn kop in het zand te steken omdat ze een andere kijk op zaken hebben. Dat laatste eens.
 6. PVV, Wilders enzovoorts

  Kansloos
 7. Borghuis Transport

  Weet niet hoeveel waarheid hier inzit, maar het leest wel lekker weg. Bij ons is alles van ons allebei, geeft wel een prettig evenwicht. Die caravan, je gunt je vrouw ook wat [emoji847]
 8. Borghuis Transport

  U kent hem/haar??
 9. Borghuis Transport

  Vreemd allemaal, hebben we hier nu met een stalker te doen?
 10. Borghuis Transport

  Dat kan, mag en misschien begrijpelijk ook, we zijn soms ook bijzonder kritisch naar bedrijven die we niet kennen. Mijn reactie kwam nadat ik Freddy persoonlijk gesproken had (we bellen wel een vaker) en sta er nog steeds achter.
 11. Borghuis Transport

  Spijtig, hij was een mooi bedrijf aan het opbouwen.
 12. Vakantiegeld over overuren

  “Gisteren werd bekend dat CNV claims gaat indienen tegen transportbedrijven omdat werknemers tijdens hun vakantie alleen het basisloon uitbetaald krijgen." Bron: https://www.ttm.nl/nieuws/basisloon-tijdens-vakantie-staat-gewoon-cao/92884/ Een advocaat van Vallenduuk advocaten geeft er weer een net iets andere invalshoek aan, dacht ik eerder dat het geschil ging over dat in het vakantiegeld geen overuren mee berekend waren zegt deze advocaat dat het gaat over dat er in de vakantie periode geen overuren en of andere toeslagen betaald worden en alleen een basissalaris. Of gaat het over beide vormen, spelen hier twee verschillende zaken? Wordt er niet duidelijker op zo.
 13. Vakantiegeld over overuren

  Ik neem aan dat het CNV zich goed verdiept heeft in de uitspraak van die Europese rechter en er van overtuigd zijn dat deze uitspraak ook geldt voor Nederlandse werknemers. Dan zouden ze een goede kans maken en de werknemers ook. Ik zie nog een kleine "maar", in datzelfde stukje van de overheid staat dat vanaf 1 januari 2018 de wet zo is dat overuren en andere toeslagen meegenomen dienen te worden om de hoogte van het vakantiegeld te bepalen, zou het niet zo kunnen zijn dat overheden een bepaalde tijd krijgen om Europese uitspraken in eigen wetgeving om te zetten? In dat geval geldt het waarschijnlijk nog niet maar pas vanaf 1 jan 2018. Of worden Europese gerechtelijke uitspraken direct bindend en geldt dat alleen voor Europese politieke besluiten?
 14. Vakantiegeld over overuren

  Hoe hoog is mijn vakantiegeld? U heeft recht op jaarlijks vakantiegeld van minimaal 8% van uw bruto jaarsalaris. De wettelijke term hiervoor is vakantiebijslag. Maar de meeste mensen noemen het vakantiegeld of vakantietoeslag. Als u ziek bent, loopt de opbouw van uw vakantiegeld door. Hoogte vakantiegeld Uw vakantiegeld wordt berekend over het loon dat u heeft verdiend in het afgelopen jaar (bijvoorbeeld van mei tot mei). Andere betalingen, zoals overwerk, winstuitkering en eindejaarsuitkering, tellen niet mee voor de berekening van uw vakantiegeld. Vanaf 1 januari 2018 tellen betalingen voor meerwerk of overwerk ook mee voor de berekening van u vakantiegeld. Bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/vakantiedagen-en-vakantiegeld/vraag-en-antwoord/hoe-hoog-is-mijn-vakantiegeld?utm_campaign=sea-t-verlof_vakantie-a-vakantiegeld&utm_term=%2Bvakantiegeld&gclid=CjwKCAiA0IXQBRA2EiwAMODil58wM8WumYS0QfMTHS08By7yWqpjL1Ya7IeZCWF08_xld4U__vUawBoCbq8QAvD_BwE Ik weet eigenlijk niet of het in de CAO anders geregeld is dan wat de overheid aangeeft maar zoniet dan wordt je vakantiegeld over je bruto basissalaris berekend zonder de overuren of andere toeslagen, de onkostenvergoeding valt sowieso er buiten. Dus ik denk dat het CNV zich alleen op de Europese uitspraak richt dat zegt dat het vakantiegeld over hele bruto salaris gerekend moet worden. Vraag is wat zwaarder weegt en of een Nederlandse rechter er in mee gaat of zegt dat de Europese rechter alleen een specifieke groep bedoelde.
 15. Vakantiegeld over overuren

  In de inleidende uitleg staat "volgens ons.....hoort dat er ook bij" , maw ze weten het ook niet zeker. Ik denk dat als je het de werkgevers vraagt zei zullen zeggen "volgens ons....hoort dat er niet bij". [emoji50]
×