Spring naar bijdragen

scania 440

Reclamevrij
 • Aantal bijdragen

  2344
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Over scania 440

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 10-05-1969

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Locatie
  in het mooie Twente
 • Interests
  mijn vrouw en dochter,
 • Beroep
  chauffeur / Eigen rijder

Recente profielbezoeken

11747 profielweergaven
 1. Naar welke muziek luister je op dit moment?

  Het is na 08.00, moet kunnen [emoji3]
 2. Referendum over de sleepwet.

  Ben er in gekomen bij het betoog van de vvd Baudet en van Raak hadden goede interrupties, de mevr van de PVDD vond ik het aandoenlijkst. Baudets betoog vond ik wat over de top maar ok. Verder sluit ik me aan dat bij mij de luiken ook dicht gaan omdat ook ik morgen weer verantwoord op pad wil. [emoji16]
 3. Referendum over de sleepwet.

  We zijn het hier eens hoor en ja dat snap ik ook nog....maar! (Je voelt hem aankomen niet [emoji6]) D66, zit niet in hun eentje in het kabinet, ze hebben met nog drie partijen te maken die dat referendum in welke vorm ook niet zien zitten die willen vasthouden aan een vertegenwoordigde democratie ipv een directe democratie, dus we kunnen D66 wel overal de schuld van geven wat ook veel gebeurd op Facebook/Twitter enz maar dat is niet helemaal terecht a.j.h.m.v. D66 zit wel in een lastig pakket wat dat aangaat, ze hebben een minister die moet verdedigen dat het afgeschaft moet worden en in de kamer willen ze hun eigen minister niet afvallen maar volgens hun politieke standpunt willen ze het liefst een bindend referendum invoeren. Misschien dat er na de volgende (landelijke) verkiezingen er wel een kabinet te vormen is die een bindend referendum wil invoeren....met of zonder D66.
 4. Referendum over de sleepwet.

  Graag gedaan, maar misschien vind iemand anders het wel een aardige aanvulling.
 5. Referendum over de sleepwet.

  Welke mensen bedoelen ze anders, ik ken maar een soort mensen. D66 is voor bindende referenda en niet dat halfgebakken wat we hebben/hadden (iets wat veel burgers ook wilden en sluit ook niet uit dat in de toekomst een dergelijk bindend referendum er komt), dat is dus het partij standpunt, dat is wat anders dan het regerings standpunt, de regeringscoalitie wil van het referendum af en toevallig of domme pech moet een D66 minister dat ook nog verdedigen. Maar als het aan D66 ligt komt er een bindend referendum, gekozen burgemeester en waar mogelijk meer inspraak voor de burger. (dat moet jou toch aanspreken Leeuw [emoji6]) Dus niks onbetrouwbaar maar gewoon iets waar je mee te maken hebt als je in een regeringscoalitie stapt, you win some you lose some en dat geldt voor elke politieke partij in Nederland en dat zal in de toekomst alleen nog maar erger worden gezien het aantal partijen die nodig lijken te zijn om een meerderheid te creëren.
 6. Referendum over de sleepwet.

  Die past er ook wel bij https://d66.nl/standpunt-over/referendum/
 7. Referendum over de sleepwet.

  Foutje
 8. Referendum over de sleepwet.

  Dit is een fuckt up idee!
 9. Freddie

  Gefeliciteerd allen 🥂
 10. Leeuw

  Van harte gefeliciteerd Bart [emoji512]
 11. Danny

  Van harte gefeliciteerd 🥂[emoji512]
 12. forumgebruikers gespot

  Zag ik Leeuw bij de BP Sons heide een [emoji477] doen [emoji6][emoji112]
 13. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Eens, maar het idee achter het "reïntegratie traject" is juist dat ze met behoud van uitkering iets terug doen voor de samenleving en dat ze weer in onder de werkende mensen komen om de kans op een normaal betaalde baan te vergroten. Als we de redenatie van de FNV volgen kan een reïntegratie traject in zijn huidige vorm nooit bestaan tenzij die mensen ingezet worden op werkplekken die eigenlijk niet bestaan en dat is misschien wel het geval bij Post NL in Kolham, zou die werkplek onder normale omstandigheden daar ook bestaan hebben? Maar, nu zijn die (wellicht voorheen) niet bestaande werkplekken ineens bestaande werkplekken geworden en moet volgens de FNV gewoon CAO betaald worden, gevolg...die wellicht voorheen niet bestaande werkplekken die ineens bestaande werkplekken werden bestaan straks niet meer. Conclusie, reïntegratie kan niet werken en die mensen zitten weer thuis een uitkering te vangen, FNV weer blij want geen uitbuiting daar. [emoji848] Buiten dat, we dreigen iets af te dwalen. [emoji50]
 14. Referendum over de sleepwet.

  Deel 1 klopt helemaal en was wat voorbarig. Deel 2, het zonder last stemmen, soms wordt er vooraf afgesproken dat het voor een ieder een vrije keuze is wat ze stemmen zoals onlangs bij die donorwet, maar meestal wordt er gewoon volgens het partij standpunt gestemd.
 15. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Dat ligt er aan welke motivatie ze gebruikt hebben in de vergunning aanvraag.
×