Spring naar bijdragen

almerefrans

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  165
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over almerefrans

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 25-08-1956

Converted

 • Locatie
  Almere

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Neem eens kontakt op met RIWO Waalwijk Oproepchauffeur distributie – Riwo Transport
 2. almerefrans

  Tsja...

  Waarschijnlijk deze Kenworth K100 Aerodyne Feenstra, Sneek, The Netherlands - American Trucks - Camions US
 3. Mooi aanbod want op de site van jou had hij het niet gevonden dat je nog plaats hebt voor chauffeurs .
 4. De Haan Minerale Olin, brandstof, tanken, wassen, wasbox, tankstation, Hametha, shops is de website van de Haan olie handel
 5. T.M.S Schrijver transport Almere Op hun site hebben ze een vacature chauffeur T.M.S Schrijver - Vacatures
 6. Gefeliciteerd dat is mooi vlot en bij wie als ik vragen mag?
 7. Is dit wat ?? internationaal chauffeur | Chauffeursforum banensite
 8. Bedankt voor de info, dan is dat ook weer duidelijk het was ook geen kritiek maar alleen een vraag.
 9. Ik heb op de site Van Eijck International Car Rescue - Berging, pechhulpverlening en transport voor gestrande voertuigen gelezen dat het seizoens werk is, dat is verder prima niks mis mee of hebben ze bij jullie ook nog chauffeurs nodig voor onbepaalde tijd ?
 10. almerefrans

  kosten

  Gijsbert met alle respect dit is zo niet te zeggen hoe zit onder andere je contract met drachten in elkaar welke kosten worden door hun berekend en voor welke kosten moet je zelf opdraaien .Het enigste advies dat ik kan geven is geef een paar munten uit en laat het doorrekenen door iemand die er verstand van heeft en handel daar ook naar ook als het tegenvalt want geloof mij nou als het te mooi lijkt om waar te zijn dan is in 99 procent van de gevallen dat ook ,en kansen komen dagelijks voorbij alleen je moet ze wel willen zien
 11. Sorry Karel ik wilde spechie niet uitlokken maar ik ben het negatieve op dit forum een beetje zat en Dennis leest en reageert nog steeds mee als gast dus als hij wil kan hij zichzelf heel goed verdedigen, waar het mij om gaat is het negatieve in de posting van spechie zonder onderbouwing . Je kan het ergens niet mee eens zijn terecht of onterecht. Dennis maakt gebruik van een regeling oudere werknemers u wel bekend dan kan je hem daar op aanvallen maar het is volkomen legaal maar om kort te gaan ik laat het rusten tot een posting aanleiding geeft om te reageren.
 12. Nou vertel dan, ik heb ook met zo,n aquarium gereden een fantastische auto in mijn ogen maar als je wat te klagen hebt over een werkgever wees er dan duidelijk over en bedenk het al oude gezegde wat voor de 1 een klote baas is is voor de ander de beste het moet klikken ik heb ergens gereden daar wil een maatje van mij nog niet bij een auto van hem in de buurt gezien wil worden maar als hij morgen weer opstart heb ik vorige week al weer bij Paul gesolliciteerd dus als jij vind dat Dennis iets niet goed doet kom er dan mee naar buiten en anders laat het waar het moet zijn tussen jou en dennis in want dan is het ook iets tussen jullie en nogmaals verdachtmakingen daar hebben we op dit forum niets aan feiten wel.
 13. Ja in een 1 X goed Onder de gebroeders Grimm de trouwe Johannes daar staan de werkgever - werknemer sprookjes:ja:
 14. Vertel maar ik zit klaar met bier en nootjes
 15. In het wit is tie ook mooi , de BP stond deze week in Almere zijn uren te maken bij de grote kringloop strakke auto
×
×
 • Nieuwe aanmaken...