Spring naar bijdragen

jan45

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  611
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over jan45

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 02-03-1945

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. jan45

  Noudi

  Gefeliciteerd!!!
 2. jan45

  HIT

  Van harte Gefeliciteerd Harm maak er een leuke dag van.
 3. jan45

  Schots en scheef

  Van Harte Gefeliciteerd, maar er een fijne dag van.
 4. jan45

  Brexit en nu??

  Doemijnbest,als je er vaak komt loont het mogelijk ook de moeite om even de tijd te nemen en te luisteren wat deze mensen te vertellen hebben, dan hoor je voor en tegen en ook ongeveer hoe die verdeling ligt en kan je je zelf een oordeel vormen. Wat ik van je lees is niets anders dan de EU praatjes die je als zoete koek slikt. Dit is natuurlijk je volste recht, net als straks als engeland uit de EU is nog wat meer belasting te betalen om aan de EU af te dragen, want alle voordelen die je geniet zijn dat vast wel waard. Serevie, Montegero en Kosovo staan trouwens ook al te springen om lid te worden, dan wordt je geliefde EU nog groter, een fijn gevoel toch.
 5. jan45

  Brexit en nu??

  Je vergeet gemakshalve de belangrijkste reden n.l. dat Engeland na Duitsland de grootste netto betaler is aan de EU en dan wordt het een stuk begrijpelijker . Voor de goede orde vertel dan ook het volledige verhaal dat van de 28 lidstaten er 11 netto betalers zijn en de rest schrapers, trouwens als er een harde Brexit komt mogen de 10 overblijvende netto betalers dat tekort aanvullen, maar als goede Europeaan betaal jij natuurlijk met veel plezier want het bied je zo enorm veel voordelen.
 6. Pierre je hebt helemaal gelijk en ik vind het prachtig om te lezen hoe je het naar je zin hebt met het werk dat je doet. Gelukkig is de oude tijd voorbij en bel je de bandenboer, want er is toch geen zak aan als er zomaar een paar onbekenden stoppen om je te komen helpen als je langs de weg met een klapper of andere pech staat. De nieuwe tijd net wat je zegt, er is zoveel veranderd en verbeterd dat er zowat geen kip meer te vinden is die het werk wil doen.
 7. Doemijnbest, de EEG was een economische unie die gewoon functioneerde en daar hebben ze het gedrocht van een EU van gemaakt een geldverslindend en op geen enkele manier functionerend gedrocht. Even een actueel onderwerp sinds de EU er is, is de landverdediging hier en in de landen om ons heen compleet uitgekleed, maar nu zou er een Europees leger moeten komen een idee uit de koker van Merkel en Macron. Tussen haakjes als de Duitse regering naar een conferentie vliegt kunnen ze beter met Ryanair vliegen want dan komen ze tenminste op hun bestemming. De Duitse vliegtuigen staan met pech op de basis of onderweg. Het is verstandiger om vertrouwen te hebben in het waterpistool van je kleinkinderen, dan in een Europees leger. Hoe de Europeese grensbewaking werkt weet toch zo langzaam ook wel iedereen, namelijk totaal niet en dat weten ze zelfs in Mali.
 8. Lientje, jij bent vast wel eens in Roemenie geweest gezien je reactie, nou heb ik geen idee waar je geweest bent in Roemenie maar als je je ogen open gehouden gehad dan had je kunnen zien welke armoede daar heerst. Trouwens het gemiddelde inkomen daar als je al werk hebt is 560 euro brutto. Men kan werkelijk een ongelofelijke hoop consumeren met een dergelijk inkomen. IK weet ook niet waar je die loonstijgingen vandaan haalt, de realiteit is dat je al jaren koopkracht inlevert, gelukkig voor jou en velen dat de groot grutters de producenten tot op het bot uitkleden om nog winst te maken anders waren je boodschappen twee keer zo duur en zag het er nog veel slechter uit met je koopkracht.
 9. Doemijnbest, ik begrijp je wel maar je geeft me nog steeds geen met reden omklede feiten, je antwoord heeft nogal wat gelijkenis met de politiek, je praat eromheen maar komt niet met feiten.
 10. jan45

  Jan45

  Sorry Nagamiji ik schaam me diep dat ik je genegeerd heb, ik hoop dat je me kan vergeven.
 11. Aangezien je blijkbaar zo goed onderlegd bent doemijnbest, kan je mij vast wel vertellen wat er bereikt is voor de gewone mensen, je kan vast met reden omkleed vertellen wat de zegeningen tot op heden zijn voor de werkende mens in ons land en in de landen direct om ons heen.
 12. Uit een andere hoek bekeken is het een geluk dat er zoveel minder groot rijbewijzen zijn, het lukt het CBR nu al niet om op redelijke termijn je rijbewijs te verlengen. Wat eu betreft zijn sommige mensen hier blijkbaar zeer kort van geheugen, even ter herinnering , toen de uitslag van het referendum in Engeland Brexit bleek te zijn, schrok men zich in Brussel een hoedje en werd uit alle hoeken en gaten geschreeuwd in Brussel dat er iets niet goed was gegaan en er dringend hervormingen nodig waren. Van zodra men doorhad dat men May mogelijk wel in de gewenste hoek kon drijven waren alle hervormingen vergeten en kon men gewoon verder op het oude padje. Met een hautaine houding geld als water uitgeven zonder enige verantwoording, uitbreiden en regels maken waar geen mens achter staat. Trouwens de EU is niet ontstaan omdat de bevolking daarom gevraagd heeft, dit is idee van (intelectuelen) en kapitalisten of heeft er ooit iemand de evolking met spandoeken op straat zien lopen omdat ze een EU en Brussel wilden.
 13. Dat was ook een geintje Pierre, ik heb ook nog een CB, dat ding schrikt zich waarschijnlijk rot als ik er weer eens door praat.
 14. jan45

  Jan45

  Hartstikke bedankt mannen!!!!!!!!!
 15. jan45

  Dikken is het zat

  Welk pensioenfonds nou claimt weet ik ook niet, dat maakt me ook niet zoveel uit Ron, als je als werkgever pensioenpremie inhoud van je werknemers hoor je die ook af te dragen aan het betreffende fonds, Daar zijn we het vast over eens en wat die chauffeurs aangaat ben ik het ook met jou eens, al verbaast hun reactie me niet eens meer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...