Spring naar bijdragen

jan45

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  533
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over jan45

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 02-03-45

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. De beste wensen

  Vanuit het prachtige Brabant iedereen een voorspoedig en vooral gezond 2018.
 2. Matthieu 59 jaar!!

  Van harte gefeliciteerd Mathieu!!!!!!
 3. Tolheffing in Nederland wel óf niet

  De gebruiker betaalt al daar is geen systeem voor nodig, wie veel rijdt gebruikt veel brandstof wat voor de staat aardig wat centjes in de la brengt. Vrachtverkeer komt hier nog goed weg met vrijstelling van BPM en teruggave BTW ook over de brandstof.
 4. Tolheffing in Nederland wel óf niet

  Natuurlijk komt er een km heffing, het kan nog even duren maar komen doet ie zeker en dat heeft niets te maken met de vervuiler betaalt, maar alles met het vooruitzicht om binnen Xtijd een meerderheid aan elektrische auto's te hebben en evenveel inkomsten te genereren. Als het zover is bedenken ze wel een nieuwe slogan om de heilige koe te melken.
 5. Waar gaat de reis heen...???

  Straks Turnhout laden voor Banbury leeg terug en donderdagavond naar Barcares vakantie houden.
 6. wist je dat

  Sterkte en een snelle beterschap Ibo.
 7. Corydon verjaard ook

  Gefeleciteerd Ibo, maak er een leuke dag van!!!!
 8. Soap Calais gaat door, zoveelste dode door trein.

  Durashift, een goede week geleden zei de burgemeester van Gent die de baas is over de lokale politie, dat tijdens de Gentse Feesten die net voorbij zijn een record aantal boetes uitgedeeld zijn, juist.......voor wildplassen. Blijkbaar is er dan capaciteit in overvloed aanwezig en niet heel onbelangrijk natuurlijk het brengt geld in de kast. Ik ben de parking GentBrugge maandagnacht rond middernacht voorbij gereden op weg naar Calais en hoorde het bericht gisteren middag. Wat mij verbaast is dat de Nederlandse pers zwijgt is alle talen, terwijl ze er anders als de kippen bij zijn om nieuws uit Belgie te melden. Maar ach het zijn maar een paar vrachtwagen chauffeurs en wie maakt zich daar nu druk over. Verhalen publiceren over zielige vluchtelingen,dat is de trend en daar voldoen we aan als Media. De mensen een schuldgevoel aanpraten over zielige mensen die zijn verdronken in de Middelandse Zee alsof wij ze in met geweld in die stomme bootjes duwen met zijn allen. De realiteit is dat hulporganisaties als artsen zonder grenzen en greenplease ze voor Libische kust gaan halen in Italie dumpen en dan mag de gemeenschap het probleem verder oplossen of beter gezegd betalen. Natuurlijk mag je niet generaliseren maar langzaam en zeker loopt het de spuigaten uit. Over de politiek wil ik het niet eens hebben want daar hebben we zelf voor gekozen en we wisten vooruit wat we van hen konden verwachten.
 9. 15 16 17 juli VS dash cam...

  Een veilige reis en prettige vakantie Ibo.
 10. Dus sinds onze goedkope vrienden voor een grijpstuiver onze producten vervoeren zijn deze stukken goedkoper geworden?
 11. Hit het gaat in dit artikel hoofdzakelijk om overheids opdrachten, dus je voorbeeld snijd geen hout. Doch in het geval het een algemene tendens wordt is er volgens mij nog steeds niets aan de hand als je voor een normale prijs rijdt, in je voorbeeld heb je dan dus meer in plaats van minder inkomsten.
 12. Soap Calais gaat door, zoveelste dode door trein.

  Dokus vertel eens hoe vaak jij in de nacht deze route volgt, dan weten we tenminste of je weet waarover je praat. Ik volg deze route een of twee maal per week, andere collega's elke nacht zowat. Gelukkig is na de ontruiming een tijdje rustig geweest en kon je normaal je werk doen, helaas is het nu van eenzelfde laken een pak. Maandag waren het een grote groep Iritreers die de weg geblokkeerd hebben en de wagens met stenen bekogeld. Ik ben dinsdagavond op gereden en toen ik erlangs kwam was het rustig al is dat natuurlijk ook slechts een moment opname. Dokus de afstand van afslag 47 naar de boot is minder dan tien km. Natuurlijk willen ze naar UK dat is toch geen probleem koop een ticket en je kan er zo heen., als je gevlucht bent voor geweld zou je toch de laatste moeten zijn om geweld te gebruiken enkel om je zin te krijgen.
 13. Sterkte Douwe......in feite schieten woorden gewoon tekort, hoop dat je toch nog wat moois mag beleven.
 14. Ik weet het niet hoor Shompie, maar als je onderweg aangehouden wordt voor controle moet ook jij bewijzen aan de hand van je tacho wat je gedaan hebt, die agent bewijst niets die controleert enkel bewijzen doe jij. Maar geen probleem toch als je zo met deze mensen te doen hebt, een ritje Zeebrugge en ze zullen je eeuwig dankbaar zijn. Het is werkelijk verbazend dat iemand die de bedrijfstak vanbinnen en vanbuiten kent op een dergelijke manier reageert, over taalgebruik een advocaat zal het waarschijnlijk iets anders formuleren, maar die heeft ook een iets ander uurloon. Ik ben blij dat mijn kinderen een andere weg gekozen hebben dan hun vader, want met alle respect volgens mij moet je van een andere planeet komen om nog te geloven in een mooie toekomst in de wereld die transport heet.
 15. Dat de EU geld kost daar zijn we het helemaal over eens Ger, de manier waarop je de kosten een beetje bagatelliseert is een ander verhaal. Als je 5.4 miljard betaald en je krijgt via diverse regelingen 3.4 miljard terug dan was er volgens mijn oma ,die al heel lang dood is, nog steeds 2.3 miljard verdwenen en daar een beetje lacherig over doen is het voorrecht van onze EU voorstanders. Ach rijke landen betalen een beetje meer, dat dit geld opgebracht moet worden door de werkenden in dit land en de rijken daar nauwelijks aan bijdragen, ach een kleinigheidje blijf je houden toch. Dat de controle op wat er effectief met dat geld gebeurd al tientallen jaren tekort schiet en er totaal niets verandert, ach waar praten we over toch. Zo kunnen we heus nog wel even doorgaan, maar lang leve Europa toch.
×