Spring naar bijdragen

jan45

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  619
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

1168 Excellent

Over jan45

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 02-03-1945

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Albertvv je zal wel gelijk hebben, echter ik heb al verschillende reportages gezien op de Duitse tv waar mensen hun oprit niet in of uit kunnen omdat men ervoor parkeert und de poltie gaf daar ook lekker niet thuis.
 2. Dank je wel Teddybeer, nu snap ik wat je bedoelde en dat zal zo wel gebeuren denk ik en het maakt totaal niets uit of dat een lease auto betreft of niet, het is de berijder die er maling aan heeft. Wat het afslepen betreft heb ik maar niet op gereageerd want meer als kroegpraat is dat niet en wat mij betreft ga ik liever aan een ander tafeltje zitten. De politie kan wel opdracht geven om een auto af te slepen maar zelfs dan is de politie de opdrachtgever en degene die de rekening krijgt voor het wegslepen. Dat deze dan de rekening op de foutparkeerder verhaalt is een ander verhaal, maar een berger zal nooit een wagen wegslepen voor iemand tenzij het zijn eigen auto is en hij de rekening betaalt. Het is in deze wereld nog steeds zo dat de opdrachtgever degene is die de rekening betaald en of hij die nergens kan verhalen of niet is zijn eigen probleem.
 3. Teddybeer het zal wel aan mij liggen maar ik begrijp je opmerking tussen theorie en praktijk niet, verklaar je eens nader want je opmerking dat die Jumbo ook een leasebak is voegt naar mijn mening weinig toe. Een personen of vrachtwagen in eigendom of lease doet helemaal niets zolang er niet iemand instapt en dat ding gaat rijden, maar ik mag toch aannemen dat je dat zelf ook wel weet. Dus of een auto nu eigendom is of geleased doet feitelijk helemaal niet ter zake.
 4. Beste Nagamij, het kan allemaal best zijn dat die auto wat in de weg staat en daar kan je leuk op afgeven, maar die geparkeerde wagen heeft echt dat muurtje niet aan gort gereden. Pierre zit daar wat dichter bij de feiten denk ik, deze en trouwens meerdere collega's hier spreken echt uit ervaring. Ik snap trouwens niet wat een lease-rijder hiermee te maken heeft.
 5. jan45

  wist je dat

  Je gaat je toch langzamerhand afvragen wat het verschil is tussen een digitale tachograaf en een electronische enkelband.
 6. jan45

  wist je dat

  Nou nou Pierre windt je niet op man, niemand hoeft iets te lezen wat ie niet wil en trouwens valt dit topic onder.....overige onzin en dat is dus ook te lezen .
 7. jan45

  Andre Mast

  Alsnog van harte gefeliciteerd.
 8. Spaanse waterhond is een erg leuk en eenkennig hondje, niet groot maar een echte hond. Zelf ook al jaren een Anatolische herder.
 9. jan45

  105.510

  Van harte gefeliciteerd.
 10. jan45

  Nog zeven dagen.

  gefeliciteerd en vooral geniet er van.
 11. jan45

  Pensioen akkoord

  Tsja, van een pensioen naar een spuitende Surinamer is natuurlijk maar een klein stapje.
 12. jan45

  Pensioen akkoord

  Huub is 73 die heeft het hele jaar vakantie.
 13. jan45

  Syme65

  Van harte gefeliciteerd, maak er een leuke dag van.
 14. jan45

  Trieftol

  Van harte Gefeliciteerd
 15. jan45

  Jean

  Gefeliciteerd Jean
×
×
 • Nieuwe aanmaken...