Spring naar bijdragen

jan45

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  595
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over jan45

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 02-03-1945

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. jan45

  Murphy

  Van harte gefeliciteerd, maak er een leuke dag van.
 2. jan45

  Mooie bloemen, graties meenemen...

  Een voorbeeld nemen aan Islamitische landen Lientje? Ik heb niet het idee dat die vrouwen waar het over gaat Nederlands hervormd of zo waren en dat is nog het kleinste euvel van een islamitische gemeenschap, journalist is daar ook een heel ongezonde bezigheid. Vooral als je het waagt om kritiek te hebben op de machthebbers. Ik ben het wel roerend met je eens dat het hoog tijd wordt om eens na te denken over wat nu het succes is van onze multicultie gemeenschap van pappen en nathouden. Aan de andere kant wordt het mogelijk ook tijd om eens na te denken, wat we eigenlijk nog over ons eigen land te vertellen hebben.
 3. jan45

  Ritselen Rommelen dkv tacho spoelen veerbon palletten

  Ach Leeuw, ben je nu echt zo naief om te denken dat onze werkgevers in die tijd niet wisten dat er met tankbonnen werd gerommeld en hoe het er in de praktijk aan toe ging. Het waren zowat alle relatief kleine familie bedrijven waarvan de eigenaar ook zelf gereden had en wel degelijk het klappen van de zweep kenden. Managers en andere opvreters waren toen nog niet uitgevonden, de overheadkosten waren relatief laag en zoals ik al eens eerder schreef, de prijs werd bepaald door de werkgever. Er werd goed verdiend, hard gewerkt door iedereen en er heerste een sfeer van leven en laten leven...........
 4. jan45

  Ritselen Rommelen dkv tacho spoelen veerbon palletten

  Mooi verwoord 1934, waar is de tijd gebleven.
 5. jan45

  Giga boete.!!

  ????????
 6. jan45

  Giga boete.!!

  Ja hoor Dokus, alleen ik wil de collega's de kost niet geven die heel creatief moeten denken om hun laad of los adres te halen vandaag maar mogelijk heb jij een overvloed aan tijd, voor anderen ziet dat verhaal er heel anders uit. Hiermee wil ik niet beweren dat je moet frauderen, dat is een heel ander verhaal. Wat ik beweer is dat rommelen van alle tijden is en dat zal ook wel zo blijven.
 7. jan45

  Giga boete.!!

  Nu liepen wij een enkele keer ook wel tegen de lamp, maar dat was allemaal nog te overzien, baasje betaalde en we gingen weer vrolijk verder en daar is ook nogal wat veranderd, toen bepaalde de ondernemer nog hoeveel een rit moest kosten.
 8. jan45

  Giga boete.!!

  Zo is het maar net Murphy we rommelden overal, ,met het tankschein , met het leugenboekje en ga zo maar door.
 9. jan45

  Giga boete.!!

  Jeetje Kiepenboer, jij maakt echt wat mee zeg hoe komen ze erbij he!!!!Ik moet me nu vast met terug werkende kracht schamen, want mijn generatie heeft in zijn begin jaren niets anders gedaan, als we tankten werd ook gelijk gevraagd hoeveel liter er op de DKV bon moesten staan en het verschil kreeg men contant in het handje. Dat was onze onkosten vergoeding waarvan we goed konden eten in een routier en een pilsje drinken. Dit is geen Oostblok historie maar gewoon Nederlands en Belgisch verleden, dus voor je nog eens met zoiets aankomt kan beter eerst bedenken dat wij geen haar beter zijn als we de kans krijgen.
 10. jan45

  2019

  Beste wensen voor het nieuwe jaar Huub.
 11. jan45

  Scania440 RIP

  Sterkte voor alle nabestaanden.
 12. Een discussie over poolse bestelwagens was het begin van dit dit topic, wat al snel weer verzande in hetzelfde gezwam zoals in elk topic de laatste tijd, jaar....
 13. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Naar Antwerpen naar de nachtmis, daarna lekker eten samen en naar bed.
 14. jan45

  Kerst 2018

  Voor allen Prettige Feestdagen en een Gelukkig en Gezond 2019 !!!
 15. jan45

  Petitie tegen het pact van Marrakech

  Europeaan dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar Pierre verwoorde het perfect, een ,massa mensen zijn het moe en zat maar weten niet hoe of wat om zich te verzetten. In Frankrijk is het gestart met een moeder die haar frustratie op internet plaatste en opriep tot protest. Dit was niet iemand die winkels wou plunderen en auto's in brand steken maar een gewone huisvrouw die een uitlaatklep zocht en vond voor haar problemen, die niet enkel de hare zijn maar van massa's gewone mensen, vandaar ook de overweldigende reactie. Deze mensen worden door niemand meer vertegenwoordigd en al zeker niet door de politiek, want als je over een dubbele agenda praat, heb je daar een schoolvoorbeeld. Prachtige verhalen vertellen op de zoveelste conferentie maar de rekening bij de kleine man neerleggen want die betalen wel,. ze kunnen niet anders. Vorig jaar september was ik op vakantie in het Zuiden en toen werd verteld dat de dieselprijs in Frankrijk gelijk moest worden aan de benzine prijs en wat gebeurde er, de benzine prijs werd per direct met 15cent verhoogd. Dit was trouwens niet het enige ook belasting op onroerend goed enz zijn verhoogd. Het is daar niet anders als hier lastenverlagingen voor de rijken en verhoging voor de gewone man, want zoals je eerder schreef de rekening moet wel kloppend blijven.
×