Spring naar bijdragen

jan45

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    672
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    3

Over jan45

  • Verjaardag 02-03-1945

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recente profielbezoeken

13465 profielweergaven

jan45's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

1,5k

Waardering in de gemeenschap

  1. Helemaal gelijk zoals je het schrijft Ron, alleen doe je er verstandig aan als je als pensionado werkt te vragen om je belastingskorting op nul te zetten. Daardoor verdien je netto wel iets minder, maar het voorkomt een forse nabetaling aan het eind van het het jaar. De teveel betaalde belasting krijg je dan aan het eind van het jaar terug, wat een stuk prettiger is dan nabetalen. Groet Jan
  2. Heb je helemaal gelijk in en als hij daalt stijgt het percentage, maar ik vraag me af wat het doel van deze opmerkingen is. Blijkbaar is de strekkeing van mijn betoog aan jullie voorbij gegaan. Aan de pomp betaal je trouwens 21 % btw, belasting op toegevoegde waarde en aangezien het betalen van accijns een toegevoegde waarde is betaal je daarover btw,.logisch toch?
  3. Daar heb je waarschijnlijk gelijk in wat de bedragen betreft, maar elk bedrag is een percentage van de totale prijs.
  4. Op zich alles waar en natuurlijk is het verschrikkelijk wat in Oekraine gebeurd. Dagelijks worden we ermee gekonfronteerd in krant en media, de brandstofprijzen stijgen zowat dagelijks. Maar waaruit bestaat de brandstofprijs ook alweer, benzine 46% accijns+17% btw, diesel 35%accijns +17%btw, natuurlijk gaat de inkoopprijs ook omhoog, doch dit absurde belasting systeem heeft niets met Poetin te maken maar alles met zakkenvullers die ons besturen. Zelfde verhaal over de energie rekening, 45% kosten en belasting over elke cent gas of stroom, wie maakt hier de rekening onbetaalbaar.? Burges zijn het slachtoffer van de schraapzucht en betalen de rekening.
  5. Iedereen een fijne kerst en een voorspoedig 2022.
  6. jan45

    Andre

    Van harte gefeliciteerd André.
  7. jan45

    Mijn naam is haas

    Mij hebben ze een paar jaar terug van de A20 geplukt en naar de weegbrug, ik geloof bij Aschfort niet ver van de tunnel. Resultaat te zwaar vlakbij de weegbrug drie pallets uitladen 400 pond afdokken en klaar was Kees. Als je niet kan dokken loopt het inderdaad iets anders, maar dat is niet enkel in de UK. Je kennis van West Vlaams schiet ook een beetje tekort Europeaan, West Vlaams vangt aan in Zeeuws Vlaanderen en gaat tot Duinkerke, in de andere zijde ongeveer de lijn voor Brugge, Kortrijk.
  8. jan45

    Trucks van de jaren 70

    Leuk geschreven, jeugd sentiment.
  9. jan45

    Waarin rij je nu eigenlijk?

    Ook veel veilige kmters en veel plezier ermee Pierre, hier is het een beetje stil de laatste tijd, maar dar wordt wel weer beter.
  10. jan45

    RobNiat

    Gefeliciteerd Rob, leuk dat je tenminste weer thuis bent.
  11. jan45

    Marotrans

    Gefeliciteerd.
  12. jan45

    Inenten of niet?

    Gezien mijn leeftijd en achtergrond sta ik ook vrij bovenaan op de lijst, al denk ik dat het voorlopig nog wel een tijdje gaat duren om de eenvoudige reden dat er geen vaccin genoeg voorhanden, lees ingekocht is. Dit moest natuurlijk weer Europees geregeld worden en dat is natuurlijk een garantie voor een vlekkeloze organisatie......In de landen om ons heen loopt het ook niet zo soepel voor een groot deel om dezelfde reden. Dus ik laat het voorlopig maar even op me afkomen en wat de lange termijn betreft, dan heb je een zekerheid op een dag ga je gewoon dood.
  13. jan45

    matthieu

    Van harte gefeliciteerd Mathieu, maak er een leuke dag van.
  14. jan45

    doemijnbest

    Gefeliciteerd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden