Spring naar bijdragen

jan45

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  556
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over jan45

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 02-03-1945

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Veel succes met verder kijken Shompie.
 2. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Nee dat was hem niet Road Train, maar dat is inderdaad ook een bekende.
 3. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Nee dat was hem niet Road Train.
 4. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Nee jo, daar gebeurt dat niet, dat gebeurt enkel in Zevenbergen Shompie
 5. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Ik schrijf enkel wat hier gebeurd is Shompie, noch min noch meer, de rest is voor eigen rekening als je bedoelt wat ik begrijp.
 6. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Als je hem niet snapt Shompie, moet je hier op het terrein eens komen kijken, daar hebben een 15 tal Roemenen, gedurende een week of zes hun wekelijkse rust gehouden in een gebouw. Als je ziet hoe dat er nu uitziet begrijp je het helemaal en Lambiek kan dan beoordelen of het grappig is, waarschijnlijk op een heel andere manier als dat hij het bedoelde.
 7. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Wat leuk voor die hostal keten, kunnen ze volgend jaar lekker renoveren.
 8. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Hier kan ik je enkel groot gelijk geven Shompie, ik snap hier ook niets van.
 9. HIT

  Gefeliciteerd Harm, maak er een leuke dag van.
 10. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Wat voor werk ik doe Shompie, ach ik rijd een beetje heen en weer tussen laad adres en een los adres ergens in het buitenland. Soms zijn dit medicijnen meestal naar UK, soms zijn het andere zaken waar ik verder niet kan op ingaan en nee het zijn geen drugs. Maar wat ik nog rijdt is niet zo belangrijk Shompie, ik ben zo misvormd van mijn hele leven door Europa te zwerven dat ik het gewoon niet kan laten. Ik doe ook maar een rit per week tenzij er echt nood aan de man is, dan kan men ook op me rekenen, zelfs als het me eigenlijk niet uitkomt. Het gaat ook helemaal niet om mij, ik heb mijn hele leven geen dag zonder werk gezeten en als ik dat zou willen nog steeds niet. Waar het mij wel om gaat is dat er een beroepsgroep voor Nederlanders in een jaar of tien compleet naar de knoppen gemanipuleerd is en ja ik erger me aan de krokodillentranen van bepaalde werkgevers.Eerst de mensen die altijd klaarstonden de ww induwen en daarna huilen dat er geen mensen te krijgen zijn. Natuurlijk zijn er ook goede bedrijven Shompie, maar als je mensen aan wil trekken zal je wat moeten doen aan het imago wat transport heeft, zoals ik al eerder zei, je moet wel wat te bieden hebben.Jij hebt er alle vertrouwen in en dat is natuurlijk je volste recht, het is jou leven en jou toekomst. Ik zie het iets minder rooskleurig, werk die in het verleden verdwenen is, is nooit meer terug gekomen. Voorlopig ga ik na Pasen een maandje in de Zuid Franse zon zitten en van de natuur genieten.
 11. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Waarom zou ik denken dat die oostblokkers ons werk afnemen Shompie, ik benoem enkel hoe het is noch min noch meer. Jij bent toch ook niet blind onderweg. Ik ga je niet afbranden zou niet weten waarom, maar de verhalen dat er weer meer buitenland werk terug komt hoor ik onderweg ook al een jaar of vijf. Ondertussen kom ik witte kentekenplaten tegen bij opdrachtgevers, waar ik voordien nooit zo'n plaat gezien heb. Wishful thinking noemen ze zoiets in UK. Trouwens dat het moeilijk is om gemotiveerde mensen te vinden geloof ik wel hoor, al neem ik dat ook met een korreltje zout. Zo stond ik vorige week met een ondernemer te praten en die wist me ook te vertellen dat hij zestig mensen nodig had en er was er maar een komen opdagen. Leuk detail de man rijdt met 30 witte platen op de regio Parijs, vind je het heel erg dat ik zijn bewering flauwe kul vind. Ik weet dat je dit niet graag hoort, maar als je goede en toegewijde mensen wil moet je ze ook wat te bieden hebben, dat is gewoon een wisselwerking.Een beginnend chauffeur kan ook een goede toegewijde kracht voor je worden, ervaring daar wordt je nu eenmaal niet mee geboren, zo zijn wij toch ook ooit begonnen bij een werkgever die ons vertrouwen gaf en de kans ervaring op te doen.
 12. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Het zijn er niet minder Shompie , het zijn er veel minder en dat ligt er niet aan dat het transport minder geworden is, want je komt genoeg Nederlandse trailers tegen.Natuurlijk rijden er nog Nederlanders maar als je het vergelijkt met een jaar of tien geleden is het gewoon diep treurig, maar dat is mijn mening. Straks vertrek ik naar Birmingham en dan kom k op de trein ook Nederlanders tegen maar net als op alle andere bestemmingen veel minder dan een jaar of tien geleden, ik kom vaak genoeg geen enkele Nederlander tegen in de trein maar wel tien Nederlandse trailers.
 13. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Ik ben op vrijdag terug gekomen uit BRNO, maar wat wil je nu in feite bewijzen ?
 14. Doorbetaling overuren tijdens vakantie.

  Durashift, er is een juridische grondslag en jurisprudentie in deze, dus meer dan je zaak bij je rechtsbijstand neerleggen is niet nodig.Uiteraard moet je je vordering ook kunnen staven met bewijzen. Het is niet voor niets dat ziekenhuizen enz afspraken maken, die weten donders goed als het tot een procedure komt ze aan het kortste eind trekken en dat trachten ze te voorkomen, begrijpelijk. Nou zal dat in de bedrijfstak die transport heet wel meevallen zoals je hier kan lezen, bestaat er geen zieliger ondernemer dan de transport ondernemer.
 15. Stilte

  Sterkte Ron ik hoop dat dit snel achter de rug is voor je en je weer met vertrouwen naar de toekomst kan kijken.
×