Spring naar bijdragen

jan45

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  585
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over jan45

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 02-03-1945

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Doch zoals nu blijkt hebben de Fransen als ze ergens genoeg van krijgen de vakbond helemaal niet nodig om te staken.
 2. Mogelijk kan je de ledenlijst opvragen Hit en een bbq organiseren, dan kan je ze ook een rugnummer geven.
 3. FNV voor zelfstandigen is er sinds 1999 en heeft ongeveer 10.000 leden, meestal kleine zelfstandigen en zzpers, dit zijn gewoon de feiten, hoe men er verder over denkt moet ieder voor zichzelf weten.
 4. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Straks laden voor Birmingham.
 5. jan45

  Zwarte Piet

  Je zou je ook af kunnen vragen waar volwassenen het recht vandaan halen om een kinderfeest te bederven, laat kinderen gewoon kind zijn en dat geldt voor alle kinderen dus ook werkgevers en werknemers kinderen.
 6. jan45

  Road train, De Brokkenmaker en swoike...

  Gefeliciteerd!!
 7. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Morgen lossen Birmingham.
 8. jan45

  'Didi's Vluchtstrook'

  Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst Didi!!!
 9. Je moet voor de zoveelste keer iemands topic vervuilen Shompie, maar dat is jou manier om netjes te zijn, doch toen ik mijn eerste auto kocht zat jij nog op de kleuterschool, natuurlijk waren er ook moeilijke tijden.Toch bestaan we zonder over de kop te gaan nog steeds, maar je mag van mij gerust het laatste woord hebben hoor, daar lig ik niet wakker van.
 10. Laat ik je bij deze uit je nachtmerrie helpen, Shompie ik heb nog steeds mijn eigen bedrijf en eigen wagen en hoef me daar niet voor te schamen en zeker niet tegenover jou te verantwoorden. Trouwens een pb tje zoals in het verleden kan je je sparen.
 11. Ik zie net dat Shompie je een aardige berekening gegeven heeft van de werkelijke kosten.
 12. Richard je berekening klopt wel in theorie, probleem is we leven niet in een theoretische wereld. Ik wens je alle geluk toe, maar ga nu eens op zoek naar een bedrijf dat je die 25 euro per uur op basis van 40 uur voor een langere tijd garandeert en contractueel vastlegt. Het probleem is dat je je vastbijt in bedragen zonder ook maar een idee te hebben hoe deze markt werkt en ik kan je verzekeren tegen de tijd dat je zo'n bedrijf gevonden hebt ben je net zo grijs als ik. Ga eerst de markt verkennen, wat zijn de mogelijkheden, hoe liggen de prijzen en hoe kan ik me daarin bewegen zonder onoverzichtelijk risico te lopen. Verder alle succes man.
 13. Gelukkig nog een paar mensen die even mee willen denken.
 14. Wat je hier schrijft heeft om te beginnen niets met het topic te maken en voegt daar ook niets aan toe.
 15. Dat heeft niets met gejank te maken Shompie, maar zijn gewoon koude feiten, waar je ,als je je in die markt wil begeven niet omheen kan. Trouwens dat halleluja verhalen geen brood op de plank brengen weet jij beter dan wie ook, of niet soms? UIteindelijk moet Richard 44 zelf de keuze maken, je kan hem enkel van objectieve info voorzien en dan is het verder gewoon zijn leven. Zo zou je hem gewoon kunnen vertellen dat hij als koerier een prijs voor een rit krijgt, trouwens die krijgt hij niet, die prijs moet hij zelf aanbieden op basis van km en kosten, om een rit eventueel te bekomen. Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn, met DHL of German Parcel gaan praten en je laten voorlichten war de mogelijkheden zijn. Hij kan ook een bedrijf inlopen die regelmatig gebruik maakt van een koeriers dienst en vragen wat de mogelijkheden zijn. Verder een prettig week end en geniet van het mooie weer!!!!
×