Spring naar bijdragen

jan45

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  614
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

1139 Excellent

Over jan45

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 02-03-1945

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. jan45

  Route vraag

  Gecondoleerd Ibo, als een hotelkamer geen optie is zou ik maar heel vroeg vertrekken zodat je het meeste voor bent, Irma werkt dinsdag thuis en die moet normaal van Zevenbergen naar Tiel. Als alles vast staat heb je aan een GPS en een tel ook niet zoveel in tijdnood.
 2. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Straks laden en naar de boot Birmingham lossen.
 3. jan45

  Pierre

  Van harte Gefeliciteerd Pierre.
 4. jan45

  Uw grond onze zorg ....

  Dit herinnert me een beetje aan de zaak Zegwaard van pakweg zo'n kleine 40 jaar geleden, dit was toen hot nieuws kranten vol, uiteindelijk resultaat niks. In die tijd was vervuilde grond zo in het nieuws dat de gemeenten alle plaatsen gingen lokaliseren waar vervuilde grond lag en deze moesten allen schoongemaakt worden. Werkelijkheid een paar plaatsen zijn schoongemaakt en de rest gelaten voor wat het was want de kosten liepen een beetje te hoog op. Politiek is enkel voortvarend als ze de rekening bij een ander neer kunnen leggen.
 5. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Straks laden voor Birmingham en naar het bootje.
 6. jan45

  Martje

  Van harte gefeliciteerd.
 7. jan45

  Shompie

  Van harte gefeliciteerd, maak er een leuke dag van!!!!
 8. Dat een jonge snelgroeiende politieke partij personele problemen kent is in feite niet meer dan normaal, als je kijkt naar de miskleunen binnen de van oudsher gevestigde partijen, valt het eigenlijk nog best mee met Fvd. Het is natuurlijk ook zo dat een partij die groot wordt zo snel mogelijk in een kwaad daglicht geplaatst en geisoleerd dient te worden, want bedreigingen daar houden bestaande partijen niet van, op zich ook normaal toch, want uiteindelijk is ook daar het grootste belang het eigenbelang.
 9. jan45

  De Duke

  Van harte gefeliciteerd.
 10. Om met alle vrijheid over de Europese wegen te rijden moet je geen vrachtwagen chauffeur worden want dan wordt je alleen maar beperkt in je vrijheid door opdrachtgevers. Vrijheid is een busje of zo kopen en de wereld verkennen. De rest is doodgewoon werk om in je levensonderhoud te voorzien,noch min noch meer.
 11. jan45

  Noudi

  Gefeliciteerd!!!
 12. jan45

  HIT

  Van harte Gefeliciteerd Harm maak er een leuke dag van.
 13. jan45

  Schots en scheef

  Van Harte Gefeliciteerd, maar er een fijne dag van.
 14. jan45

  Brexit en nu??

  Doemijnbest,als je er vaak komt loont het mogelijk ook de moeite om even de tijd te nemen en te luisteren wat deze mensen te vertellen hebben, dan hoor je voor en tegen en ook ongeveer hoe die verdeling ligt en kan je je zelf een oordeel vormen. Wat ik van je lees is niets anders dan de EU praatjes die je als zoete koek slikt. Dit is natuurlijk je volste recht, net als straks als engeland uit de EU is nog wat meer belasting te betalen om aan de EU af te dragen, want alle voordelen die je geniet zijn dat vast wel waard. Serevie, Montegero en Kosovo staan trouwens ook al te springen om lid te worden, dan wordt je geliefde EU nog groter, een fijn gevoel toch.
 15. jan45

  Brexit en nu??

  Je vergeet gemakshalve de belangrijkste reden n.l. dat Engeland na Duitsland de grootste netto betaler is aan de EU en dan wordt het een stuk begrijpelijker . Voor de goede orde vertel dan ook het volledige verhaal dat van de 28 lidstaten er 11 netto betalers zijn en de rest schrapers, trouwens als er een harde Brexit komt mogen de 10 overblijvende netto betalers dat tekort aanvullen, maar als goede Europeaan betaal jij natuurlijk met veel plezier want het bied je zo enorm veel voordelen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...