Spring naar bijdragen

joann

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over joann

  • Verjaardag 25-12-1981

joann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. de containerchauffeur stond daar al vanaf half 7 ongeveer. aan de kant van de weg. want ik en mijn collega,s hadden hem al zien staan. was dus vragen om problemen. stond in de tunnel vast rond kwart voor 8 .. toen ik voor een 2e rit naar de maasvlakte ging. ik ben via de oude sluizen gereden en daar kon je prima doorrijden. wonderbaarlijk dat ze er alemaal levend vanaf zijn gekomen.
  2. joann

    je wagen in de takels

    een poosje geleden alweer. aandrijfas gebroken!!3 uur gestaan in de botlek.
  3. joann

    danoontje stelt zich voor

    vandaag was de dag..... eerste x afrijden voor me e. superzenuwachtig.... rijden ging vlekkeloos.. zo erg goed dat de beste man (examinator)bijna in slaap viel:D aandokken was zo gebeurt en stond in 1x voor het dok zonder gelukkig de flappen te raken. aangekomen in bergen op zoom liepen ze alvast naar binnen. ik liep er een beetje sago achteraan... vervolgens kreeg ik een hand en was met vlag en wimpel geslaagd en hij had niks aan te merken. je mag gerust weten ik heb toch eff lekker lopen janken:D van vreugde natuurlijk. ook pa eff snel gebeld die zat in spanje... die heeft ook eff een traantje weg gepinkt. dus ik heb het niet van een vreemde:angel:
  4. dammmmm nou ik zou gewoon terug meppen hoor:ja:
  5. joann

    foto's vergane glorie

    ik heb er al aardig wat gevonden!! thanks iedereen
  6. joann

    foto's vergane glorie

    bedankt peet. als iemand ook nog iets weet van damco in rotterdam hoor ik het graag. ik kan daar helemaal geen foto,s van vinden helaas.
  7. je ergste nachtmerrie voor de ouders en fam... maar ook voor de chauffeur.
  8. joann

    mijn verhaaltje

    daarom ben ik er weg. ben niet te beroerd om te werken maar dit sloeg alles;) ach fijn weer een ervaring rijker zal ik maar zeggen;)
  9. joann

    mijn verhaaltje

    toen ik 18 was ben ik gaan werken bij een koeriersbedrijf.... heerlijk in een sprintertje door nl tuffen met 80 adressen..... al snel kwam de vraag of ik mijn c wilde halen... natuurlijk wil ik dat. baas betaald en dan zou ik eindelijk groter mogen rijden!!!! zo gezecht zo gedaan begonnen met mijn c rijbewijs. in 1x geslaagd en helemaal in de wolken.. maar helaas werd het werk nog vele malen erger. in een bakwagen kon nog meer. dus nog meer adressen:mad: na 3 jaar mijn ontslag ingediend en ben ik naar een ander bedrijf gegaan. daar waar ze wel veder kwamen als aleen regio werk. ik reed voor div winkels en had het reuze naar mijn zin. supermarkten waaren leuk om te doen. klanten kwamen altijd helpen en ik kwam ook eens ergens. maar toch brak dit werk me dus ook. werkte 70 tot 80 uur in de week en er was niks meer van me over. aleen een stukje geraamte achter t stuur. tot ik in de nacht in slaap ben gesukkelt. en mijn mooie bakwagen in de vangrail heb geparkeerd. toen was de maat vol. met wergever gepraat dat ik het niet meer trok. vanaf 2 uur snachts beginnen tot 9 uur in de avond. dat 6 dagen in de week, ze wilde me niet missen en kreeg een aanbod om dan toch eindelijk me e te halen. maar dit sloeg ik af. dan kon ik nog langer werken en net zo goed in me wagen gaan wonen. want een leven heb je dan ook niet meer. ik heb thuis een paard enz en dus moet gewoon iedere avond thuis zijn. nu werk ik al 4 jaar bij een superfijne baas. en werk met plezier. en het geluk lacht me toch een beetje toe. want ik mag eindelijk mijn droom toch gaan waarmaken. ik ben nu bezig met mijn e op kosten van mijn baas. en ik kan ook lekker daar blijven werken.!! of ik zal slagen voor me e?ik durf het niet te zeggen. ben nogal onzeker!!maar doe me best. ik moest vroeger altijd lachen als ik ze zag kloten voor het dok.... maar nu weet ik uit eigen ervaring dat het alemaal niet zo makkelijk is als dat het lijkt. soooo da was kort maar krachtig... ik hou jullie op de hoogte van mijn e bloopers:ja:
  10. joann

    mee rijden

    ik neem niet vaak iemand mee. dan schiet het helemaal niet op dan. en kan er al helemaal niet tegen als ze dan gaan slapen... neej ik tuf liever in me eentje:angel:
  11. joann

    danoontje stelt zich voor

    nog een paar weekjes en dan moet ik al afrijden. ben zeer benieuwd!!!
  12. joann

    foto's vergane glorie

    als iemand nog meer foto,s in bezit heeft? hoor ik het graag;) ook zoek ik nog foto,s van damco
  13. joann

    danoontje stelt zich voor

    thanks allemaal miranda ik heb je nu ook op me hyves.... groetjes joann
  14. mijn bijnaam is danoontje. omdat ik erg klein ben word ik helaas nooid joann genoemt maar danoontje. ter ere van de reclame van danoontje power. ik ben 28 jaar en nu 8 jaar in bezit van mijn c rijbewijs. ik werk in rotterdam en heb een vermaak me prima op de weg. dit beroep heb ik niet gekozen. het is er gewoon met de paplepel in gegoten. mijn vader rijd al jaren en zodoende ga je je vader achterna. nu is het lang een droom geweest. maar nu gaat het er toch van komen. vanaf zaterdag begin ik met mijn e rijbewijs. hopelijk mag ik mijn trouwe renault dan gaan inruilen voor een trekker. en mag ik eindelijk het grotere werk gaan doen!! ook ter ere van mijn vader. want ik blijf toch zn, kleine meisie..... groetjes joann
  15. zover ik weet is het geheel over en uit. en staat iedereen op straat. pffw blij dat ik er niet ben gaan werken;)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden