Spring naar bijdragen

JDR-Tom

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

JDR-Tom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. mag wat kosten dan als je dieselolie moet opruimen. het is trouwens ook vrijlullig, ben je er bijna kom je nog te laat om te lossen
  2. hoe zow wat moet een chauffeur met een blackbarry?
  3. ik zeg niets haha. heb geen zin in ruzie hier
  4. maar wat hij zij klopt wel, domme vragen bestaan niet
  5. ik weet inderdaad wel een klein beetje hoe het is om er in te rijden, dan is dat wel op het terein, dus in de praktijk is het anders.
  6. dank je ga meteen kijken
  7. zit inderdaat in roosendaal woon er zelf ook. schiphol zit een klein garage was eerst in hillegom
  8. zal eerst mijn personen wagen rijbewijs moeten halen en daarna ga ik voor het vrachtwagen rijbewijs. het lijk mij wel heel gaaf op te rijden op zo'n groot en waar ding.
  9. JDR-Tom

    Lucht-koppeling

    techniesch gezien is wat ze hier vliegwielnoemen de koppelingsplaat. ik doe namenlijk een technische opleiding voorvrachtwagenmonteur. sorry voor OFF-TOPIC
  10. Hallo beste forumleden. ik ben hier nieuw, maar wilde perse iets weten. ik ben pas 17 (binnenkort in april word ik 18) en werk bij Jan de Rijk als monteur. Ik zit er aan te denken om mischien rond mijn 20e chauffeur te worden. ik zit alleen met iets. het lijkt mij wel wat maar ik weet niet goed de voor en na delen. zouden jullie deze willen noemen? en waar moet je rekening mee houden als je chauffeur wilt worden enz.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden