Spring naar bijdragen

Actros1831

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Actros1831's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Aaaah zit er aan te denken om ook van die aftermarkt setjes xenon in mijn mistlichten te draaien Ach Kom nou :) meeste actros chauffeurs die op de eerst modellen rijden die kijken wel altijd op hoor Of ze zijn verblind Ohwja om het een beetje goed te maken dan. Vorige week reed er iemand anders in mijn vrachtwagen maar toen die achter me aan reed vond ik die xenon lampen zelf ook zeer irritant daarom heb ik ze een beetje afgesteld ze stonden ook te hoog. Mijn excuss aan alle Mede Chauffeurs die ik de laatste jaar verblind heb door mijn fout afgestelde lampen... als ik 1 van jullie mede forum gebruikers tegenkom zal ik ze wel uitzetten inc mijn mistlichten.. :)
  2. :cool: zoizo al 2 mensen op het forum die het snappen Ik heb dan wel een v6 maar een v8 Mercedes Apetrots klinkt Super!! Trouwens mistlampen onder in de bumper ik heb nooit echt last gehad hoor van medeweggebruikers die mistlampen voeren Mistachterlichten daarintegen die zijn echt heel vervelend. Ik heb mijn mistlampen van de vrachtwagen eigenlijk altijd aan. Samen met mijn Xenon felle 8000k koplampen haha. Er staan toch niet voor niets borden langs de weg meer licht beter zicht (daar kun je mee thuis komen) haha.
  3. ik durf het nooit aan ik rij voornamelijk met schamelaanhangwagens maar voor het afkoppelen leg ik altijd 2 dikke houten blokken voor en achter bij de achterwielen. Heb ook een machanisch handrem op de hanger maar die gebruik ik nooit alleen op een helling. maar aangezien ik mijn wagen NOOIT op een helling zet gebruik ik die niet :)
  4. Actros1831

    Coverbanden ervaringen

    Vind die covers echt waardeloos. laten helemaal los rondom sommige plekken kon je tussen die kier naar de andere kant kijken. Vorig jaar maar gelijk een nieuw setje normale banden er onder gelegd.
  5. Je Kan ook de Luchtvering van de trekker Omlaag Gooien De Cabine komt dan dichter naar de oplegger toe. Kan jij trouwens niet je Spoiler wegklappen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden