Spring naar bijdragen

Barry

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1859
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5739 Excellent

Over Barry

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 23-09-1981

Converted

 • Locatie
  Overijssel
 • Interests
  Auto's, Vrachtwagens, en onze huisdieren
 • Beroep
  Internationaal chauffeur (Duitsland, Denemarken, Zweden)

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Barry

  Steekpartij bij Jumbo Veghel

  Dat waren dus al die sirenes dinsdagmorgen. :-S Lekker dan?! :-0
 2. Goede zaak dat ze hier iets aan doen willen! Tegenwoordig neemt er geen bedrijf meer mensen voor vast aan! Als je al bij een bedrijf zelf in dienst komt dan word je er na 3 tijdelijke contracten uitgegooid. En als je de pech hebt om via een uitzendbureau te moeten werken ben je helemaal een stuk vuil die aan alle kanten genaaid word!
 3. Normaal ben ik het meestal met je eens Peter, maar Meneer Vallenduuk met zijn mooie CAO'tjes en andere toestanden? Die moet je denk ik een heel eind uit de buurt houden!
 4. Barry

  Eerste lijnen nieuwe Atego

  Dat stukje had ik nou net even gemist... Zo jammer weer!
 5. http://www.dumpert.nl/mediabase/6527924/714c296c/dumpert_achtervolgings_tv.html Zo dom is zo'n beestje nog niet?!
 6. [h=5]Chauffeur Robby Faassen wordt sinds 6 februari vermist. Ondanks uitgebreide aandacht van diverse media is hij nog steeds niet gevonden. Wie weet meer? Tips kunnen gemeld worden op telefoonnummer 0800-6070. Nederlandse eigenrijder vermist - Truckstar [/h]
 7. Ja zeg het maar?! Ik hoop in ieder geval dat ze hem héél snel vinden, en dat alles goed met hem gaat!
 8. Ja dat heb je goed Freddie! Lijkt me toch dat ze niet zo lang nodig zouden moeten hebben om in ieder geval de auto te vinden...
 9. Dat lijkt mij ook Gé. Maar ik begrijp niet goed waarom dat al 6 dagen moet duren...
 10. Ik hoop het ook. Maar ik vindt het nogal wat dat hij al 6 dagen weg is... In dit soort gevallen is een track & trace systeem wel een uitkomst. Al moet ik zeggen dat ik daar zowiezo geen problemen mee heb.
 11. Dit kwam ik net op Facebook tegen... Vermiste Chauffeur!!!!!! Dit bericht delen AUB Duitsland - Vermissing chauffeur. Vermissing Robby Faassen 5-9-1956 van R. Faassen Transport uit Lekkerkerk. Hij word vermist sinds 6-2-2013 en uit laatste info is hij in Duitsland geweest. Kenteken voertuig BX-NF-12 Men wordt verzocht naar hem uit te kijken. Faassen lijd aan diabetes en zit mogelijk zonder medicatie. Voor meer info gelieve contact op te nemen met Koos Koning, Politie Haaglanden, tel 0182-389551 Bron: http://www.politie.nl/vermist/vermiste-volwassenen/2013/februari/robby-faasen.html De link van de Politie is ook nog steeds actief, dus ik neem aan dat hij nog niet gevonden is???
 12. Geplaatst op 11 Feb 2013 om 10:36 uur Deze week - van maandag 11 februari tot en met zondag 17 februari - worden door heel Europa vrachtwagens en bussen gecontroleerd. Politie- en controlediensten in heel Europa besteden extra aandacht aan zware voertuigen, hun technische staat, overbelading, snelheid en rij- en rusttijden. Deze pan-Europese controle wordt geco?rdineerd door Tispol. Dit is een overkoepelende organisatie van verkeerspolitie-diensten in Europa die als doel heeft de verkeersveiligheid en de handhaving op de Europese wegen te verbeteren. Bron Vrachtwagencontroles door heel Europa - Truckstar
 13. Tja... Het filmpje is wel grappig, maar het begint er toch aardig op te lijken dat er wel een kern van waarheid in zit.
 14. Moeten de chauffeurs ook eens doen...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...