Spring naar bijdragen

Arjan

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Arjan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Bij Schavemaker in Beverwijk staan een hele hand vol van die witte Mercedessen zonder kenteken, ex inter east?
  2. Deze foto kreeg ik een paar maanden geleden. Of het fotosoep is weet ik niet, maar vast een ander die ons dat kan vertellen.
  3. Zojuist bij Tilburg een stuk of 5 auto's gespot op export kenteken. Gingen in richting eindhoven.
  4. Arjan

    oldenburger peize

    Wat jij bedoelt is John de haas wat ze hebben over genomen. Maar dat heeft hier niks mee te maken verder.
  5. Arjan

    oldenburger peize

    Kom de laatste weken steeds vaker koelers tegen met in groene letters Oldenburg temperature controlled intermodal tegen, maar kom er niks over tegen op internet. Iemand?? Staan wel gewoon van die rode trekkers voor.
  6. Zag toevallig vorige week nog een scania higline van hun met poolse platen, hoe zat dat dan?
  7. Sorry voor de late reactie maar ik kon niet via mijn telefoon reageren op het forum. Ik ben het met je mening eens, alleen wat ik zelf (en waarschijnlijk) meerdere als vervelend ervaren is dat het in het merendeel van deze topics uitdraait op hetzelfde. Wat ik weer niet interessant vind, want motiveren doet het niet echt ;-) Maar dat komt misschien ook omdat het merendeel liever 'sensatie' als narigheid leest;)
  8. +1 Als ik zo grofweg door de pagina's heen scroll denk ik zo'n beetje iedereen die hier gereageerd heeft. Totaal geen interessante info.
  9. Is toch deze ? Transportfotos.nl • Toon onderwerp - Verheul, Kees - Nieuw Vennep
  10. Dat wou ik ook al zeggen. De wagens staan trouwens al een heel tijdje met Wipkar en al bij de Scania in Venlo. Weet niet wat ze met die combi's gaan rijden maar als dat automotive is dan is het inderdaad de moeite niet kwa laadgewicht.
  11. Ik rij zelf regelmatig een ritje voor de opel in de ruhr, en daar kwam je die Schuchen ook altijd tegen. Maar nu sinds een week of 2 kom ik overal bij bosjes hagelnieuwe trailers van Duvenbeck tegen.
  12. Arjan

    Simon Loos breidt uit

    Geen crisis dus in west-friesland, hoorde ook al over 60x nieuwe benzen voor de drankentak dus goeie berichten zeg ik:ok:
  13. Arjan

    Gestolen!!!!!!

    Even sparen voor reparatie nog, teveel vindersloon uitgekeerd mischien:D
  14. Arjan

    Gestolen!!!!!!

    Jawel, maar dit was ff een foutje van de firma wat ik begreep, of de trailer al gevonden is weet ik niet hij stond afgekoppeld. En er was ong. 500 km mee gereden hoorde ik later.
  15. Arjan

    Gestolen!!!!!!

    Hij stond op het industrieterein in S'heerenberg ingeklemd tussen 2 van die poolse bakwagentjes met topsleeper (ik heb 'm gevonden) Kenteken wat hierboven staat is trouwens fout, het was een ander kenteken. Daarom twijfelde ik in eerste instantie, maar toch gebeld en voila:ok:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden