Spring naar bijdragen

Bulletje

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Bulletje

  • Verjaardag 31-12-1980

Bulletje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb deze wagen geborgen. We hebben de deuren pas geopen toen er een laadploeg was van hun zelf. Tevens was er ook een andere trailer van hun. Wat ik begreep moest het vlees terug naar slachterij en zou er een doktor komen keuren. Als goed gekeurd wordt mag het terug de handel in. De daf heeft zijn laatste rit gehad. Trailer is misschien nog wel bruikbaar. Deze heeft het redelijk goed overleefd. Gr Bulletje:cool:
  2. Trailer lag inderdaad compleet op zijn kant. De bergers hebben geprobeerd de trailer recht te zetten met luchtkussens. Helaas bleek tijdens het oppompen van de eerste kussens de complete constructie het te begeven. Helaas te laat om hem terug te leggen dus hebben ze hem met twee lierkranen rechtgezet. De trailer was oud genoeg om zijn rijbewijs te halen! Maar gelukkig chauffeur niks ernstig! een van de bergers!
  3. Ach mogen wij bergers ook eens werken Was weer een mooie klus nu nog hopen dat ze de rekening betalen En anders hebben we voorlopig genoeg chips voor de eerste komende personeelsfeestjes!!!
  4. Bulletje

    Dode en 14 gewonden

    De verhalen die hier worden geschreven kloppen allemaal beetje. Ik heb een en ander gehoord van technische recherche doordat ik voertuig geborgen heb. Een feit is dat de chauffeur van de legertruck is overleden. Een tweede feit is dat er een militair te laat uit het voertuig is gesprongen en tussen of onder de vrachtwagens heeft gezeten. De soldaat heeft een voet verloren. Andere soldaten hebben hersenletsel van de klap. Er liggen nog slodaten in het ziekenhuis waarvan niet bekent is wat ze eraan overhouden.
  5. Er is ook van uit de politie veel commentaar gekomen op zijn vlaggen en gordijntjes. Gelukkig had hij genoeg zicht vooruit anders was het al probleem geweest. Verder hoorde ik van agente dat hij ook nog al wat tenlaste werd gelegd. Wat dit precies inhoudt voor de chauffeur weet ik ook niet Chauffeurs worden harder gestraft omdat het profesionals zouden moeten zijn. Willem (bergingschauffeur)
  6. Na drie jaar heeft simon nog steeds geen geld. Hij kan als het goed is op dat moment ook bij geen bank geld krijgen. Hij staat namelijk negatief te boek.
  7. gisteren middag zag ik nog twee trekker-opleggers rijden van tom-trans. Waren twee silo opleggers denk met om stront te rijden. een MAN en Scania waren wel helemaal rood. Materiaal zag er toch niet eens slecht uit.
  8. Die spullen zullen wel naar hendriks lottum zijn gegaan. Hendriks is daar namelijk de aangewezen berger.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden