Spring naar bijdragen

Michael 36

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    89
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Michael 36

  • Verjaardag 16-02-1974

Profile Information

  • Gender
    Male

Converted

  • Locatie
    Roden
  • Beroep
    intern. chauffeur

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Michael 36's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Michael 36

    Kooiker Groep Grouw

    Boonstra Haulerwijk neemt het gedeelte Cazemier over! http://www.boonstra-transport.nl/overname-kazemier-logistics.ashx
  2. Frankrijk wil wekelijkse rusttijd in cabine verbieden [TABLE=class: intable, width: 494] [TD=class: tcell, bgcolor: #FFFFFF]PARIJS - De Fransen hebben een nieuw wapen in het offensief tegen de sociale dumping. Op dinsdag 25 februari wordt er in het Franse Parlement gestemd over een wetswijziging waarin het verboden wordt om de wettelijk verplichte wekelijkse rusttijd in de cabine te houden. De wijziging van het wetsvoorstel (artikel 9) is ingediend door de Minister van Transport, Gilles Savary. Meer te lezen op: Transport-online [/TD] [/TABLE] Misschien de oplossing!?
  3. Gebruik de navi en Google maps op mijn telefoon! Dit vind ik toch wel ideaal Google maps, wat niet in de navi staat is voor bijna 95% wel te vinden met Google! Kijk altijd als ik de klant niet ken, waar hij precies zit en als ik het niet vertrouw gebruik ik de street view functie om te kijken hoe de situatie is in de straat!
  4. Ben er laatst nog op geweest! Kan je vertellen dat je er niet vrolijk van wordt! Je krijgt in Freiburg bij het inchecken een fles water en 2 broodjes met beleg en een bounty! Was de enige nederlander en de rest kwam uit het oosten en zuid oosten. Heerlijk geslapen (not) kedeng kedeng met 3 man in een hut. Wel je slaap spullen meenemen en belangrijk bij het inchecken een soort van onderlaken mee te nemen die je op het matras kan leggen!
  5. Volgens mij wil hij naar Lely vroeger wel veel geladen! Als je het niet weet is het bijna niet te vinden. En je moet een klein stukje over de dijk en het lijkt dan net of het niet goedkomt!
  6. Michael 36

    oldenburger peize

    Ze staan ook niet meer in Marum!
  7. Michael 36

    Ik zoek een baan!

    Heerlijk al die info!
  8. Toen ik er nog werkte waren het er 2 of 3 auto's met duitse kentekens! Rijden tussen Bremen en Bitterfeld heen en weer en 1 auto rijdt nr Hongarije met een duitser erop!
  9. Hmmm heb geen fiets ahum!
  10. Hahaha dankje zal ik doen!
  11. Niet meer op zoek aangenomen bij Belga transport!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden