Spring naar bijdragen

heuker

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

12 Good

Over heuker

 • Rang
  Junior Lid
 1. Logistic Force is een prima uitzendorganisatie waar veel inzet van de intercedenten is. Althans dat is mijn ervaring. Werkzaam bij de vestiging Alkmaar. Over Consolid kan ik ook zeer positief berichten. Op dit moment ben ik voor zowel Logistic Force aan de gang en ook nog bij Drive-Jobs. Deze laatste is gespecialiseerd in busvervoer hetgeen ik graag wil. per april start ik hier.
 2. heuker

  Code 95 / nascholing

  Gisteren een gesprek gehad met een mevrouw van de organisatie. De medibuspas is afgeschaft. Het lijkt alleen dat er in Frankrijk en Duitsland soms nog wel om wordt gevraagd. Een afspraak gemaakt dat ik mij gewoon kan laten keuren door een arts die hiervoor bevoegd is (personenvervoer) en dat ik een gewoon keuringbewijs krijg hetgeen voldoende moet zijn. Dit alles hangt samen omdat ik geen nieuw rijbewijs wil ivm de code 95. Mijn rijbewijs inclusief code 95 is tot 2022 geldig en tegen die tijd hoop ik gewoon met wat andere oudjes een biljartje te kunnen leggen en heb dan ook verder geen trek om nog cursussen te volgen of te proberen dat de cursussen die ik heb gehad alsnog geregistreerd kunnen worden.
 3. heuker

  Code 95 / nascholing

  Star Driver, hartelijk dank voor de informatie. Zal zeker proberen info over Medibuspas te achterhalen.
 4. heuker

  Code 95 / nascholing

  Hoi allemaal, ik ben maar een domme chauffeur en heb in 2012 mijn rijbewijs laten verlengen ook ivm de geldigheidsduur die terug ging naar 5 jaar. Nu heb ik dus mijn rijbewijzen tot 2022 waarbij ik ook de code 95 heb gekregen.(ben van voor 1955). Op dit monent ben ik bezig met een sollicitatie voor de touringcar en heb daarvoor een nieuwe medibuspas nodig. Hiervoor moet je ook een eigen verklaring invullen. Is er iemand die weet of dit gevolgen heeft voor de toegekende code 95 of iemand die adviezen kan geven. Ik rij in hoofdzaak voor een uitzendburo dus geen werkgever die mij 35 uur aan scholing gaat bieden. Wie helpt mij uit de brand?
 5. heuker

  geen zin meer

  Hoi Gijbert, Ik kan je frustratie wel begrijpen. Telkens om een of andere kulreden afgewezen worden is fnuikend. Vooral al het solliciteren wat moet van het UWV sloopt je. Werkgevers hebben lang niet altijd vacatures en als er eentje is hebben ze liever een jonkie. Die werkgevers zullen er ook wel een beetje moe van worden om alle brieven, mails enz te lezen. Zelf heb ik de moed ondertussen ook al wat opgegeven. Ben 61 en wordt meewarig aangekeken als ik zeg dat ik graag wil werken en hoor vervolgens niets meer. Vorig jaar nog wel werk gehad, maar na een paar 1/2jaar contracten ben je niet meer nodig.Hoe verder te gaan? Geen idee. Als je leven zich op de weg heeft afgespeeld zijn er weinig andere mogelijkheden. Alleen een advies: Blijf optimistisch!! Leven is de moeite waard ondanks alle problemen. Vroeg of laat komt een oplossing. De gemeente laat je niet verhongeren. Bijstand kun je altijd krijgen. Niet leuk maar probeer er dan iets van te maken. Kop omhoog en sterkte.
 6. Hallo Butlerbob, Vooropgesteld dat ik je niet benijd en ook best met je te doen heb. Besef echter dat er mensen zijn die de wet moeten hanteren want als er geen wet is wordt het een gigantische bende. Over de handhaving en boetes en andere sancties kun je discussie voeren maar dat lijkt me op dit forum niet van toepassing. Wat ik wel jammer vind en dat is hier al door diverse mede forummers al aangevoerd is dat je volgens mij je eigen verantwoording uit de weg gaat. Een verlopen kaart? Ken je het spreekwoord: eigen schuld dikke bult? Verder zitten er veel meer medelanders ook dik in de problemen door diverse toestanden maar ik hoor ze hier niet zo klagen zoals jij doet. Een autootje van 19 jaar? Bekijk het positief dat je er evengoed nog een hebt al zal het direct noodzakelijk zijn ivm de hulp die je vrouw aan haar ouders geeft. Voor hetzelfde geld moet ze op de fiets! Verder zijn er met diverse instanties echt wel afspraken te maken. Zelf zit ik ook in een situatie dat ik zelfs geen nagel heb om mijn achterste te krabben, dank zij lieve kennissen nog een dak boven mijn hoofd heb maar voor de rest niets. Ook een gerechterlijke dwaling? Ik probeer te relativeren en positief te denken en dat lijkt me voor jou ook een aardige optie. Verder wens ik je sterkte en wijsheid.
 7. Het is schrijnend dat deze toestanden anno 2013 nog steeds plaats vinden. Kan me begrijpen dat je wat afstompt maar deze zaken zouden geen plaats mogen vinden niet in en niet buiten de eu. Maak met zijn allen eens een vuist tegen deze misstanden.
 8. heuker

  Payroll bedrijf

  Zelf op een gegeven moment voor de keuze gesteld. Was aan de gang via een uitzendburo en het rittenplan werd veranderd, maw geen werk meer. We willen je echter liever niet kwijt werd er4 door planning gezegd en via een constructie zou er iets bedacht worden. Je raad het al, Payroll. Geen grotere misstap gemaakt in mijn carriere. Na ongeveer 3 maanden wederom een slecht rittenplan en op straat gezet. Tijdens mijn tijd bij payroll diverse zake zoals reisvergoeding en andere dingen gemist. Mijn advies, ga niet in zee met payroll. Beter bij andere uitzendorganisaties informeren. Mijn ervaring is dat de aanhouder wint. Zelf nu een 1/2 jaar contract gehad wat weer een 1/2 jaar verlengd wordt bij een goed bedrijf. En dat ondanks mijn leeftijd(60). Moed houden en niet alles pikken en blijven opletten. Groetjes Gert
 9. Helaas komt iemand als dit figuur er weer af met wat dienstverlening of zo iets omdat de nederlandse wetgeving hierin tekort schiet. Voor de familie een drama!! De veroorzaker zal een paar krokodilletranen plengen en mag na de dienstverlening zo weer achter het stuur kruipen omdat hij zg zijn rijbewijs niet kan missen. Wat is er nu mis in dit land .
 10. Hallo allemaal, Wat mij opvalt is dat alle forumberichten voor de buschauffeur behoorlijk gedateerd zijn. Is er niets nieuws te melden of zitten er zo weinig collega's die iets met de bus te maken hebben. Ik heb sinds 2 maand de overstap gemaakt van de vrachtauto naar de bus en het was een van de betere beslissingen die ik ooit nam. Hoop wat te horen!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...