Spring naar bijdragen

khaf

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    94
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

khaf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo, Ik heb nog een gesprek gehad met het uitzendbureau, en die vroegen mij of ik een beslissing heb genomen wat betreft het werk bij de oude werkgever. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik niet meer terug ga naar mijn oude werkgever, tenzij hi mij in vaste dienst neemt en dat gaat hij niet doen, want hij heeft mij alleen voor de zomerperiode nodig. Uitzendbureau heeft voorgesteld om met oude werkgever te gaan praten om alsnog een oplossing te zoeken om via het uitzendbureau te gaan werken en dat heb ik geweigerd. Mijn oude werkgever heeft zich niet eens de moeite genomen om mij te bellen. Heb van het uitzendbureau begrepen dat ze mij alleen voor de vakantie periode nodig hebben en dat zij daarna andere werk zullen regelen. Ik zie het niet meer zitten om weer bij oude werkgever te gaan werken en dat voor maar 3 maanden. Ik wil iedereen bedanken die op deze topic heeft gereageerd.
  2. Iedereen bedankt voor de reacties. Ik laat het nog weten.
  3. Het uitzendbureau is niet mijn werkgever, ik zit nu 3 maanden in de ww , maar het uitzendbureau probeert mij weer aan het werk te krijgen bij mijn oude werkgever.
  4. Het kwam als een donderslag toen mijn leidinggevende zei dat het contract niet wordt verlengd, omdat de baas het zo wil en dat 2 dagen voor het afloop van de contract. En wat het nog erger maakt is dat hij de moeite niet neemt om mij persoonlijk te bellen. Iedereen bedankt voor de reacties.
  5. Ik ken het werk heel goed, en vast werk zit er niet in want die werkgever is echt niet te vertrouwen, volgens mij wil hij dat ik in vakantieperiode voor hem werk en daarna mag ik het weer uitzoeken. Hij heeft met mij geen contact opgenomen, alles gaat via het uitzendbureau. Bedankt voor het advies
  6. Ik denk dat hij mij na de vakantieperiode opnieuw eruit schopt.
  7. Hallo, Mijn oude werkgever wil mij terug hebben, maar dan via uitzendbureau. Een paar dagen geleden werd ik gebeld door een uitzendbureau, via hun kwam ik een jaar gelden bij de oude werkgever terecht. Na zes maanden werd ik overgenomen door de werkgever en kreeg een contract van september 2012 tot eind maart 2013. Anderhalf maand voor het beëindiging van het contact kreeg ik een mondelinge toezegging van mijn leidinggevende dat mijn contract wordt verlengd, maar twee dagen voor het afloop van mijn contract kreeg ik te horen dat de baas mijn contract niet wil verlengen wegens bedrijfseconomische redenen, en dat was een flinke tegenslag voor mij want ik heb keihard gewerkt en heb mijn best gedaan en iedereen was tevreden met mijn werk. Het is nu 3 maanden gelden dat ik gestopt ben bij mijn oude werkgever ,en nu benadert hij mij via het uitzendbureau hij wil mij terug hebben op mijn oude functie maar dan via het uitzendbureau. Ik voel me echt belazerd door de werkgever want eerst wil hij mijn contract verlengen en daarna zegt hij dat de baas dat niet wil, en nu wil hij mij terug hebben via een uitzendcontract. Ik verzoek jullie vriendelijk om advies.
  8. Ik ben op zoek naar werk in Eindhoven en omgeving. Heb rijbewijs C/Ce adr basis en tank en digipas en ik ben per direct beschikbaar. Gisteren kreeg ik te horen dat mijn contract niet wordt verlengd terwijl er een toezegging was dat mijn contract netjes wordt verlengd. Wat ik ontzettend asociaal vind is dat ze pas 2 dagen voor einde contract tegen mij zeggen dat het niet wordt verlengd wegens economische redenen.
  9. khaf

    Zaterdagwerk

    Bedankt voor de tip.
  10. khaf

    Zaterdagwerk

    Beste Marnix, Bedankt voor de reacties en voor de tips. Morgen ga ik een aantal bedrijven die je noemde bellen. Het enige probleem is dat ik geen ervaring heb met trailers, en dat maakt het heel moeilijk.
  11. khaf

    Zaterdagwerk

    Mijn werkgever heeft mij al toestemming gegeven + een referentiebrief. Ik maak op een dag maximaal 5 rij uren en de rest van de tijd ben ik bezig met laden en lossen. Dat moet geen probleem zijn denk ik om op zaterdag te kunnen werken.
  12. khaf

    Zaterdagwerk

    Ik werk sinds een jaar bij een bedrijf in Eindhoven. Ik bezorg propaan en industriële gassen met een bakwagen, maar ik wil graag ervaring opdoen met een trailer.
  13. khaf

    Zaterdagwerk

    Ik heb nog niks gevonden, maar ik blijf wel zoeken.
  14. khaf

    Zaterdagwerk

    Iedereen bedankt voor de reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden