Spring naar bijdragen

gerbar

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

gerbar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. gerbar

    modellen G Barents

    Kevin,de opbouwen van de trailers maak ik van 3mm plastic plaat welke bekleed wordt met Evergreen profiel en plaat,op die manier kan ik de onderbouw voorzien van een verdiept middenkader. Geert.
  2. Gijs Bakker in Ittervoort?? die heeft nu plaats genoeg en zal wellicht blij zijn met een extra centje,in het verleden hebben daar diverse andere bedrijven geparkeerd gestaan,.
  3. Misschien worden de bulgaarse chauffeurs wel geleverd door een uitzendburo van een voormalige charter die volgens jouw nog niet zolang weg is?
  4. Die charter die jij bedoeld is FMT ,Frank Maas transport,rijdt volgens mij al een hele tijd niet meer voor LTT,staat nu inderdaad bij zijn broer op het terrein geparkeerd(Wetron). De geruchten ,dat LTT,van zijn nederlandse chauffeurs afwil gaan hier in Weert al langer,hoeveel nederlandse chauffeurs er op dit moment nog werken is mij onbekend,het wagenpark is al behoorlijk ingekrompen,en er werken al enkele jaren diverse buitenlandse chauffeurs. Huub,jij zegt dat je het bedrijf van vroeger kent,en spreekt van een prijsvechter?? verklaar je nader,of ook een kantineverhaal??
  5. Wat een commotie in dit topic!! Ik heb zelf vijf jaar met veel plezier gewerkt voor Gijs Bakker,nooit geen problemen gehad,betalingen volgens cao en altijd op tijd,dat was in de tijd dat Bakker nog rond de 20 auto's had lopen,plezierige werksfeer,en inderdaad collega's die al meer dan 20 jaar werkzaam waren bij Bakker. Na de verhuizing en nieuwbouw naar een andere locatie binnen Ittervoort,plus de overname van een ander transportbedrijf is het allemaal minder geworden en voor mij een reden geweest om te veranderen van baan. Bakker is de laatste jaren diverse grote klanten kwijt geraakt,het vertrek van Trespa en een grote diervoeding fabrikant zijn de nekslag geweest,de manier waarop Gijs Bakker zijn chauffeurs behandeld heeft ,is schandalig,zag in het filmpje diverse oud collega's voorbij komen,mensen waarmee ik 5 jaar met plezier samen gewerkt heb,thuis kwam en aan de bar gehangen,hoop dat deze mensen snel een andere baan vinden!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden