Spring naar bijdragen

RealZeus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2115
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  18

Waardering in de gemeenschap

2403 Excellent

Over RealZeus

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 04-08-1976

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. RealZeus

  BBQ 2019

  Het spijt me mensen, ik haak af dit jaar. Gezien het feit dat ik de komende tijd wat vrije dagen nodig heb lijkt het me beter om dan te gaan werken. Volgende keer beter.
 2. Morgenmiddag even naar Rijssen en Enter.
 3. RealZeus

  Doe eens blij...

  Ik heb twee dingen waar ik blij van word: - Ik zit nu lekker een middagje bij vrienden op de camping en we gaan straks lekker barbecueën. - Het belangrijkste en iets wat ik al tien jaar wil: ik heb met succes het selectietraject doorlopen en begin volgende week met de opleiding tot buschauffeur!! Dus over een paar maanden zit ik achter het stuur van de plaatselijke stads- en streekbussen!! Verstuurd vanaf mijn SM-A520F met Tapatalk
 4. RealZeus

  forumgebruikers gespot

  Maandag ec300 op de N48 en gisteren Gerrit Piel in Veendam. Verstuurd vanaf mijn SM-A520F met Tapatalk
 5. RealZeus

  wist je dat

  Lekker hoor, mijn laadklep laadt niet bij en ik sta al een half uur te wachten op telefoon met het bericht waar ik heen kan voor reparatie. Verstuurd vanaf mijn SM-A520F met Tapatalk
 6. Het verschilt ook weer per bedrijf. Bij de AH hoef je ze alleen maar op de klep te zetten, bij de Jumbo helpt het personeel wel mee en bij de Coop helpen ze vaak nog net mee met lossen, maar emballage laden doe je daar 9 van de 10 keer alleen. En veel adressen valt idd wel mee.
 7. RealZeus

  forumgebruikers gespot

  @ec300 vanmiddag op de A28 tussen Meppel en Hoogeveen.
 8. Morgen een kort ritje: in de middag even naar Huizen.
 9. Ik heb een klein stukje van deze aflevering van GTST gelezen en toen was ik al weer klaar met al die grote tenen en lage kasten. Mijn god, wat een gejammer elke keer en wat voelen we ons op onze micropenis getrapt. En wat doen we dan? Zeuren, zagen en zuigen. Of het account opzeggen, want dat zal ze leren! Nou, boo-fuckin'- hoo. Echt, van sommige mensen vraag ik me oprecht af wat ze hier komen doen. Alleen maar commentaar. Geen positief woord. Maar wel consequent inloggen. Ik vraag me oprecht af waarom iemand dan nog inlogt. Blijf dan weg als je het niks vind. En kweek in godsnaam een dikkere huid. Wat je naasten zeggen is belangrijk, niet wat iemand op een forum van je vindt. En je mag zelf bedenken of dit op jou van toepassing is en nee, ik ga het niet bevestigen. Man, man, man, wat een geouwehoer.
 10. Dan zou je ook kunnen beginnen als uitzendkracht. Dan kun je ook zelf bepalen wanneer je rijdt. Mocht je er dan achterkomen dat je het niks vindt, dan heb je tenminste je geld nog en mocht je er achter komen dat je echt voor jezelf wilt beginnen, dan kan dat ook nog steeds. Maar je hebt in elk geval het voordeel dat je het geld hebt om je rijbewijzen te halen en dat zou ik zeker doen. Dan kun je desnoods naast je studie wat rijden voor een uitzendbureau.
 11. Je bent 14. Zorg eerst voor een goede opleiding, want ik weet niet hoe het transport er uit ziet tegen de tijd dat jij mag rijden. En misschien heb je dan hele andere plannen. Ik denk persoonlijk dat je het beste eerst een tijdje in loondienst kunt gaan werken. Voor jezelf beginnen kan later ook nog.
 12. Dan is hun plaatje weg en staat er Gast voor.
 13. Ik heb weer een rel gemist, zie ik? Ik zie weer een aantal forumleden die ineens gast zijn geworden.
 14. RealZeus

  forumgebruikers gespot

  @gerrit piel gisteren bij afrit Zuidbroek.
 15. RealZeus

  Voorruitfoto's!!

  De enige andere opties zijn dan volgens mij door de Frejus-tunnel of via Gap en dan over de N94 wat een takke-eind om is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...