Spring naar bijdragen

RealZeus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2010
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  18

Over RealZeus

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 04-08-1976

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Wij rijden dat van die ex werkgever van je.... Dus ook leeggoed. 4 soorten containers Help even, welke van de vele ex-werkgevers?
 2. Sinds de Prins Bernardhoeve weg is is het grootste gedeelte van de chaos wel weg. En dat de stoplichten bij de Tienelsweg weg zijn scheelt ook.
 3. RealZeus

  Je auto op een mooie lokatie

  Niet, Zweedse. 😛
 4. En energydrink, pallets vol gaan er naar die grenswinkels.
 5. Maar moet jij ook leeggoed mee nemen?
 6. Ik doe wat jij beschrijft. Ik heb ook 4 klantjes vers mee en dat gaat prima. En wij hebben 35 minuten per winkel en ik sta er, inclusief auto verbouwen, hooguit 30. Het is ook een kwestie van ervaring, je wordt er vanzelf handig in. Dat 's nachts laden is ook niet mijn ding, maar laat mij de late ritten maar doen. Ik heb nu ma t/m wo van ong. 8.30 tot 18.00u en do van 10.30 - 19.30u . Dat zijn mijn vaste ritten en de vrijdag of zaterdag kan het van alles zijn. En idd, meestal zijn juist die kapotte karren het zwaarst, dat is waar.
 7. Toch moet ik er in ons dorp niet aan denken dat de supermarkten uit het centrum verdwijnen. Wij hebben een redelijk langgerekt winkellint en dat geeft het dorp reuring. Veel van die klanten komen doordat ze van de supermarkt nog even naar de andere winkels lopen. Helaas zijn er wel wat plannen die de supermarkten wel ergens anders willen hebben en dat wordt de doodsteek voor dat winkellint en dus voor de reuring in ons dorp.
 8. In Frankrijk ook volgens mij. Behalve in de kleine dorpjes waar je bijvoorbeeld een 8 a Huit of een Vival Casino hebt.
 9. Goed voor het blok. En dat blijkt ook wel want bij jouw broodheer is een tijd terug de tweede Volvo op twee miljoen kilometer gekomen.
 10. RealZeus

  wist je dat

  Wat dan? "Niets zo charmant als jouw zaad in haar hand"?
 11. RealZeus

  Over met de kleuterklas

  Ik bedoel het in het algemeen, maar ook jij bent vaak betrokken in zo'n fitty. Soms compleet onbedoeld en onterecht, maar ook jij weet het vuur soms op te stoken op een manier waar iedere openhaard-bezitter jaloers op is.
 12. RealZeus

  Over met de kleuterklas

  Dat inderdaad. Iedereen moet en zal het laatste woord en vooral gelijk hebben. Het wordt echt zo'n welles-nietes verhaal. Dat zie ik mijn dochter ook wel eens doen. Die is 3. En je kunt een discussie ook besluiten met het feit dat je het niet met diegene eens bent, dat ook niet zult worden, maar verder even goede vrienden. Dat kan. Maar hier is het een tijdje uitgekauwde argumenten over en weer gooien en eindigt het in op de man spelen, huilen dat het account opgezegd wordt en dan is het weer een fitty-topic. En het onderwerp maakt dan geen fuck uit, het eindigt weer met een fitty tussen een aantal mensen die elkaar niet mogen. Man, man, man, het is geen wonder dat er steeds minder leden zijn.
 13. Ja, daar ben ik ook heel goed in: vakantie vieren.
 14. RealZeus

  Over met de kleuterklas

  Serieus, sommigen van jullie moeten echt een schop onder je hol hebben. Godverdomme, wat een kneuzen zitten hier tussen. Elk topic verzandt weer in een fitty tussen een paar chauffeurs met een te klein pikkie. Echt, geen wonder dat dat transport in Nederland niks meer is, ze hebben het veel te druk met janken op elkaar.
 15. RealZeus

  wist je dat

  Ik zei vanmiddag nog tegen mijn planner:"Chauffeurs zijn soms nog erger dan vrouwen. " En het wordt hier elke keer weer bevestigd.
×