Spring naar bijdragen

RealZeus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1869
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  15

Over RealZeus

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 04-08-76

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Waar gaat de reis heen...???

  Morgen blijf ik in de buurt: Baflo, Eenrum en Niekerk of all places.
 2. Verblijfskostenvergoeding 2018

  Dat inderdaad. Als je het op die manier moet verdienen. Het is geven en nemen, het pakt vast ook wel eens onvoordelig voor de werkgever uit.
 3. Tekort aan chauffeurs groeit verder

  Dat hangt wel van het soort werk af natuurlijk. Er zijn zat takken van sport waar dat allemaal geen probleem is.
 4. Omgewaaide vrachtwagens

  Deze bus probeerde de weg te omzeilen. Kut, Teedybeer was me voor
 5. Omgewaaide vrachtwagens

  Barre gaanders roepen op Facebook in dit soort discussies:"Vaak ben je te bang." De chauffeur die dan niet rijdt misschien voor de wind, de barre gaander voor zijn baas.
 6. Omgewaaide vrachtwagens

  Jij weet ook wel dat niet iedere chauffeur mondig genoeg is om tegen zijn baas te zeggen:"Luister, als je een auto op de kant wilt hebben ga je dat zelf maar doen. Ik ben nu verantwoordelijk voor die auto en ik bepaal wat er nu gebeurt." Er zijn zat jongens die doodsbenauwd zijn dat ze hun baan kwijt raken. In hoeverre je dat bij zo'n werkgever erg moet vinden is een tweede, maar toch. Dus je gaat m.i. nu wel wat kort door de bocht. Ik ben ook de weg opgegaan met mijn kastoplegger. Nergens last van gehad, behalve dat ik heel veel bomen horizontaal zag liggen. (En nee, dat was niet omdat mijn auto horizontaal lag )
 7. Omgewaaide vrachtwagens

  Ik heb trouwens wel het idee dat kastentrailers er een stuk minder vatbaar voor zijn dan huiftrailers.
 8. Een week van een koetelaar

  Dan hoop ik wel dat die aanhanger nog een likje verf krijgt, dan oogt het hele span mooi nieuw.
 9. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Gelijk ook maar even de vlaggenmast mee?
 10. wist je dat

  Ik had vandaag een oplegger bij me, daarin regende het binnen harder dan buiten. Het water drupte via de bakverlichting naar binnen. Ik vroeg me vorige week al af waarom die verlichting niet werkte, maar ik heb daar op zich wel antwoord op gekregen. Enfin, morgen mag de garage gaan uitzoeken waar hij lekt en hoe ze de verlichting weer brandend krijgen. (Brandend als in lampen aan, niet als in met vuur)
 11. Waar gaat de reis heen...???

  Morgenmiddag Varsseveld. Bizar, ik heb het nu drukker dan de week voor kerst.
 12. Een week van een koetelaar

  Gaat die bak van die Renault over op jouw nieuwe?
 13. Keren gaat fout: vrachtwagen belandt in de berm

  Dan heb je op knooppunt Velperbroek dus een afslag te vroeg genomen. Geeft niks, wat Pierre al zei, hebben we allemaal wel eens. Ik heb wel eens een extra rondje rotonde gedaan omdat ik vergeten was af te slaan. En een keer bijna naar mijn woonplaats gereden terwijl ik nog naar het dc moest. Zolang het allemaal schadevrij gaat maak ik me er niet druk om.
 14. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Wij stonden in Frankrijk nooit langs de autoroute, altijd bij een routier. Ook als dat om was. Kregen we ook nooit commentaar op.
 15. Tekort aan chauffeurs groeit verder

  Ik lees steeds dat de chauffeur heel flexibel moet zijn, maar bij mij werkt dat twee kanten op: ik verwacht het ook van mijn werkgever. Geef ik weken van te voren aan dat ik op een bepaalde dag naar de tandarts moet, dan wil ik daar op tijd zijn. En niet dat ik het rubber van de banden af moet rijden om nog op tijd in die slagersstoel te zitten. Dat moet in ons vak ook normaal kunnen, maar de heren planners hebben daar schijnbaar de grootste moeite mee.
×