Spring naar bijdragen

pukkie

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Locatie
    Loosdrecht
  • Beroep
    chauffeur

pukkie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Zitten heel veel Polen op de auto's van hoefnagels die voor ECS rijden.
  2. pukkie

    Nieuwe kenteken reeks

    Ik krijg de 48-BBB-1 ook komen bij ons de 49 en de 50 dit zijn 3 Scania' s
  3. Jazeker is hij zich daarvan bewust,maar gaat het voorlopig toch proberen hopende dat al de negatieve verhalen meevallen. Hebben er trouwens wel al totaal een stuk of 12 opgezegd en ook ander werk gevonden.
  4. Ik heb een chauffeur van timmer gesproken,die vertelde dat vortex 80 wagens heeft en 10 nl chauffeurs. Daar komt nu wel verandering in,met timmer erbij. Over de klok wist hij niks te vertellen. Overigens gaat hij gewoon mee naar vortex en hoopt er het beste van. En dat hoop ik ook voor de jongens van timmer dat het gewoon allemaal goed gaat komen,jan dirk heeft gewoon zijn tent goed kunnen verkopen en krijgt nu een mooie functie bij vortex,een hoop zorgen minder voor jd in deze tijd.
  5. Meen je dat orca,heb ik het misschien niet goed gezien? Maar lagen alleen maar cmr"s voor frankrijk,mijn excuses daarvoor dan. Maar dat ik die trl gezien heb is zeker,met een wit en rare kleur groen daf cf ervoor. Met een roemeens kenteken en de trl was met een nederlands kenteken.De was een oude van een nl bloemenrijder weet alleen de oude naam niet meer die erop stond.
  6. Stond ik afgelopen maandag te laden op de velserkade,en wat komt er aanrijden..... Een oplegger van Lobro met nl kenteken,en een roemeense truck ervoor met 2 man op de bok?? En gingen daar een vracht laden voor Frankrijk. Het was trouwens oplegger nr 1 met alleen reclame op de achterkant.
  7. Jee,heb je bijna alleen maar Polen in dienst ga je het nog niet redden!!
  8. Hoi Een oud collega van mij heeft er 5 jaar met plezier gewerkt,gewoon een net bedrijf. Hij heeft er goede herinneringen aan. Hij is er vertrokken omdat ie uit het transport is gegaan,en een baan heeft gevonden in de wegen"bouw".
  9. Hoi JP, Ik wil je even via deze weg veel sterkte wensen!!! Hoop dat alles snel en soepel afgehandeld wordt voor je. En dat je weer gauw aan de gang kan bij P&O,dan spreek ik je onverwachts wel een keer op de kade. Gr Henri
  10. Deze transporteur Martin W,reed tot vorige week nog vrolijk in de rondte. Stond afgelopen maandag nog met een auto van hun te laden bij een bedrijf in Kerkrade. Dit was een duitse trekker een nl gekentekende trailer en een poolse chauffeur(bordje achter het raam verraade dit)
  11. Hoi, Ik heb ongeveer 5 jaar met zo"n trailer gereden. Was een spaanse mirofret trl nieuw gekregen,ik reed er folie mee wat tussen de 5 en 8 graden moest blijven. Kon de temp altijd goed houden bij welke buitentemp dan ook,alleen bij extreem koud of warm weer liet ik de motor constant draaien.(de rollen folie waren verpakt in kisten van 3,60 mtr en werden via de zijkant gelost). Gr
  12. Hoi Orange Neutral reed al vanaf 1 maart onder een andere naam nl: don trucking!! En ze zijn later pas failliet verklaard.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden