Spring naar bijdragen

Gé--

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3721
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

238 Excellent

Over Gé--

 • Rang
  Take it easy
 • Verjaardag 06-08-1950

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

7214 profielweergaven
 1. Gé--

  Gefeliciteerd

  Shit , die Fleur vergeten te vermelden. Uiteraard zijn ook voor jou de felicitaties , evenals alle anderen die ik niet heb genoemd.
 2. Gé--

  Gefeliciteerd

  Ook vandaag weer een aantal jarigen. Gefeliciteerd o.a nog steeds hier actieven Harrie en Erik , maak er een mooie dag van.
 3. Ger op vacantie maar zijn rechercheurs houden je wel in de gaten
 4. Dat ligt er maar net hoeveel subsidie er te halen valt , inclusief proefplaatsing e.d. voor 25% van de loonkosten wordt dan toch een ander verhaal voor bijvoorbeeld een in Nederland verlonende containerboer. Bekt ook lekker met de noemer verantwoord maatschappelijk ondernemen.
 5. Denk dat die nickname van die auto niet de gehele waarheid dekt
 6. Gé--

  Met miss J naar de west kust

  Ohh, OOooo.................... dat wordt weer ruim een week ongezond leven , bergen van burgers , steaks en niet te vergeten de Coca-Cola. Maak er een mooie reis van waarvan jullie samen van kunnen genieten!!!!!!
 7. Gé--

  de wereld van Albert

  Dat noemen wij gewoon "spookrijder" hoor!! Volgens de plaatselijke bromsnor is GHB-gebruik er zo nu en dan de aansteker van dat jongeren het als sport gaan bedrijven op de snelweg.
 8. Gé--

  Oproep, help!

  Leerinspectie??? Tussen de regels door lezende concludeer ik dat je een soort van studiefinanciering ontvangt en dat je een brief hebt gekregen dat je niet meer aan de voorwaarden voldoet (binnen de gestelde termijn je diploma niet hebt gehaald) en je wel nog steeds (eigenlijk dus momenteel ten onrechte) studiefinanciering krijgt. De kans is dus groot dat je het ten onrechte verkregen bedrag terug zal moeten betalen. Ik vraag me echter af of een BBL wel kan met studiefinanciering , ik denk van niet namelijk , gezien je leeftijd zou het omscholen moeten worden maar dat is met het huidige overschot aan chauffeurs nagenoeg niet voorhanden.
 9. Gé--

  de wereld van Albert

  Mooi!! Gefeliciteerd.
 10. Er wordt weer lekker afgegeven op de inspecteurs maar die balen net zo goed van de situatie. De bak stront die over hun heen wordt gegooid is niet terecht. Maar dat zou toch ieder logisch denkend mens behoren te weten???
 11. Gé--

  Chauffeur aan gereden op A37

  Kort lontjes??? Hier op het forum lijkt het zo nu en dan wel meer op strijkers
×
×
 • Nieuwe aanmaken...