Spring naar bijdragen

Swedish-Viking

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    46
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Swedish-Viking's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Geen idee. Je houdt je gewoon aan de rij- en rusttijdenwet. Je wordt geladen, rijd 160km, je lost, rijd 160km leeg terug.
  2. Net wat nal zei heb je hier geen LZV-certificaat nodig. Want die bestaat hier niet.
  3. Heb er vandaag even naartoe gebeld. Je verdient 24 000 sek dat is omgerekend €2800. Je krijgt natuurlijk ook extra betaald als je 's Avonds werkt. Ze hebben nou 30 chauffeurs in dienst en hebben er ca 200 a 250 nodig. Het enige probleem is dat er zowat geen woningen te vinden zijn maar die man vertelde mij dat ze druk bezig waren met het bouwen van nieuwe woningen. Ze doen elke nieuwe maand nieuwe interviews alleen moet ik dan wel even 122 mijl (1220km) rijden voor zo'n gesprek niet wetende of je de baan wel eens krijgt ja of nee. Maar het lijkt mij wel wat.
  4. Lees mijn laastste bericht boven BAS TGX maar even. Maar even zogoed bedankt.
  5. Al een tijdje geleden maar wil jullie toch even mededelen wat er nou van is geworden. Heb mijn project al een paar maanden weer achter de rug en ben nou ook al klaar met school. Afijn mijn project ging over AdBlue, hoe het werkt, wat het doet, voor en nadelen ervan en wat overige dingen over het milieu tevens wat over de milieuzones geschreven. Heb tevens wat ureagranulaat via een bedrijf hier in Zweden weten te scoren. Ureagranulaat zijn dus korrels waarvan men even later AdBlue van maakt. Heb er overigens een 10 voor gekregen Groeten vanuit Zweden.
  6. Swedish-Viking

    Slipcursus

    En voor de geintreseerden is er ok nog een kort filmpje op internet. Het nieuws was namelijk ok aanwezig. Nyheterna Värmland: TV4Nyheterna Värmland 09:33 - TV4 Play Het begint bij 00:54 dus even doorspoelen dus. (Weet niet tot hoelang dit filmpje online zal zijn)
  7. Swedish-Viking

    Slipcursus

    Euh...ja vandaar ok mijn naam. Woon er volgende maand al weer 6 jaar.
  8. Swedish-Viking

    Slipcursus

    Het is altijd leuk om wat feedback op de foto's te krijgen.
  9. Swedish-Viking

    Slipcursus

    Hoi Wij zijn vandaag met de gehele klas naar slipcursus geweest. Dit werdt gesponserd door verschillende bedrijven uit de regio om zo onze klas een leerzame dag te geven. Er was onder andere politie aanwezig om te vertellen over de rij- en rusttijden en hoe zij tewerk gaan waarneer ze ons aanhouden langs de weg. Iemand van Bridgestone was aanwezig om ons over de belangrijke aspecten van de banden van een vrachtwagen te vertellen, onder andere hoe banden de brandstofverbruik kunnen beïnvloeden etc... Wij hebben mogen ervaren hoe het voelt om in een vrachtwagen te zitten die over de kop slaat. Hoe gevaarlijk het is om te gaan rijden terwijl je moe bent, wat er tegen te doen en wat de eventuele oorzaken daarvan kunnen zijn. Maar het leukste was natuurlijk de slipcursus zelf. Eerst mochten we voelen hoe het voelde om te remmen op een droog wegdek om vervolgens in dezelfde snelheid dat te testen op nat wegdek. Verder mochten me uitwijkmanouvres doen en scherpe bochten nemen. Ik heb vandaag het een en het andere geleerd, onder andere dat je je snelheid serieus moet aanpassen aan de desbetreffende wegverhouding en dat het heel belangrijk dat zowel jij als de passagier een veiligheidgordel draagt tijdens een rit in de vrachtwagen. Ik zelf mocht in de witte volvo met groene stripes rijden om vervolgens ok weer zelfstandig mee terug naar school rijden.
  10. Zoek je misschien zoiets? Hij is al een paar keer bij ons op school geweest wezen lossen. Bedrijf heet dalboreddens åkeri ab.
  11. :stom:Was gewoon nieuwsgierig hoeveel je met een zo'n ritje zou kunnen verdienen.
  12. Vroeg me af, hoeveel verdient men eigenlijk met zo'n ritje als eigenrijder?
  13. Bedankt voor de nuttige antwoorden! Hier heb ik wat aan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden