Spring naar bijdragen

Jan Wouter de Haan

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Jan Wouter de Haan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik niet snap, ben blond he.....
  2. 11 September word hij afgeleverd bij de dealer, daarna moet er idd nog het een en ander gemonteerd en opgebouwd worden. Maar volgens de geleerden ging dit lukken in anderhalve week dus vertrouw ik erop dat de auto 27 september afgeleverd word. En bedankt voor de felicitaties en hoop dat het gaat lukken met de fotos, ben hier geen held mee
  3. Ik heb gekozen voor de V8 520 Euro 6 met EGR + SCR, dit in combinatie met een 9-tons luchtgeveerde vooras en Topline-cabine met een King off the Road pakket. En waarom de V8? Omdat ik van mening ben dat in ons werk en auto met meer trekracht het werk "makkelijker" kan doen en dus zuiniger in het verbruik is. Dit natuurlijk wel bij juist gebruik van de auto, ik heb nu een 420 en die moet altijd "slepen" en daar rijdt ik nu gemiddeld over het hele jaar 1 op 2.7 mee. Dit is inclusief lange afstanden, pendelen en pomp-uren. En uit ervaring weet ik dat dit met een V8 ook haalbaar is en een nog lager verbruik. En eerlijk is eerlijk, het is ook een hobby van mij , al hoef je er voor het geluid tegenwoordig niet meer te doen en nog een hele belangerijke reden is dat mijn schoonvader al ruim 35 jaar monteur is bij de Scania. Dus dan kan ik slecht met een ander merk in huis komen, straks word ik onterfd De levertijd viel mij wel tegen, bij de verkoop werd mij verteld dat het 8 weken was en dat er door de vakantie 3 weken erbij kwamen. Maar bij de daadwerkelijke bestelling werd duidelijk dat hij 11 september(geen beste datum ) bij de dealer word afgeleverd. Dat zijn dus 14 weken. Ga er voorlopig vanuit dat hij 27 september afgeleverd word. Groet J.W.
  4. Bedankt Martje dat gaat vast wel lukken, hij word metallic-blauw Teddybeer Groet J.W.
  5. Ik heb een demo gehad en de rm-stand veelvuldig uitgeprobeerd en die werkt idd goed. En ik krijg het meest uitgebreide software-pakket erop voor de automaat. Dus met rm-stand, power-stand(langer doortrekken), economy-stand en ik kan er extra snel mee vooruit en achteruit schakelen(jutteren). En ik kan bij alle snelheden met de hand schakelen, dit is standaard geloof ik tot 50 km/h. Heb gekozen voor een automaat zonder koppelingspedaal. Dus ik ben wel heel benieuwd hoe hij zich gaat houden de komende jaren en wat ik er allemaal mee kan, of juist niet. Groet J.W.
  6. Nou, hier word ik niet vrolijk van..... Net gisteren na heeeeel lang dubben tussen handgeschakeld of automaat, heb ik toch een nieuwe Scania besteld met automaat...... Maar goed, we gaan het de komende jaren ervaren Groet J.W.
  7. Is mijn neef. Wat ik van hem begreep is de auto gelukkig niet krom. Groet J.W.
  8. Op de A28 rechts bij Staphorst inhalen om 16.05 uur. 227 euries weg!! En ik wist niet beter dat je vanaf Zwolle(bij de nwe vd Valk) ri Staphorst mocht inhalen en ik was vol en rij dan meestal gewoon in de trein mee. Maar een auto van de KLPD dacht er dus anders over.... En geflitst in Dld, binnendoor met 70 langs een flitspaal, 15 euro die heb ik dus lachend betaald.
  9. Op die Scania topline op 1 van de foto's rijdt mijn buurman (ex-collega) Hij was er ,samen met de een andere jongen, als eerste bij en heeft nog geprobeerd de man eruit te krijgen. Als je zijn verhaal hoort dan trekken de rillingen over je rug en hoop je maar 1 ding: Hoop dat ik dit nooit mee maak!!
  10. @S&S: dat klopt, daar komen we dagelijks langs of meerdere keren per dag. @Don Melvino: dank u (truck is van mij en de tank van de opdrachtgever) Groet J.W.
  11. Die heb ik idd wel zien staan, stonden pk's zat:p. Ik stond op het gedeelte waarvoor je moet betalen, 9 uur gestaan voor 3 euro dus dat valt wel mee vind ik. Groet J.W.
  12. Ook Sassen met 2 rode Scania's (500 en 420). Die staan in het weekend aan de N366 bij de die rotonde ri Dld. Groet J.W.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden