Spring naar bijdragen

FranconiQue | PKT

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over FranconiQue | PKT

  • Verjaardag 19-05-1974

FranconiQue | PKT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. FranconiQue | PKT

    Iveco

    Ook een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik vind de "look" van de Stralis ook mooi.
  2. Informeer eens bij Valid Express. Dit is een koerierbedrijf met diverse vestigingen in het land en zij werken met mensen met een beperking.
  3. Leuk om ieders ervaringen en meningen met en over koeriers te horen. Heel divers blijkt wel en eigenlijk hangt het gewoon echt van de persoon in de auto af. Bedankt!
  4. Over koeriers bestaan, net als over de vrachtwagenchauffeurs, een hoop vooroordelen. Ze rijden hard en roekeloos, veel schades, onfatsoenlijk etc. Ongetwijfeld zijn er genoeg die dat doen. Maar er zijn er ook veel die dat niet doen en netjes rijden. Ik ben erg benieuwd naar de ervaringen van de medeweggebuikers. Jullie zien vast veel koeriers rijden. Wat zijn jullie ervaringen? Ben erg benieuwd!
  5. Volgens mij hebben chauffeurs net zo veel of weinig beweging als bijvoorbeeld een planner. Verder lijkt het mij heel eenvoudig: ieder pondje gaat door het mondje en van lucht word je niet dik. Overal kan je gewoon vers fruit, brood, melk e.d. kopen en is het dus niet nodig om vet te eten. Dit geldt voor een chauffeur, voor een planner of voor een directeur. Maakt niets uit.
  6. Hallo Sven, Ik zie alleen Scania en DAF. Is daar een reden voor? Welk merk is je favoriet? Wat vind je van Iveco? Ook mooie gril vind ik.
  7. Whoaaaah, gave wagens zeg. Nog nooit op de weg gezien hier in NL.
  8. Hallo Hans, Dit kan via VTL of gewoon via je werkgever. Als hij snel is dan krijgt hij nog subsidie (SOOB) voor de rijopleiding. Internet en tv onderweg lijkt me geen probleem vandaag de dag. M.v.g. Frank Loots
  9. Als ik dat zo lees dan zijn ze in de UK dus minder streng dan in België of Duitsland. FranconiQue rijdt niet zo gek veel internationaal. Bij mijn eerste rit kwam er een auto voor me rijden met "Bitte folgen". Was ik vergeten de maut te betalen Boete EUR 220,- en natuurlijk nog de maut.
  10. Ik ken jullie (nog) niet maar toch van harte! M.v.g. Frank Loots
  11. Ja hele goeie, roerend mee eens! M.v.g. Frank Loots
  12. Welke chauffeur/bedrijf rijdt dagelijks (in de middag) met een motorwagen of trekker-oplegger leeg van Eindhoven naar Utrecht? M.v.g. Frank Loots
  13. FranconiQue | PKT

    Ons imago????

    Overal, onder elke bevolkingsgroep, onder elke beroepsgroep zitten mensen die het niet begrijpen en er een potje van maken. Ook onder de vrachtwagenchauffeurs. Ik ben zelf een kantoormens maar wel met C-rijbewijs. Ik heb begrip voor vrachtwagenchauffeurs en voor anderen die zich ergeren aan hun gedrag. Wanneer ik zelf een keer op de vrachtwagen rijd dan merk ik dat ik hetzelfde doe als de andere chauffeurs, namelijk te weinig afstand houden en soms opduwen. Oorzaak? De cruisecontrol. M.v.g. Frank Loots
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden