Spring naar bijdragen

nawm

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  129
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. wachtrij Gotthardtunnel

  leuk om te lezen, dank.
 2. wachtrij Gotthardtunnel

  Dus de Zwitser mag wat ik niet mag. Ik kachel wel door de kartbaan. Lijkt me goedkoper :-)
 3. wachtrij Gotthardtunnel

  Van de week reden we door de Gotthardtunnel terug naar Nederland. Voor je erin mag moet je opstellen in een rij en het stoplicht doseert je door die tunnel heen. Een tiental vrachtwagen deden dat niet, maar gingen zo de tunnel in. Hebben die een ontheffing? Of durven die meer dan ik?
 4. Truck parkeerplaats Brussel

  Van een chauffeur kreeg ik als tip de Vilvoordselaan, tussen het kanaal en het station, als parkeerplaats. Daar gaan we eens kijken.
 5. Truck parkeerplaats Brussel

  Tijdens onze rondreis door Europa staan we nu in Brussel. Onze zoon met vriendin woont daat sinds een week. We staan nu in Grimbergen, dat is net te ver fietsen naar de wijk Schaarbeek waar het stel woont. Vanuit de tram zag ik het Centrum voor Fruit en Groente. Grote parkeerplaats met vrachtwagens. Maar of we daar op konden zag ik niet. Dus: Wie weet voor ons een (gratis)parkeerplaats voor vrachtwagens in Brussel. Groeten van Bert.
 6. Overnachten in Valencia, Spanje

  We willen met onze vrachtwagen een paar dagen in Valencia staan. Is daar een vrachtwagen parkeerplaats?
 7. Vrachtwagens in Marokko

  Wij hebben nu een maand rondgereden in Marokko. Mooi, reuze aardige mensen, volgend jaar weer, maar dan langer! Er rijden hier veel vrachtwagens rond met op hun achterkant een grote letter of letter. Die letters zijn gelast van stalen buis. M,Z,A,H,X. Wie weet wat die letters betekenen?
 8. Ideaal plekkie. Rust, ruimte, water, en verse bloemen.:-)
 9. Ik heb het daar nog even opgezocht. Prima website trouwens, dank hiervoor. Het rijverbod gaat om vrachtwagens, met een toegestaan totaalgewicht van meer dan 7,5 ton. Dus wij mochten vanaf gisteravond tot vanavond 22.00 niet rijden.
 10. Deze vraag zet ik bij "beginnende chauffeurs". De reden waarom wordt vanzelf duidelijk :-( Vandaag hebben we een kleine 100km in Frankrijk gereden tot we zagen dat er wel erg weinig vrachtwagens op de weg waren. Even googlen vertelde dat er wéér een Franse feestdag was. (Merde!) We staan nu (een twee drie-huppeté) op het parkeerterrein van een begraafplaats. De vraag is nu: wat gaat dit ons kosten? We hebben nog niets gemerkt van de gendarmerie, maar dat zegt niks. We zijn wel door een tolpoortje gereden. Geven die poortjes door aan de politie dat er vrachtwagen door is gekomen? We zijn een camper, op een vrachtwagen, 12ton, en we staan ook op het kentekenbewijs als vrachtwagen.
 11. Truckstop Oostenrijk

  Morgenvroeg rijden we, we zien wel hoe het eruit ziet daarboven.
 12. van Italie naar Lissabon

  Even een update: We rijden nog steeds. Morgenvroeg over de Brenner naar Italië. Half december steken we over naar Marokko. Daar waren we nog niet, en het zonnetje schijnt daar wel lekker heb ik me laten vertellen. Ook over de verschillende landschappen hebben we al veel moois gehoord.
 13. Truckstop Oostenrijk

  We komen weer in de buurt van Toni. De vorige keer, 2 jaar geleden, had hij vakantie. Het probleempje nu is dat mijn Garmin zegt dat hij in een Milieu Zone zit, en wij zijn Euro 2 (viespeuken). Wij willen rijden over de over de A13, de BrennerAutobahn. Rudi zit aan de parallelweg, is die helemaal milieuzone?
 14. Welk navigatiesysteem is het beste voor in de vrachtwagen.

  Wij rijden nu 4 jaar met de Dezl 760 door Europa. Vandaag de nieuwste update gedaan. We wilden van Rotterdam (Pernis) naar Amsterdam Noord. Hij stuurde ons nog stedds via de A13. De A4 vanaf 't knooppunt Kethelplein staat nog niet in de kaart getekend. Na de update bestaat dat stukje miljoenenweg nog steeds niet. De TomTom rijders op dit forum hebben hem vast wel, we zien regelmatig vrachtwagens over die weg rijden, dus het moet kunnen
 15. eettent barendracht

  52.115566, 5.033717 hiero?
×