Spring naar bijdragen

dieselsnuivertje

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    889
  • Geregistreerd

Alles door dieselsnuivertje geplaatst

  1. [URL=https://datesnow.life]Not against spontaneous decisions, one night only[/URL]
  2. [URL=https://matchnow.info]Superlative Сasual Dating[/URL]
  3. [url=http://drugstoreviewer.com/]drugstoreviewer.com[/url]
    1. dieselsnuivertje

      dieselsnuivertje

      http://drugstoreviewer.com/ - drugstoreviewer.com
  4. Laat me denken: kaal met een dikke kop, eeeehhhhhh, nee daar zijn er teveel van in de chauffeurswereld🤣
  5. Doe mijn Best, misschien>?
  6. Ik verwacht Kalakushkie ????
  7. @Murphy, Trieftol zal de sigaren vergeten zijn, of rook je niet meer?
  8. dieselsnuivertje

    EETS Tol kastje

    Voor Noorwegen/Zweden en Denemarken kun je de brobizz aanvragen, met een (1) apparaatje tol en ferrys betalen in het noorden.
  9. dieselsnuivertje

    Voorruit foto's

    🦌daar links zie ik een eland
  10. dieselsnuivertje

    Scania

    Pas maar op dat ze de chauffeur niet een te zware belasting vinden....., maar _alain_ veel plezier en geluk met de nieuwe vrachtwagen. Het is in ieder geval geen MAN en weer eens wat anders.
  11. Aart Snijders heeft gewerkt bij Martens in Wijchen reed voor de Norfolk Line, bij Weijs (de blauwe) in Elst, bij Weijs (de rode) in Elst, bij Hegeman in Huissen en bij Derks in Bemmel. Het zullen de oudere chauffeurs zijn, die hem zouden kunnen kennen.
  12. dieselsnuivertje

    Aart Snijders

    D.D. 11 april 2021 is Aart Snijders overleden. Hij was en bleef, tot aan zijn dood, een vrachtwagenchauffeur in hart en nieren.
  13. Maar misschien is de kwaliteit van leven in Denemarken wel beter dan in Nederland? Dat is niet uit te drukken in geld. Zolang Wijnand er een goed gevoel bij heeft zeg ik: vooral doorgaan zoals je nu doet. Maar dat geldt ook voor andere ingezetenen van landen buiten Nederland, die het goed naar de zin hebben. Hans
  14. dieselsnuivertje

    Ritje Helsingborg

    Om even ön topic"te blijven: Ik zie ze in Zweden bij -20 nog niet buiten hun matje uitrollen om met de neus in de wind naar Mekka te bidden. Maar, ik heb wel weer wat geleerd, door dit item te volgen.
  15. dieselsnuivertje

    Ritje Helsingborg

    Je wordt nog een keer een barre gaander👍 Maar, het is mooi dat je de kans krijgt om verschillende landen aan te doen/af te strepen. Persoonlijk zijn de scandinavische landen, mijn meest favoriete landen. Hans
  16. Nou, Ger, ik persoonlijk vind dat het eten met stokjes, in de categorie buiten (of on)gewoon valt. Maar dat is mijn persoonlijke opvatting, tevens de manier van eten en de tafelmanieren vallen in mijn optiek ook in de categorie ongewoon, maar dat is mij ervaring met chinezen.
  17. @HIT: verbied de verkoop van auto's en vrachtwagens, dan voorkom je dat men er overtredingen mee begaat.😉 Maar heel realistisch is dit niet, net zoals het verbieden van keukenmessen, omdat er ooit eens iemand mee doodgestoken is. Maar ik kan me indenken dat als je met "botsers"werkt, je op een gegeven moment redelijk gefrustreerd kunt raken van al die malloten die blind en doof lijken te zijn.
  18. dieselsnuivertje

    Moordaanslag.

    Ik vraag me nog steeds af: wat zit er achter, ook al omdat er al eerder in Italie ook brandstichting bij zijn vrachtwagen heeft plaatsgevonden. Niet om te speculeren, of de wildste fantasieverhalen te gaan horen, maar gewoon serieuze interesse van mijn kant.
  19. Ze zijn daar in Varseveld misschien wel gek maar niet zo gek dat ze er geld bij doen! Ik kan uit ervaring mededelen de hierbovengenoemde stelling klopt. We wonen er nu zo een 8 jaar, ik kan ook niet anders vaststellen.🤪
  20. Alleen voor de echte liefhebbers interessant (denk ik), maar op een gegeven moment leer je zo'n daf te waarderen. Ze hadden in ieder geval arko, alle ramen kunnen open.
  21. Dat moet ieder voor zichzelf uitmaken🤔, die weg heb ik al zo vaak gereden, ook met n vrachtwaggel, op de juiste mo menten inhouden en weer op t gas samen met de minder te rijden kilometers, reed ik altijd liever de B213 dan via Osnabruck.
  22. De B213 is ook mautpfligtig, er staan blauwe hogere (soort) flitspalen om te checken of er maut betaald wordt. Deze 213 s nachts rijden, zal niet veel optrekken en remmen meer veroorzaken. S nachts rijden de vrachtwagens daar meestal ook 90 km/p uur. Een enkele brandstofpiloot zal zich wel aan de snelheid houden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden