Spring naar bijdragen

*wendy*

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    28
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over *wendy*

  • Verjaardag 12-04-1973

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

*wendy*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. *wendy*

    Wimke (Wim Essens)

    Sterkte familie, vrienden en iedereen die Wim persoonlijk kent.
  2. *wendy*

    Katoen Natie

    Frans, chauffeur als hond behandelen daar geef ik juist zelf op af. Betreft nrs. Je bent duidelijk niet op Dow geweest. En feit blijft dat je met chauffeurs te maken hebt die geen Engels, Duits of Nederlands kunnen spreken. Jammer genoeg doet Dow daar niets mee. Via mijn ventje weet ik dat er in Antwerpen een firma zit...Duits, Engels, Frans of Nederlands en anders pech ! En ieder verhaal heeft zijn keerzijde. Een chauffeur wenst niet als hond behandeld te worden, maar een dispatcher verwacht dat ook ;-) Niet alle mensen zijn gelijk in hoe men een ander behandelt dus iedereen verdient in eerste instantie een normale kans. Freddie. Sommigen die inchecken werken met nrs (ik zit dus NIET bij de check in, bij mij melden ze zich daarna). Dan roepen ze nr 2 op maar die reageert niet want die is uit frustratie gaan wandelen, begrijpt het niet of weet ik wat. Nr 3 word dan binnen gelaten. Logisch want de Dow parking is ook niet overdreven groot. En het check in hok is gewoon aso klein voor zo'n bedrijf !! En ook hier geldt weer....wat je ook doet je doet het nooit goed want chauffeurs hebben alleen maar haast haast haast. Als je dan iemand bent die juist voor/aan de chauffeurs denkt (verwijt van sommige collega's richting mij) en je word dan door chauffeurs behandeld zoals je zelf wilt dat chauffeurs niet behandeld worden......vul zelf maar in.
  3. *wendy*

    Katoen Natie

    Nou het is niet zo dat ik ervoor kies jullie op de parking te laten wachten. Maar de eerste reden is de eis van de brandweer. Er mogen zoveel vrachtwagens op de parking staan zodat in geval van nood de silo's bijv voor hun nog bereikbaar zijn. Meestal staan er al teveel omdat wij als dispatchers de pendels niet meerekenen. Dan heb ik een paar collega's die helemaal panisch worden als ze tot de ontdekking komen dat ze wat harder moeten lopen als het druk is....gevolg ze gaan juist langzamer lopen :-( Betreft voorrang geven, daar doe ik niet aan. Heb zelfs al regelmatig ruzie omdat ik op de check in tijden let (als de poort is dicht geweest). Soms zit de poort bijv anderhalf uur dicht (heb ik de parking te vol laten lopen) en dan op een bepaald moment mogen er een paar wagens op. Sommige chauffeurs zijn snel omdat ze de weg weten en die komen dus als eerste aan mijn loket. Meldt zich na hun een chauffeur die bijv een uur ingecheckt staat tov de eerst genoemde een half uur dan gaat de laatst, bij mij aangemelde, chauffeur voorin het rijtje. (ik durf te zeggen dat ik de enige ben die daar op let). Mijn inziens normaal. Eerst genoemde zou dat ook op prijs stellen als hij langer ingecheckt stond. Maar ze durven gewoon kwaad aan mijn loket te komen dat hun eerder waren. Ja ammehoela Tot slot kan de check in beter met die zeurende chauffeurs, die moeten wachten, zitten dan ik
  4. *wendy*

    Katoen Natie

    Misschien dat de chauffeurs daar nu wat sneller ah loket geholpen gaan worden dan Maar even serieus....veel succes met je nwe baan.
  5. *wendy*

    Katoen Natie

    Hmmm ik wens je veel succes. Katoen 1227 of hier bij LP ?
  6. We hebben vrijdag het officiële bericht gekregen dat Barry een hartstilstand heeft gekregen. Hij heeft dus gelukkig niets van het ongeval gemerkt. Aanstaande woensdag gaan we definitief afscheid nemen :-(
  7. Barry rust zacht jongen...veels te vroeg, veels te jong...je stond altijd voor iedereen klaar. Sterkte voor iedereen die hem kende.
  8. Dit waren ze. Maar dit zijn lang niet alle trucks die er waren ! We hebben het overdag zo goed als droog gehad.
  9. Wederom zal ik 10 foto's per post plaatsen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden