Spring naar bijdragen

NicoS

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

NicoS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. NicoS

    Schade

    Wettelijk gezien mag deze camper hier natuurlijk parkeren, daar is geen speld tussen te krijgen! Wanneer je in algemene zin andermans eigendommen vernielt (en hier natuurlijk niet opzettelijk, laat dat duidelijk zijn!) zou je idd voor de gemaakte schade moeten betalen. Dat deze meneer geen genoegen neemt met ``ff gauw een paar parkers erin jensen``, ik moet je zeggen, dat zou ik ook niet doen! Wanneer jij weigert om te betalen en deze meneer zou hier geen genoegen mee nemen kan een rechtszaak het gevolg zijn, en de rechter zal je dan zeker tot betaling veroordelen! Wat wel zou kunnen is dat bij een onredelijk hoog schadebedrag de rechter de desolate toestand van de camper(onderdelen) mee laat wegen in het te vergoeden bedrag! Het hierboven al genoemde claimen bij je WA (wettelijke aansprakelijkheid)s verzekering lijkt mij de beste optie, zij zullen de schade vrijwel zeker vergoeden, voor dit soort zaken hebben we nou juist dit type verzekering!
  2. Mannen van Erens, van harte... Hoop dat het goed gaat in de toekomst, maar ik vrees met grote vreese... Moet heel eerlijk zijn, het valt niet mee om een paar centen te verdienen aan het drankentransport, dat was tien jaar geleden al, en het is alleen maar slechter geworden! Toch is het zaak dat de werkgever zich ondanks zijn eigen moeilijkheden wel netjes aan zijn verplichtingen houd, en geen bange onmondige mensen van jullie maakt, en dat is dus vooralsnog niet gelukt! Maar Erens heeft het nooit zo nauw genomen in het verleden, en wat dat aangaat vrees ik dus ook voor de toekomst wederom het ergste... Goed dat er nog vakbonden zijn, en sluit je aan zou ik zeggen, bij een faillisement en bij gezonde bedrijven, de bond kan waar nodig echt wel iets voor je betekenen, dat zie je nu maar weer! de groeten van een oud `Brouwerij Breda` chauffeur!
  3. Sflj, natuurlijk leer je hier iets over op de rijschool! Echter fijne vent, ik hoor het graag van mensen met praktijkervaring. Overigens staat er in het geheel niet wat jij insinueert, misschien is het handig eerst goed te lezen alvorens te antwoorden! Verder allen die wel met een normaal antwoord komen, zeer bedankt !
  4. Heb als dieselmonteur in de opleiding geleerd dat bij lang stationair `draaien` sommige delen bovenin in de motor niet voldoende gesmeerd kunnen worden. Dit zou kunnen lijden tot onnodige motorslijtage en dus beperkte levensduur. Eigenlijk wel te verklaren natuurlijk want de olie ligt nu eenmaal onderin! Bij ligt verhoogt toerental zou dit probleem geen rol meer spelen ( 700 a 800 tpm bijv.)
  5. Ik zou je ook Jan ter Beek adviseren als je in Hilversum woont, heb er ook al mijn rijbewijzen gehaald, prima bedrijf met mooi materiaal (DAF) bakwagens, moterwagen- aanhanger ( wipkar ) en trekker/oplegger, en ook als je dat wil autobus! Ze zitten in Bussum op ind.terrein de Nieuwe Vaart t/o de Karwei bouwmarkt. Succes he...
  6. Een vriend van mij heeft alles op orde om eigen rijder te worden, alle benodigde papieren en bankgaranties etc. Hij heeft al met verschillende Ned. vervoerders om de tafel gezeten maar wat ze je bieden per km. daar kan je na een week werken net nog twee bruine broden van kopen voor de volgende week! Het is eigenlijk heel simpel, de man maakt een kostenplaatje wat het hem kost met eigen wagen en chauffeur, als jij het voor flink minder kan doen mag jij het doen. Op dit moment zou ik het een ieder afraden om eigen rijder te worden, bij je begin teken je eigenlijk meteen ook al voor je aanstaande faillisement. Misschien in de toekomst als de economie er weer wat beter voorstaat, nu zeker niet!
  7. Hallo allemaal, binnenkort ga ik op de vrachtauto rijden en nou vertelde een vriend van mij dat ik de truck warm moet rijden als ie nog koud is. weet U daar iets vanaf ik hoorde al veel verschillende dingen hierover. de een zegt gewoon na het starten meteen vol gas geven en de ander zegt eerst tien minuten stationair lopen, ik snap er niets meer van. ook hoorde ik dat het allemaal niet meer hoeft nu maar vroeger wel moest. ik hoor het graag dank U
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden