Spring naar bijdragen

DafDrijver

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

DafDrijver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. DafDrijver

    Schaalmodellen schaal 1:87

    Eres, ik heb wel een gele 1:87 Iveco met huiftrailer in de kast staan waar "pandoro" op staat. rest ziet eruit als p&o. heb geen idee wat dit is. bestaan dus wel soort van. alleen tanktrailers zijn moeilijk. zijn meestal alleen relatiegeschenken heb ik begrepen.
  2. Waarom? als je op het eigen bedrijfs terrein staat laat je hem toch gewoon voor dok staan? of je dan schijf of digi hebt, dan staat de auto stil....
  3. of Pools?? Litouws of een ander oost-europees gebrabbel??
  4. ik ken dit bedrijf wel. werkt een vriend van me. heb nooit klachten erover gehoord, centen op tijd en mooie ritten, en leuk werk (als het je aanstaat). je moet alleen wel echt aanpakken en je bent nooit thuis (ook weekenden). ik zit zelf in het internationale transport voor zeecontainers. maandag weg, en vrijdag thuis. (ook wel eens zaterdag thuis of zondag weg, maar dat zijn uitzonderingen) en dat ligt mij veel beter.
  5. in mijn daf zit er een 1700 watt zuivere sinus op aangesloten, (door Daf ingebouwd), maar bij meer dan 600 watt klapt die 40 ampere zekering er gewoon uit. dus magnetron, waterkoker, koffiezetter.... je hebt er dan niks aan. dus zelfs de daf garage (truckland zuid-holland) snapt er niks van. en trekt met opladen van dvd-speler binnen 4 uur de accu's leeg. Dus wie kan zo'n omvormer inbouwen over de accu? kan het wel uitleggen, maar ik ben echt a-technisch.... bij mijn vorige baas zat hij ingebouwd, 80 ampere haakzekering ertussen en hij deed het prima. al liet ik de hele nacht de omvormer aan staan. en hoefde zelfs bij gebruik magnetron niet de auto te laten lopen...... en zelfs een on-omgebouwde Senseo deed het erop.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden