Spring naar bijdragen

Gene

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  43
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Die BC met rijstijl is een wassen neus. Met de eigen wagen Daf 105 gemiddeld 98%, moet ik met een Scania weg is het maar 80%. rij dagelijks zelfende route Ardennen
 2. Gene

  SproLoo in Beek

  Het is de beruchte Spronk uit Elsoo, er is al een topic over deze firma list en bedrog. Gaat regelmatig failliet. Heeft niets te maken met van Loo.
 3. Gene

  Wat is de beste Route met ADR door Luik /Liege Belgie.

  Dat verbod geld alleen voor het Centrum van Theux. Je kunt via de N657/690 (deze loopt door het centrum) niet naar Verviers E42 rijden, men moet op de N62 blijven en via Spa rijden. Kom daar al meer dan 10 jaar.
 4. Gene

  Wat is de beste Route met ADR door Luik /Liege Belgie.

  Op de N62 geld het vebod niet. Rij er bijna dagelijks om in Spa te laden. Wat tijd en diesel verbruik betreft, kun je het beste via Namen rijden. Dan door die dorpjes.
 5. Gene

  Wat is de beste Route met ADR door Luik /Liege Belgie.

  Afslag Sprimont via Theux kan wel, dan via Spa naar de 42 rijden . Zitten wel een paar afdalingen van 12% in. In de winter is deze route niet aan te raden.
 6. op deze site ben ik het Dafje tegengekomen waar ik lange tijd op heb gereden bij P.M. Sevriens. 160Pk en gemiddeld 15 ton erop( in de bieten campagne was 18 ton normaal) maar niet vooruit te branden.
 7. Gene

  Is Volvo’s strekrem illegaal?

  Gebruik als het glad is, berg af altijd de handrem. Werkt als een opleggerrem als je hem maar 1-2 cm omlaag trekt. Rij met een XF 105.
 8. Dat omruilen gebeurt ook in de frisdranken sector. Gebeurt normaal wel met trailers zonder reclame.
 9. Gene

  Rijdende trucker op snelweg eet soep en kijkt film

  Ben laatst met een touringcar ( zat meestal op de linker rijstrook) weg geweest als passagier. Je zit wat hoger, als je dan ziet wat er allemaal afspeeld in de cabine, dan vraag je af dat er niet meer ongelukken gebeuren. Laptop open, spelletjes spelen, film kijken, eten koken en dergelijke, onder het rijden. Was visa versa Berlijn. Even een uitje gehad.
 10. Omzeilen van de cabotage is makkelijk. Dump 8 Slowaken in 1 woning in NL, en zet hier 4 trekkers met SLK kenteken neer. 4 Slowaken doen hier dagritten in NL, en de andere 4 doen dan s'nachts pendelritten Belgie. (tegen vast loon, ongeacht de uren wat ze maken). De NL+B chauffeurs die daar nog werken, mogen als ze hun 40 uur hebben thuisblijven, als het minder druk is.
 11. Gene

  Biertruck vastgereden

  Dan leef je al niet meer, duurt ongeveer 50 jaar eer het in de bron is aangekomen. kom er dagelijks.
 12. Gene

  Iveco stoekt

  Een monteur/onderdelen vervanger kan op vandaag geen probleem meer oplossen, zonder laptop.
 13. Gene

  Politie controleert vanuit touringcar

  Dat is oud nieuws, die touringcar rijdt door geheel Duitsland. Daar is een jaar of 3-4 geleden al een reportage van uitgezonden op de Duitse TV (RTL, 24 stunden report).
 14. Gene

  25.000ste Ridder van de Weg

  Ik heb er wel (aalmoes) geld mee verdient, heb de speldjes van 3-5-10jaar + lintje verkocht voor 10 euro op een rommelmarkt. . Rij zelf al meer dan 40 jaar schadevrij als chauffeur.
 15. Gene

  V Reenen heeft een nieuwe DAF

  Heb zelf meegemaakt dat bij een Jost schotel dat verhaal niet klopt van die 2 klikjes, 2x met een Daf en 1x maal met een Scania met een Jost schotel. (veer stuk) Rij altijd weg na het koppelen, weg met de handrem er een beetje aangetrokken te hebben, zodoende bleven de opleggers op de trekas liggen.
×