Spring naar bijdragen

Damiann

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    51
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Damiann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. hmm.. ja, gisteren brief gekregen dat ik aanstaande dinsdag een aanmeldingsonderzoek moet afleggen voor de opleding: chauffeur goederenvervoer.. dus mij lijkt het wel mogelijk zonder diploma hoor.
  2. chauffeur worden via school en VTL.. moet je dan in bezit zijn van een vmbo diploma? deze heb ik niet in mijn geval..
  3. Sorry voor topicbump.. Maar heb helaas 3e jaar opnieuw moeten doen van het vmbo. En ben momenteel 16 en na de vakantie is het mogelijk om deze opleiding te doen.. ik heb geen vmbo diploma behaald.. ik zou dan toch een test positief moeten afleggen om toch toegelaten te worden of.. ?
  4. 't Vind plaats op de spoordamstraat te heerlen. :) Dus als er mensen zich geroepen voelen om te komen, let me know!
  5. Hallo, Ik werd laatst benaderd door een collega van me. daar had een ouder gevraagd of hun iets wisten wat nog bij het benefietconcert geplaatst kon worden. Nou, oke.. zo kwamen ze terecht bij mij of ik die jongens met die mooie auto's wilde vragen of hun intresse hadden om te komen. Wat is het doel: Het gaat om een jongetje met een ziekte en er zijn nog 6 andere kinderen in Nederland met die ziekte, ze willen die dag geld ophalen en dat geld geven ze aan een stichting zodat deze kinderen ook geholpen kunnen worden. Mij werd dus gevraagd of er enkele vrachtwagens tuners of andere auto liefhebbers waren die hun wagen wilde showen enof een kleine rit met de kinderen wilde rijden. Mochten er nog vragen zijn dan laat mij dit even weten. Edit: Ik heb vandaag de moeder van het jongetje gesproken en die zou mij alle benodigde informatie even doormailen zodat ik het met jullie kan delen. :) Ik heb begrepen dat er 400/600 motorrijders kwamen die 100km gaan rijden die dag en zij doneren ook wat geld. Zij wist niet of de auto's dit ook wilde of gaan doen (hoefde niet perse 100km of rijden, mocht ook voor show) Tevens heb ik mijzelf laten vertellen door de vader van die jongen dat hij vrienden heeft die zelf drifters zijn en die ook gingen komen om te showen, hem leek het een tof idee om de tuners ernaast te zetten. :) ook kreeg ik de vraag: als jullie nog ideeën om die dag onvergetelijk te maken voor die kinderen en als jullie vrienden hebben die ook bereid zijn om te komen dan laat MIJ dit even weten zodat ik de ouders ook op de hoogte kan houden. Groetjes Damian. :)
  6. Daar was ik al achtergekomen Carlo, heb gister ff die site doorgespit alleen zag nergens iets van een B rijbewijs erbij staan.
  7. eigenlijk ook wel naar benieuwd.. trouwens, B rijbewijs zit dan toch ook in dat pakket he?
  8. Toch wil ik iedereen alvast hartelijk bedanken voor den hulp!
  9. dus, die 80x80= 6.400,- en dit zijn dus alle kosten? en eigenlijk zit ik met een simpele vraag, hoeveel uur werk je dan bij z'n leerbedrijf?
  10. Ik geloof 4 dagen werken en 1 dag naar school zo is dat meestal met die bbl opleidingen.
  11. Zie hier tevens is dit de school waar ik heen ga: Arcus College zover ik weet word alles betaald door VTL, zolang ik maar werk? overigens werk ik in de vrije tijd ook nog dus van die 90% wat ik dan kwijt zou zijn, blijft genoeg over.
  12. na, je vmbo moet je toch mbo doen.. dan woon je meestal nog bij papa en mama. dus leven gaat wel lukken hoor.
  13. hmm oke, nee ik bedoelde of het mogelijk was om 90% van dat salaris in te leveren? zodat ik na die 2 jaar niet met verassingen kom te staan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden