Spring naar bijdragen

tattooman

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  209
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over tattooman

 • Rang
  Ter eigen bescherming verwijderd
 1. Ik snap de lust om te gaan werken en zeker als chauffeur toch echt heel erg hoor lieve schat Maar ik weet ook niet zo heel zeker of jij het 4 jaar vol zou houden zonder een normaal salaris maar wel de lasten van de sport !!! PROBEER JIJ dat maar ´ns vol te houden dan he... SUCCES!!!!
 2. OJA ben ik het tegenovergestelde van jou?? Ik heb ook jaren lang mijn best gedaan een normale betaalde baan te krijgen op diezelfde manier als jou.. Optenduur mocht ik overal naartoe ik werkte me helemaal de pleuris meestal 12/17 uur per dag en heb er nooit maar dan ook nóóit een cent extra aan overgehouden. Jou kunnen ze gratis krijgen. En zo nemen ze je ook. Maar moeten ze dan gaan betalen geven ze geen thuis. Veel plezier ermee maar ik vind je een enorme DOMBO om in jou gelukzalige uitkering situatie jezelf de tering te gaan zitten werken voor jan met de korte achternaam. By the way.. Beetje achterlijk dat het UWV jou rijbewijs nog terug gaat vragen ook.. Althans, als je zo aan het werk komt toch. Zal wel weer iets nieuws zijn allemaal. Als ik wil haal ik vandaag nog mijn D op hun kostten en als ze dan van mij af zijn hoeven ze geen cent meer van me terug ;)En als mijn uitkering 700 jewro was was ik wel in een koekjesfabriek gaan staan ofzo
 3. Is ook zo... Maar ervaring kun je dan na paar jaar wel hebben. Maar n normale betaalde job komt er niet. + TS kan er in sommige gevallen juist op achteruit gaan om te gaan werken. Maarja dat moet ze allemaal zelf weten. Mijn zegen het ze iig.. Maar ik weet wel waar k t over heb Marnix ;-)))
 4. Maak je geen zorgen!!!! Aangenomen wordt je sowieso. Je hebt nml.. Een WAJONG uitkering. Ze kunnen je de eerste 3 maanden op proef nemen en de daarop volgende 3 jaar voor 220 euro per maand die je boven-op je uitkering zult krijgen. Echter ´n normale dienstbetrekking vloeit daar toch nooit uit voort in de transport. Geloof me ...
 5. tattooman

  Uitkering in gb

  Krijg nog geen opgefokte reacties.. Actie is helaas dus ongeslaagd :-(:-):-(
 6. Iemand enig idee hoeveel uitkering je krijgt in GB??? Denk er nml over mits de uitkeringen daar ook goed lonen heen te verhuizen. Andere optie is wellicht mijn NLsee uitkering meenemen naaar Portugal indien mogelijk!! Ben van mening dat het leven een feestje moet! Zijn en werken hoort hierbij niet meer tot de mogelijkheden gezien dit het plezier bederft. Vandaar :-)))
 7. Ik predik hier! Deze POOOL treft geen blaam ik was allang hard weg gereden in zijn situatie dwars door alle andere autos heen hahahahahahahahahahahahahaha gewoon BAAAM keihard doorknallen als ik eerst een aantal autos verrot gereden zou hebben.... Zo doet n echte Ollander ´t!!!
 8. Hey Arjan, Dat klopt!!!!! In de tijd dat wij een Land-Rover hadden werden we bijna maandelijks wel gebergt Wat een PLEURIS autos zijn dat!!
 9. Heeft dit betrekking op jou eigen duistere en schadevolle verleden?? Dan zou ik zeggen bij dezen dus:: flauwekul
 10. IPV dat ze die stront eens uit de Jitskefet tunnel zouden scheppen stelletje luie boeren....
 11. ´T is ook altijd wat daar in Friesland :wijn:
 12. Ja klopt, maar ieder mens is anders en ook elke panieksituatie. Deze man is wellicht in paniek geraakt door de wijk waarin hij verdwaald? Geraakt is. Sommige reageren zo anderen zo... Het is niet voor niks dat psychiaters voor iedreen een ander etiket ofwel stempel hebben.... Ik was er nooit ingedraait uit mijn eigen inzicht... Maar hoe reageer je erop als je in paniek slaat????? Er zijn altijd meerdere mogelijkheden. Daarbij zie ik direct dat de chauffeur NIET dronken was/is. En vind ik het zielig iemand zo te kleineren met zo´n filmpje. Alhoewel ik wellicht ook niet blij was als hij mijn auto aan stukken reed al had ik mijn auto dus ook nooit zo neergezet ;---) Maargoed. Daar zijn wij dan weer professionele weggebruikers voor en hun dus niet...... Daarbij vind ik dat Roemenen over het algemeen ook niet echt prettig zijn. Zijn trouwens ook wel erg leuke en vriendelijk/aardige mensen bij maar Polen over ´t algemeen ZEER goede ervaringen mee.. Russen zijn ietwat minder sympathiek..... Maar heb menig Oostblokker toch liever als onze licht-getinte havik invasie in NL...
 13. Dat is dan jou mening. Mijn inziens zijn het zeer vriendelijke mensen die hun werk ook best redelijk doen. Tuurlijk zijn zij overal vreemd en dus onwennig. Maar ook NL´se chauffeurs maken zoveel fouten waarover hier nieteens gemiept wordt. Daarbij komt nog ´ns dat ik van vele kanten hoor dat in gewone bedrijven de polen de MEEST hardwerkende mensen zijn die er maar bestaan en 4 x zoveel arbeid produceren als Nederlanders in dezelfde tijd. En dan gaat het niet over de TransportSector En die verhalen heb ik niet van werkgevers. Maar uit MENSELIJK oogpunt gezien vind ik dit soort filmpjes niet aanvaardbaar. Maar SNEU zeer sneu voor deze waarschijnlijk ECHT WEL zijn best doende poolse chauffeur. Ook ik was hier niet ingedraaid(ALS DEZE AUTO ER AL GESTAAN HAD) maar ook moet je het maar willen plotseling in de UK links te rijden en in paniek een onbekende woonwijk in te rijden(oke oke, dan nog had ik dit niet gedaan) Maar misschien is deze auto er wel ergens tussen gekropen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...