Spring naar bijdragen

brobbel1

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    80
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over brobbel1

  • Verjaardag 28-12-1977

Converted

  • Biografie
    niet zo heel erg veel
  • Locatie
    haulerwijk
  • Interests
    scania opel
  • Beroep
    int chauffeur

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

brobbel1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. brobbel1

    oldenburger peize

    en er staat een mega fout op die trailers.
  2. het was een falisiment en ik heb niet verkeerd tegen jte gedaan. dus why not. en snowden zal mij worst wezen . ik denk aan mijn eigen belang. ik wil weer int rijden. en niet een springer via uitzendburo op een distri rit. wat ik nu doe om brood op de plank te leggen. maar mijn hart ligt bij int
  3. dsv ritten hadden ze al toen ik er zat vaste prik dk. en voor de beijer hebben ze mooie ritten. weet precies waar ik over praat. ik hoor en zie toch wat mijn ex collega's daar nu doen.
  4. geen probleem. weer een mis verstand uit de wereld . jt(e) rijdt ook voor de beijer nu. en dsv. als ik het zo zie van mijn ex collega's die er nog rijden hebben ze mooie ritten. mogt hij weer een chauffeur zoeken mag hij me bellen. mits de betaling goed is dan he.
  5. deze wagen is nu van a7 snelkoeriers veendam. moest er vandaag laden en zag hem staan. er komen nog nieuwe zeilen op.
  6. toen ik er werkte was de cabine ook in de kleuren. kwam laast nog mijn oude daf van jte tegen in de kleuren zonder naam. denk dat deze wagens verkocht zijn en jte helaas echt niet meer bestaat. en op een andere naam verder gaat.
  7. brobbel1

    oldenburger peize

    als je het wil weten moet je bert bellen. ik weet van niets. ik werk er helaas niet meer. en van tautliners is al helemaal niets bekend denk dat het om fritom gaat is iets heel anders. en die groene oldenburg trailers is een foutje er vergeten.
  8. dan is er nog het uitzendburo. maar ja het kan soms tegen zitten.
  9. brobbel1

    weer opzoek

    ty was ook een heel goed gesprek. heb er zin in. nu al weer genoeg vakantie gehad voor een jaar.
  10. brobbel1

    weer opzoek

    ik ga nu rijden bij. oldenburger roden. morgen ff dagje mee.
  11. brobbel1

    weer opzoek

    ik heb weer een baan. 2 weken vakantie gehad. gelukkig nu weer aan het werk.
  12. als je maanden zoekt naar nieuw werk. zoek je niet goed. ga echt geen maanden thuis zitten ww trekken. is niet mijn stijl. werk liever voor mijn centen.
  13. brobbel1

    Vloerbrood?

    snap hem niet helemaal maar ja. schijnbaar kun jij niet goed lezen. het enige friese er aan is dat het in harlingen is gebeurd
  14. brobbel1

    weer opzoek

    dank heb hun eeen mailtje gestuurd. mogt ik niets horen volgende week ff bellen. of ga er langs. ik hou u op de hoogte.
  15. ik heb geen spreek verbod. en nee heb geen deal met jacobs. ik heb nu ook uwv als werkgever helaas. wat ik weet dat er 4 man voor dsv rijden. hoe en wat weet ik niet. wat ik gehoord heb is dat het nu jt heet. wat voor mij betreft is het voor mij een afgesloten hoofdstuk. ik ga verder naar het volgende hoofdstuk. wens mijn ex collega's veel sterkte. en geluk bij het vinden van een nieuwe baan. ik heb er mijn werk met plezier gedaan. de nieuwe wagens rijden nog teminste de superspace daf heb ik gezien. de 2 volvo's zullen ook nog wel rijden dan denk ik
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden