Spring naar bijdragen

cristian voppen

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

cristian voppen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. hallo nee daar lag het niet aan! mijn ouders worden dagje ouder en dan wil je soms ook wel eens ouwehoeren met hun zolang het nog kan!
  2. jongens bedankt! ja ik weet niet allemaal hoe het loopt in nederland omdat ik altijd in denemarken heb gewerkt en die daar anders te werk gaan als in nl! ja me buurman is ook chauffeur en ook aangesloten bij de bond en we kwamen zo aan het praten en hij zei dat ik dan beter contact op kon nemen met de bond! maar mijn vragen zijn zo goed als beandwoord hiervoor mijn dank:ja:
  3. hallo ik ziet nu in de ziekte wet met de ziekte van kroon in me darmen! ik mag van de arbo (mits het beter gaat) weer in 2011 weer beginnen maar nu betaalt me baas me niet omdat die aangevulde 70 procent van een of andere instatie er nog niet is! weet iemand of dit mag? (ivbm dat ik altijd in denemarken heb gewerkt en nu weer in nl weet ik dit niet) en ik wou graag fnv bondgenoten inschakelen want ik moet nog 2 voledige maanden betaalt krijgen! en dat is niet te doen met al je vaste lasten! en weet iemand wat het lidmaatschap kost bij fnv bondgenoten? kan iemand mij hier mee helpen mvg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden