Spring naar bijdragen

suggs73

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  349
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

382 Excellent

Over suggs73

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Nou , als ik dus ergens 2 of meerdere chauffeurs elkaar de hersens in zien slaan , dan ben ik overtuigt dat ze op deze forum actief zijn , of waren . Als er 1 zijn mening ventileert , en of dat nu over politiek .werk of wat dan ook gaat , en men onderbouwt het , wat is daar nu mis mee ? vond de (politieke) bijdragen van Dafne en Leeuw niet storend , maar dat is ieders vrije mening , dat daar over geklaagd is verbaasd me , blijkbaar is rechts denkend of zoals ik het noem realistisch denken , hier net zo als rondrijden in een euro1 ipv euro6 , not done . Ieder heeft wel eens een voorvalletje gehad hier waar die niet mee eens is , of het is de toonzetting ervan geweest , behalve de 1 gaat er anders mee om dan de andere , en een beetje gedonder komt ook wel eens voor , en zolang het tussen de lijntjes zit is er niets mis mee.
 2. suggs73

  forumgebruikers gespot

  Dan was het gisteren een andere Bolletje.
 3. suggs73

  forumgebruikers gespot

  Net leeuw in Venlo ?
 4. Een stem op een bepaalde partij , op een bepaald persoon ,ook al moet er een wonder komen dat ie er in kan komen , kan toch nooit naar een ander partij gaan? .
 5. Is wel standaard idd ,linkse demonstranten die gemaskerd zijn , paars haar en een uiterlijk van een kraker , ga er maar vanuit dat ze niets , maar dan ook niets aanbrengen aan de welvaart van dit land , als Politie ziet dat er gemaskerden tussen zitten , gelijk die lieden eruit pakken lijkt me , dan is het bij voorbaat al kans op ongeregeldheden , ze zijn niet voor niets gemaskerd ,maar ja overheid is bang dat het uit hand loopt dan , daar heb je toch de me voor toch ?
 6. Je wilt niet weten wat er in de stookolie zit wat er mee de lucht in gaat , de overheid heeft zelfs de controlerende instantie op de vingers getikt en aangepakt toen die met deze uitkomsten kwamen , was eens in een mooie reportage te zien . Nog zo'n afvoerputje van de overheid , rioolslib , mag tot 60% vermengt worden met vloeibaar mest , terwijl iedereen weet , dat de zware metalen zich binden met het slib , wordt dus goedkoop gedumpt van de landbouwers , vreemd genoeg voldoet het altijd aan de eisen van de overheid , nu willen ze er fosfaat kunstmest van maken , maar weer met het slib , onder het mom van kringlooplandbouw , de strekking is , als de overheid van rotzooi af wil waar ze zelf de rekening van krijgen wordt het altijd passend gemaakt.
 7. Heeft met de druk te maken . in het begin van de gaswinning was de druk vele malen hoger dan dat er nu nog is .
 8. Hier ben ik dan , heb behoorlijke schade , en toch hoeft van mij de gaskraan niet helemaal dicht , meeste gas is er toch al uit en weg gegeven , het hele frustrerende is de schade afwikkeling , heb er 6 jr over gedaan , krijg niet alle schade vergoed , alleen beving schade , schade van verzakking is eigen rekening ook al is het gerelateerd aan de gas winning , maar het is triest dat 80% op wordt gegeten door commissies ,loketjes en noem de opvreters maar op , 20% wordt gebruikt voor herstel . daarnaast zijn er gedupeerden die er een slaatje uit proberen te slaan , vele ook gelukt , al die schreeuwers boegbeelden van schokkend groningen en bodembeweging zijn allemaal ruimhartig schadeloos geteld of uitgekocht , als kapiteins zijn ze in de eerste de beste sloep met het meeste geld erin ervan door gegaan , en de rest mag het uit gaan zoeken , de nam , dat is eigenlijk de zondebok , de staat probeert de gedupeerden op hun beurt weer te belazeren door te zeggen dat het geen bevingschade is en halen er terecht een expert bij , waarbij je merkt dat ze opdrachten mee krijgen om zo laag mogelijk in te schalen. . Zolang er nog gas hier eruit wordt gehaald , is er geld om de schade te betalen , men moet niet gaan denken dat het westen ineens de gronningers schadeloos gaan stellen , omdat de baten van het gas vooral daar geinvesteerd is . Meeste aardbevingen heb ik niet vernomen , alleen de beruchte van 2012 , ok ik schrok even van de balken die aan het kraken waren , maar ben nuchter er in , raak niet zo gauw in paniek ervan , de schade afwikkeling is gewoon een drama . Daarnaast een probleem , men wil van het gas af , ok , en dan ? windmolens wil men niet in de achter tuin , zonnepanelen wil men ook niet , kerncentrale niet , wat dan wel ? als men er maar geen last van heeft , tja hou maar op , dan kan gasimport prima lijkt me , stikstof fabriek wordt al gebouwd , probleem opgelost lijkt me . ik ben vast wat vergeten , maar het zal , mijn strekking is wel duidelijk .
 9. Nu maar hopen dat FVD hun verstand blijven gebruiken en geen hoogwaanzin krijgen , anders eindigt het net zo als LPF en PVV , de kunst is nu om goede mensen met verstand van zaken te krijgen , voor de rest erg jammer van de winst van GL .
 10. Mijn advies ook , maak de HAVO af , zoals Leeuw al zegt , HAVO is een prima basis
 11. Ik weet niet welke opleiding TS nu volgt , maar als het basis/kader of kader is , dan zit de HAVO er niet in , dan ben aangewezen op een korte mbo opleiding , zit ts wel op de HAVO of TL , ja dan zou ik ook zeggen van doorleren en haal eruit wat erin zit .
 12. Het zelfde met stoppen van vlees vanwege het klimaat , hier zitten ook allemaal mensen en bedrijven achter die financieel baat hebben met vegan voedsel , week geen vlees eten werd gesponsord door de industrie van vegan voedsel en het was een goede omzet , voor het klimaat maakt het geen donder uit of je vegan eet of vlees , geen vlees eten is eigen keuze , geen probleem mee en snap het ook , maar houdt het klimaat er dan buiten , is een wetenschappelijk onderzoek geweest , ook objectief neem ik aan .
 13. Stem FVD , om meer realistische kijk in de eerste kamer te krijgen , eigenlijk vind ik dat ps en 1e kamer verkiezingen losgekoppeld moet worden , PS sneeuwt onder nu , door de landelijke politiek , mede door de aandacht die fractieleiders opeisen , wat ik wel jammer vindt is dat FVD op de groninger kieslijst lieden zet buiten de provincie , Ton van kesteren van de PVV is ook geen verkeerde trouwens , als ik de kiescompas in vul kom ik trouwens op een andere partij uit , maar sommige punten wegen zwaarder waardoor ik toch op FDV stem vanwege de 1e kamer .
 14. Opleiding transport en logistiek hoor ik wel eens . maar hoe die opleiding er uit ziet weet ik niet , mbo opleiding .
 15. suggs73

  PVV, Wilders enzovoorts

  Begint langzamerhand wel duidelijk te worden , dat de postcode loterij de financiele motor is van alles wat (extreem)links is .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...