Spring naar bijdragen

shompie

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  12970
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  164

Over shompie

 • Rang
  Levensgenieter
 • Verjaardag 13-05-1971

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Locatie
  In het mooie Noord-Holland
 • Interests
  speciaal/zwaar transport
 • Beroep
  op mijn plek

Recente profielbezoeken

22677 profielweergaven
 1. shompie

  Het forum gaat stoppen.

  Ik neem.aanndat de Admins die er nu zitten wel willen blijven.
 2. shompie

  Het forum gaat stoppen.

  Bij de buren (van die achterbuurt een paar wijken verderop) draaien 2 mensen aan de knoppen die allebei hier een verleden hebben wat niet al te best geeindigd is. Denk jij dat die onafhankelijk kunnen zijn, Cor heeft al gemeld dat hij voor de zwakkere opkomt. Wat houd dat in, als Elzen 106 ( ik gebruik zijn naam even want hij mag die van mij ook gebruiken bij de buren) iets zegt wat gelul is en hij word daardoor aangepakt en gaat huilend in een hoekje zitten. Staat Cor dan op en geeft degene die tegen het gelul in gaat een ban van een maand? Nee, laat maar. Spl gaf net aan dat hij in zijn kennissen kring mensen heeft die tijd hebben en de kennis. koop een nieuw forum, Ik wil het financieren, en ja ik blijf onafhankelijk en hoef nergens zeggenschap over.
 3. shompie

  Het forum gaat stoppen.

  Wat moet ik met iemand die het blijkbaar interessant vind om te melden dat hij mij kent. (Zoals eerder gezegd, ik heb die man 1 keer ontmoet) Wat moet ik met mensen die daardoor blijkbaar aan zijn lippen hangen 🤣 Ik ben/was hier niet om vrienden te maken. Ik was hier om mijn mening ergens over te geven en als ik vind dat er onzin verteld is zeg ik dat. Dat was ook de reden dat ik hier kwam, er werd een zooitje onzin verteld over het failliesement van mijn bedrijf. Zelfs nu nog krijg ik regelmatig domme opmerkingen van mensen die de wijsheid in pacht hebben over dat failliesement van ondertussen 9 jaar terug.
 4. shompie

  Het forum gaat stoppen.

  Ik heb niet zoveel met Cor en dat is wederzijds. Wat daar zit zijn een handjevol leden die hier verwijderd zijn of weggegaan zijn en daar een beetje gefrustreerd volgen wat er hier gebeurd. Als je hier weg bent/gaat moet het klaar zijn toch. Als dit ophoud te bestaan ga ik echt niet elders lopen klagen dat het eigenlijk allemaal kut en klote was. Dan is het klaar.
 5. shompie

  Het forum gaat stoppen.

  Ik wil alle jaarlijkse kosten wel betalen.
 6. shompie

  Het forum gaat stoppen.

  Maar in jullie.discussie (meer actieve leden zijn er eigenlijk niet) opperde Cor dat hij mij persoonlijk goed kende. Weet je dat ik die man maar een keer ontmoet heb dus die lukt maar wat. Dat is mijn probleem dan ook gelijk met Cor. Hij lult maar wat. En dit zijn dus ook gelijk dingen waar ik goed pizsig om kan worden, dat gelul hij staat gewoon glashard te liegen. En jij hangt aan zijn lippen. Succes daar 🤣
 7. shompie

  Het forum gaat stoppen.

  Moet ik hier op antwoorden? Ik heb de discussie tussen jou en Cor gelezen over dit forum. Als ik zo over dit forum had gedacht als jij had ik me hier niet meer laten zien.
 8. shompie

  Het forum gaat stoppen.

  Ik weet überhaupt niet of er interesse is om het forum draaiend te houden en hoeveel tijd erin zit. Misschien dat Freddy daar antwoord op kan geven. We hebben nu ook Admins die alles in het gareel moeten houden
 9. shompie

  Het forum gaat stoppen.

  Waarom zou je een tacho manipuleren als je passen op een website in Polen kan bestellen.
 10. shompie

  Het forum gaat stoppen.

  Ik heb even gegluurd op dat andere forum. Dat gaat hem niet worden.🤣
 11. shompie

  Waar gaat de reis heen...???

  Maandag moest ik maar kijken hoe laat ik wakker was. Ook wel eens lekker...
 12. shompie

  Het forum gaat stoppen.

  Dus het heeft ook geen zin om naar een oplossing te zoeken?
 13. shompie

  Het forum gaat stoppen.

  Dat zegt hij ergens hierboven ook 🤗
 14. shompie

  Het forum gaat stoppen.

  Ik heb niet heel veel mensen nodig nee...
 15. shompie

  Het forum gaat stoppen.

  Ook dat is een punt van discussie. Ook werd ik wel zzv er genoemd. Je zou maar geen leven hebben 🤣
×