Spring naar bijdragen

shompie

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  10897
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  101

Over shompie

 • Rang
  Levensgenieter
 • Verjaardag 13-05-71

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Locatie
  In het mooie Noord-Holland
 • Interests
  speciaal/zwaar transport
 • Beroep
  op mijn plek

Recente profielbezoeken

14451 profielweergaven
 1. wist je dat

  Ach Ger, wat denk je nu. Dat ze zo allemaal lekker in een hotel zitten en onder het genot van een goed glas wijn en een stokbroodje met pate af zitten te wachten tot ze aan het werk mogen? Nee hoor, ze zitten zo heerlijk op elkaar gepakt in een porte cabin of iets van die strekking of er word ergens een huis gehuurd war ze met 20 man inzitten en waar de hygienne ver te zoeken is. Ik weet zeker dat er maar heeeeeel weinig mensen zijn die er daadwerkelijk mee te maken hebben hier op zitten te wachten. Ga eens opzoeken hoe de gemiddelde Roemeen hierover denkt. En dan niet die Roemeen die bij jullie werkt want daar is alles uiteraard perfect voor geregeld maar gewoon de jan boerenlul. Ik denk dat je versteld staat over de uitkomst. Ook die willen dat niet.
 2. wist je dat

  De aandacht hebben juie er al aan gegeven dus dat is onnodig. Maar fijn dat ze bij jullie alleen al.door deze regel elkaar de tent uit vechten voor een weekendje ritje Frankrijk. Ik hoop dat je die onzin zelf geloofd
 3. wist je dat

  En ja Dokus, ik begrijp dat het in jou ogen geheel terrecht is. Waneer ben jij voor het laatst 2 weekenden achter elkaar aan het werk geweest.... Juist ja, net als degene die het hardste roepen dat het een goed zaak is. Die mensen hebben niet met deze handhaving van onzinnige regels te maken.
 4. wist je dat

  Ik denk dat ik het beter dan jullie zie
 5. wist je dat

  Ik ook Ger, ik ga binnenkort een reisje Spanje doen. Zelf om gevraagd en er zit een weekend in ook. Ik maak namelijk zelf uit wat ik doe in mijn weekend en hoe ik die doorbreng. En daar heb ik jou en je kornuiten niet voor nodig om mij te vertellen wat goed voor me is. Dat weet ik zelf veel beter. En over het sociale masker hebben we het al vaker over gehad, daar hoef jij bij mij in dit geval niet mee aan te komen.
 6. wist je dat

  Ik las dat je in Engeland ook je weekend rust straks niet meer mag doorbrengen in de cabine. En dat alles omdat er aantal mensen denken hiermee een paar Oostblokkers naar huis te kunnen jagen.
 7. wist je dat

  .....de er steeds meer afgaat. Met dank aan onze eigen collega's.
 8. Raad Waar

  Oh sorry, ik wist niet dat dat hier op volgorde ging
 9. Raad Waar

 10. Wij hebben het over dezelfde denk ik. Die op zijn verjaardag een nieuwe auto kreeg toch
 11. Een kennis van mij werkt er nu ruim een jaar. Ik heb hem er nog niet over horen klagen...
 12. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Dat is niet alleen deze week hoor !!
 13. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Deze week maar ff heel weinig.
 14. Waar gaat de reis heen...???

  Onderweg naar Luqa....
 15. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Ik kwam uit Heerhugowaard en rijd op mijn gemakje in 3 kwartier naar de arena dus dat liep goed. Alleen terug was ik alleen al 3 kwartier bezig om naar Noord te komen.
×