Spring naar bijdragen

shompie

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  11810
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  124

Over shompie

 • Rang
  Levensgenieter
 • Verjaardag 13-05-1971

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Locatie
  In het mooie Noord-Holland
 • Interests
  speciaal/zwaar transport
 • Beroep
  op mijn plek

Recente profielbezoeken

17788 profielweergaven
 1. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Mijnheer Doornkamp is de enig die een trucje kan wat onze goedkope collega's niet kunnen. Door die houding zijn er velen terecht op hun bakkes gegaan.
 2. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Ik bedoel meer dat het geen hogere wiskunde is wat ik maandag moet doen. Maar wel mijn prijs heb kunnen vragen (en gekregen)
 3. BBQ 2018 ?

  Ik ook Wel.dan he....
 4. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Zeker, leuk voor de afwisseling maar zeker niet voor vast. Maandag eerst maar eens een dagje met een "meeneemheftuck" op pad. Ook niet al te schokkend, maar wel weer voor een leuke prijs.
 5. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Eigen verantwoording is een vies woord Huub. Alles moet tot in den treure geregeld zijn. Tot groot genoegen van onze regelneukers.
 6. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Mooie klus voor de zaterdag !!
 7. BBQ 2018 ?

  Hij moest het chauffeursforum afstruinen en citeren om te proberen zijn gelijk te halen. Dus ik ben er bang voor
 8. BBQ 2018 ?

  Weer een wijze les...
 9. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Het zag er eigenlijk de hele dag naar uit dat ik maandag een vrije dag zou hebben. Ik had natuurlijk langere tijd voor een en hetzelfde bedrijf gereden dus ben je een deel van je netwerk kwijt. Een paar dagen vrij had ook prettig geweest maar het liep weer anders. Ik was examen aan het doen rond een uur of 5 toen ik binnen 10 minuten 7 oproepen had gemist. 2 van mijn oudste zoon die mij belde over het werk van morgen (ging ik van uit) en 5 van een voor mij onbekend nummer. Toen ik klaar was met mijn eerste opdracht vroeg ik aan de examinator of ik even mocht bellen wat hij geen probleem vond. ik kreeg iemand aan de lijn die ik niet kon. Ik zei dat ik 5 keer gebeld was en toen verbond hij mij door met zijn baas en die kon ik. Ik ben daar een jaar of 7 terug een keer wezen praten, toen had hij nog een dieplader waar hij eigenlijk geen of weinig werk voor had en daar zag ik toen wel mogelijkheden in. Maar affijn, 7 jaar terug en nu belde hij opeens en dat zei ik hem ook....0 Hij vroeg me of ik maandag al wat had wat ik ontkennend antwoorde. een lang verhaal kort, ik ga daar maandag en misschien de rest van de week aan het werk op een trailer met een kooiaap. Ik vroeg hem hoe hij aan mijn nummer kwam, dat had hij via een collega transporteur die ik woensdagavond een mailtje had gestuurd, een klein bedrijfje boven Alkmaar wat de laatste maanden regelmatig op zoek was naar een chauffeur. Het bedrijf waar ik maandag ga werken had hun gebeld voor een trekker, die hadden ze niet maar wel mijn nummer Zo kwamen ze dus bij mij terecht. klein wereldje en je merkt weer hoe belangrijk een netwerk is. ik heb dit dus echt heel lang gedaan, vaak wist ik om 16.00 nog niet wat ik de dag erna ging doen en ik zat nooit thuis. Gister zit ik op het terras hier bij Johnny's< een leuke kroeg hier in het dorp. Komt een van mijn eerste bazen ook het terras op met zijn vrouw< of ik bij ze kwam zitten. Wederom een lang verhaal kort, hij kon wel wat met mij, ik moet alleen even leren hoe een bulkwagen werkt. Heel vroeger toen ik een jaar of 16 was ging ik wel eens mee maar dat weet ik allemaal echt niet meer. Dus misschien sta ik vandaag of morgen wel naast roadtrain te laden Klaar met school ben ik ook nog niet, ik had er plezier in en het leren ging me makkelijk af. Ik wil kijken of ik gelijk mobiele torenkraan erachteraan ga doen. en eind van het jaar beginnen ze bij Crescendo ook met een opleiding deskundige hijsmateriaal of als het ze lukt keurmeester hijsmateriaal. Iets wat steeds belangrijker word en wat ook mijn interesse heeft. Bij Trieftol zijn baas zochten ze daar laatst iemand voor. Plannen en mogelijkheden genoeg dus.
 10. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Dank je.
 11. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  In the pocket
 12. Waar gaat de reis heen...???

  Tot nu toe nog onbekend...
 13. wist je dat

  Maar toch he.... Ik heb vanavond weer even op het terras gezeten hier.....
 14. wist je dat

  Mijn eerste keer daar leverde mij ook een goed maal op....
×