Spring naar bijdragen

shompie

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  13667
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  195

Waardering in de gemeenschap

6623 Excellent

3 Volgers

Over shompie

 • Rang
  Levensgenieter
 • Verjaardag 13-05-1971

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Locatie
  In het mooie Noord-Holland
 • Interests
  speciaal/zwaar transport
 • Beroep
  op mijn plek

Recente profielbezoeken

26211 profielweergaven
 1. shompie

  Nieuwe onderhandelingen cao

  Dat het moeilijk is klopt. Maar niet onmogelijk, ik ben ook aan het kijken en ben voor een hypotheek geweest. Je moet een beetje eigen geld meenemen. Ongeveer 8% van het aankoop bedrag, en dat is best wel veel. Ik kreeg trouwens als zelfstandige zonder poen best nog wel wat geld van de bank. Meer als dat ik wil iig
 2. Ik heb mijn jongste voorlopig nog even dus sowieso blij
 3. shompie

  Nieuwe onderhandelingen cao

  Zit wel.een maximum aan. Of is dat veranderd. We volgens mij 7 per week.
 4. Genoeg over mijn onverantwoord gedrag. Vandaag dus in de rijplaten, bijna bouwvak dus is het druk met ophalen zou je denken. Maar ook dat klopt niet. Een aantal grote klanten lopen gewoon door. Wel komen ze rijplaten auto's te kort. Ik heb net 2 trailers vol moet gooien omdat ze geen kraan hadden. En ik heb geen subsysteem op de auto. Gelukkig was er iemand mee die kon rijden.😇
 5. shompie

  Nieuwe onderhandelingen cao

  Is het salaris wel zo weinig? Of willen te veel met ons geld. Het is al eens vaker gezegd hier. Er zijn er zat die van die 8 uur kunnen leven. Net waar je genoegen mee neemt.
 6. shompie

  Waar gaat de reis heen...???

  Weer een paar dagen de chauffeur uithangen. Nu onderweg naar wieringerwerf om 3 auto's met rijplaten vol te gooien.
 7. Iedereen die Jarno een beetje kent weet dat hij geen onverantwoorde dingen doet en zeker nietnqls een idioot rijd. Hij is .eer van het trial rijden en dat hele snelle hoeft niet zo van hem. Vandaar ook de overstap naar een quad.
 8. Grietje, ik snap precies wat je bedoelt
 9. Dank u voor alle bezorgdheid. Maar Jarno kan ook geschept worden door een auto als hij op weg naar school is of een mes tussen zijn ribben krijgen als hij op de verkeerde plaats of tijd is. Als als als.... Jarno is netjes ingepakt met alle beschermingsmiddelen die er zijn. Hij heeft laarzen een goede helm een bodyprotector en knie en elleboog beschermers. Hij heeft er lol in en leert ervan. De ander laat zijn kind in de zandbak spelen en bij hoge uitzondering iedere eerste zondag van de maand in de ballenbak bij de mc Donalds. Ik weet wat de gevaren zijn en de risico's. En ja, die zullen iets hoger zijn dan die ballenbak.
 10. Daarom wil ik een wat zwaarder als Jarno. Kan ik mooi mijn ei kwijt 😂
 11. Zoals jijnweet word het in de kuil gedoogd. Er komt regelmatig politie langs en er is nog nooit een probleem.geweest.
 12. Schakel. 200 cc 2.takt met een starre achteras. Dus als je een beetje rap de bocht om wel moet je toch ff op het gas. Maar hij heeft hem.na een half dagje al.aardig door. Leuk.!! En nu staat papa weer te kijken dus heb ik vandaag gelijk maar een zoek opdracht weggegeven. Papa wil een raptor. Het liefst een 450 cc viertakt maar het mag ook een 660 of 700 zijn. Op de blaster van Jarno zit een kenteken dus daar kan ik ook mee de weg op. Geen must maar wel prettig.
 13. Gister in Eindhoven Jarno zijn nieuwe speeltje opgehaald. Vandaag gelijk wezen proberen. Het was een goede investering....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...