Spring naar bijdragen

shompie

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  12393
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  147

Over shompie

 • Rang
  Levensgenieter
 • Verjaardag 13-05-1971

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Locatie
  In het mooie Noord-Holland
 • Interests
  speciaal/zwaar transport
 • Beroep
  op mijn plek

Recente profielbezoeken

20493 profielweergaven
 1. shompie

  Leeuw's belevenissen

  Ik heb hem maar ff afgekeken. Het regent toch en zat in de auto dus had geen zin om nat te worden. Deze man is echt goed.
 2. shompie

  dienstijd

  Dat sowieso. Alsof je doodgaat als je een nachtje in je auto moet liggen.
 3. shompie

  dienstijd

  Absoluut heb je dan nog tijd over. Je had ze ook die presteerde het om maandag morgen aan te komen en dan nog te laat ook. Als je vrijdag nacht een stukje deed tot aan Tours bijvoorbeeld dan had je zaterdag en zondag de tijd aan jezelf en loste je er zondag nog een paar. Daarna lekker de kroeg in en maandag uitslapen. Maar je had ze ook die stopte op Roncq. En die moesten zich haasten ja en was het kut werk en dat moesten ze maar door een ander laten doen. Terwijl als je gewoon een beetje nadacht had je het alleen de vrijdag druk.
 4. shompie

  dienstijd

  Zolang ik geen namen noem. Maar ik ben van mening dat heel veel van dat soort onzin voorkomen kan worden. Ik rij nu 30 jaar. En ik heb zoiets nog nooit aan de hand gehad.
 5. shompie

  dienstijd

  Waarom flauw? Ik loop al een tijdje mee en heb lang in een branche gereden waarin "je uren" ondergeschikt waren. Weet je hoe vaak ik een bekeuring gehad heb.... Vrijdag weg en zondag lossen Madrid. En geen bekeuring. Slim je tijd inplannen. Dat is een kunst tegenwoordig.
 6. shompie

  dienstijd

  Er loopt er hier heen die heeft dat meerdere keren aan de hand gehaald. En is daar nog trots op ook. Gewoon een beetje van te voren je tijd inplannen.
 7. shompie

  Waar gaat de reis heen...???

  Maandag eerst wat rijplaten laden in Alkmaar van ons zelf. Daarna wat kunstof rijplaten naar Amsterdam brengen ook van ons zelf en daarna keihard het for verdedigen é n een beetje de kraan smeren...
 8. shompie

  wist je dat

  Ik heb een jaar of 3 geleden eens een klapper gehad op de snelweg in Frankrijk. Op de trekas maar ik kon rustig aan rijdend een afslag nemen en ben ik voorbij de betaalhokken op de parking gaan staan. Toen moest ik even het industrie terrein oprijden ander mochten ze niet repareren.
 9. shompie

  wist je dat

  Ik heb het bewijs materiaal via anonieme bron toegespeeld gekregen....
 10. shompie

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Dit is allemaal nieuw en ik heb best wel wat afwisseling. Dus op dit moment vind ik dit leuker om te doen. En het is een leuk en sociaal bedrijf waar je alle vrijheid heb.
 11. shompie

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Ik pakte als eerste de warry bok. 2200 kilo. Boven de muur uit en 5 huizen verder weer tussen de muren. Daarna kwam een hydraulische knipper. Ook zwaar dus geen last. Alleen de betonmolen (50 kg) ging aan de slinger. Maar ook deze had ik snel weer onder controle en op zijn plek. Daarna alleen op een mooi rustig tempo blokken gedraaid. Per hapje inclusive klem en blok 1100 kg dus ook geen probleem. Ik was niet op 30 meter hoog met isolatie bezig zeg maar.
 12. shompie

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Beter bang als overmoedig Je moet overmoedig niet verwarren met zelfverzekerd zijn
 13. shompie

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Ik ben ook echt een angsthaas 👍
 14. shompie

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Weer een ervaring rijker. Op de telekraan met een beetje wind 🙈
 15. shompie

  wist je dat

  Ik weet zeker dat sommige foto's gered kunnen worden.
×