Spring naar bijdragen

Knutselsmurf

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  178
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over Knutselsmurf

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 1. Knutselsmurf

  OP de trein

  Lukt het dan ook om je mede passagiers er van te overtuigen om daar niet te roken ?
 2. In de trein mag je je voeten niet op de bank leggen.
 3. De crematie is al begonnen voor get overlijden.
 4. Uitgezonderd (snor/brom/motor)fietsen !
 5. Dat is ter compensatie van de (te)lage pakkans.Wil jij dan lagere straffen die gecompenseerd worden met een hogere pakkans ?
 6. Vroeger verkocht men "knollen voor citroenen", nu is dat knollenvlees i.p.v. rundvlees. Nu zoek ik dus werk waar kwaliteit echt belangrijk is, en waar de sjoemelaars en prutsers minder oneerlijk verkregen voordeel hebben t.o.v. de nette mensen. Wat ik me nu afvraag is of die stortvloed van recente schandalen over woekerplissen, doping, paardenvlees, examens, enz, wordt veroorzaakt door de economische crissus, of dat dit vroeger ook al in die mate voorkwam en dat het nu alleen wat vaker ontdekt wordt. Misschien heeft de sociale media daar ook enige invloed op, net als bij de recente revoluties in Noord Afrika. Zo ja, welke invloed op onze economie heeft het als dat zwarte deel van de economie straks wordt opgedoekt ?
 7. Bericht verplaatst naar elders.
 8. Ja maar ik ben niet zo goed in die financiele zaken, en ik werk graag in de buitendienst, 15 jaar geleden had ik een baantje op een stoffig kantoor. Elke dag het zelfe hok, dat begon me daar ook te vervelen.
 9. Bij nader inzien lijkt het mij toch niet zo verstandig om daar (veel) geld te investeren omdat de kans op werk er niet erg veel groter van wordt. En ik zoek werk in een bedrijfstak waar de kans op gesjoemel minder groot is.
 10. Betaald de werkgever die boete dan ?Of bedoel je dat het voor de werkgever alleen goedkoper is als de chauffeur die boete betaald ?
 11. Zijn er eigenlijk aslast meetinstrumenten die in de vrachtwagen kunnen worden ingebouwd ? Dan kan het apparaat gaan piepen zodra de maximum belading overschreden wordt.
 12. Misschien waren ze wel de slimste ?Of stonden ze toevallig vooraan.
 13. Misschien een protestactie omdat ze het niet eens waren met de bestemming.
 14. Wie gaat dat betalen ? Als ze het personeel "te vroeg" inlicht lopen de goeie mensen het snelst naar de concurent.Zo is het bedrijf minder waard bij een overname. Mijn vorige werkgever is ook failiet gegaan, een week daarvoor moesten we nog naar een groothandel van bedrijfskleding . Niet omdat ze na jaren eindelijk wel nieuwe bedrijfskleding wilden aanschaffen, maar om het personeel zoet te houden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...