Spring naar bijdragen

Marotrans

Administrators
 • Aantal bijdragen

  5341
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  14

Over Marotrans

 • Rang
  Admin
 • Verjaardag 03-02-1965

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Biografie
  Ik ben Maarten, van 1965, getrouwd en vader van twee jongens (bouwjaar 1997 en 2000). Chauffeur vanaf 1991; sinds 25 augustus 2014 op de auto bij Simon Loos. Van augustus tot februari 2015 standplaats Raalte, waar ik mij bezig hield met C1000-winkels volrijden. Dat DC werd gesloten, maar ik mocht over naar standplaats Ede voor Simon Loos Benelux B.V. Full loads van producent naar DC's en groothandel voornamenlijk, af en toe winkelwerk maar ook dranken rijden met 'n kettingbaantrailer komt wel eens voor. Afwisseling genoeg!
 • Locatie
  Warnsveld
 • Interests
  Transport, trucks, en het hele circus er om heen! Soms druk met een bepaald forum...
 • Beroep
  Vrachtwagenchauffeur

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Marotrans

  Een week van een koetelaar

  Het betere pruts- en priegelwerk
 2. Marotrans

  Scandinavië

  Vooral druk met de Jumbo tegenwoordig toch?
 3. Van mij ook niet, een algemene opmerking en wie de schoen past.... juist. Kranen ging (en indien mogelijk) ga ik altijd voorbij, net als 75-ers in de trajectcontrole 😑
 4. Je haalt ze er zo uit, de dagloners en baasjes met dikke rode stiften... Gáán!! Maar het is vrij simpel, met dat (meestal regionale) winkeldistributie- werk heeft hard rijden totaal geen zin: de door de echte kruideniers geplande tijden haal je toch niet, vervoerders laten hun auto's afstellen op 80-85 en je bent uitgel*ld. Waarom altijd de collega chauffeur daar op aanvallen?? Wees een vent, ga er voorbij en bel z'n werkgever en uit jouw ongenoegen dáár zou ik zeggen.
 5. Marotrans

  Rangeerventiel

  De Amerikanen hebben die rode knop gewoon op het dashboard, én 'n trailerrem.... 😙😉
 6. Marotrans

  handsfreeset

  Juist!!! Dat gesprék leidt af... Of je nou 'n flesje drinken, 'n snee brood, 'n peuk of 'n telefoon in de hand hebt maakt niet zo heel veel meer uit met automatische bakken en stuurbekrachtiging; de gedachten zijn er niet bij, klaar.
 7. Marotrans

  Matthieu

  Gefeliciteerd Matthieu, maak er wat moois van!
 8. Marotrans

  handsfreeset

  Bij m'n vorige én huidige werkgever ook, maar dat zijn meestal van die gesprekken in lettergrepen en oerklanken... of halverwege het verhaal zit je voor jezelf praten omdat de verbinding weg is. Pak ik toch liever m'n eigen toestel... met bluetooth-oortje.
 9. Dat is ook de truc volgens mij: zo kun je wat belastingvoordeel scoren zo hier en daar 'n Week of wat terug zij we daar eens heen geweest voor wat boodschapjes, maar het merendeel van hun handel is toch op Duitsers georiënteerd. Maar wel aparte en leuke dingetjes om mee te nemen, niet om je wekelijkse boodschappen te gaan doen. Restaurantje er bij, snackbar, speeltuin én een slijterij geheel apart en waarschijnlijk op Duitse grond. Enkele keren per jaar hebben ze een verkoopdag vanuit trailers, daar is jouw foto ook van zo te zien. Dan komen ze wel, de profiteurs En b.o.t.: ze hebben minimaal één vrachtauto in gebruik
 10. Marotrans

  Nieuw hier

  Moet ik dat nou écht nog uit gaan leggen? Er zijn al zoveel discussies (in de verkeerde zin van het woord) over uit de hand gelopen: mooi geweest.
 11. Marotrans

  Nieuw hier

  Voor het hier uit de hand loopt en de EF/Selman- discussie weer eens gevoerd gaat worden: dit is iemands voorstel- topic Ik heb net Europe- Flyer in de zoekfunctie gezet: topics genoeg, 2011 staat er nog één van zelfs. Misschien daar eerst eens wat lezen, is er nog wat nieuws te melden: vul het dáár aan zou ik zeggen 👍
 12. Marotrans

  fg2200

  Gefeliciteerd, maak er wat van!!
 13. Marotrans

  Nothing but the truth...

  Weinig veranderd, niet geluisterd dus...
 14. Marotrans

  Wolter Koops

  Ze hadden altijd koppeldiensten langs de grens met Duitsland, daar mag je in NL gewoon per LZV heen den'k?
×