Spring naar bijdragen

Greppel

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Greppel

  • Verjaardag 27-03-1990

Converted

  • Locatie
    Ameland

Greppel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Waardering in de gemeenschap

  1. Greppel

    Opzegtermijn

    Ja dat weet ik, het moet een volle kalendermaand zijn.
  2. Greppel

    Opzegtermijn

    Maar de duur van mijn diensttijd is niet van belang voor mijn opzegtermijn. Die blijft 1 maand. Zodra ik ontslagen WORD, dan heb ik recht op 2 maanden opzegtermijn omdat ik langer als 5 jaar bij de zaak zit.
  3. Greppel

    Opzegtermijn

    iedereen trouwens bedankt voor het meedenken
  4. Greppel

    Opzegtermijn

    ik heb mijn contract er even bij gepakt, en daar staat in; De opzegtermijn voor de werknemer bedraagt 1 maand. De opzegtermijn voor de werkgever bedraagt ook 1 maand, zolang het dienstverband niet langer dan 5 jaar heeft geduurd. Bij langer dienstverband word inderdaad naar de bijlage in het CAO verwezen. Dus lijkt mij een kant en klare zaak dat ik gewoon 1 maand opzegtermijn heb? Mijn werkgever heeft ook niet gekeken naar mijn contract maar alleen naar het CAO over het ontslagrecht, maar dat stukje in het CAO geld voor de werkgever (dus als ik ontslagen zou worden).
  5. Greppel

    Opzegtermijn

    Ik heb gister mijn ontslag ingediend omdat ik een nieuwe baan heb. Alleen nu is me niet duidelijk wat mijn opzegtermijn is. Volgens mij 1 maand maar mijn werkgever zegt 2 maanden. En in het cao van tln vind ik dat het niet duidelijk staat. Voor de duidelijkheid, ik ben 28 juni 2010 in dienst gekomen en heb sinds 28 juni 2013 een vast contract gekregen.
  6. Greppel

    DAF topic

    dit is echt porno materiaal gewoon perfect!
  7. Greppel

    De roode leeuw Nieuwland

    haha, heb ik ook een keer mee gemaakt, stond ik er ook alleen maar inderdaad, het eten was goed
  8. Greppel

    Nobis Truckstop Asten

    ik heb hier vandweek weer een nachtje gestaan, alleen toen ik om 19:00 aan kwam stond de parking al bijna helemaal vol! Gelukkig nog wel een plekje kunnen vinden, en voor de rest prima tent!
  9. Greppel

    de zingende wielen

    ik ben er 2 keer geweest en alle 2 de keren aan een klein tafeltje gezeten
  10. Greppel

    de zingende wielen

    vandeweek hier ook weer geweest, echt goede parking (niet heel groot, maar genoeg) en heerlijk eten. Maar voor de douche moet je door de keuken heen
  11. Greppel

    Jan en Andrea

    ijzerlaan 18 is het adres donderdag avond heb ik daar gegeten. Ze zeiden dat je daar heen moest voor spareribs dus dat is het ook geworden! Alleen het parkeren is iets vederop aan het water.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden