Spring naar bijdragen

trucker johan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1330
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over trucker johan

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Converted

 • Locatie
  Friesland

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. trucker johan

  chauffeur mobiele kraan

  Heel veel sterkte met dit plotselinge verlies.
 2. Jongens er wordt nergens gesproken over drank misbruik bij deze man. Het is mij zelf ook al min of meer overkomen, het was avond regenachtigweer op een plekje heeft denk ik wat vet of olie gelegen en bij het instappen van mijn cabine was plots mijn voet van de treeplank gegleden, als dit op een onbewaakt moment gebeurd kan je erg ongelukkig onder uit gaan en nee ik was nuchter en mijn eene arm had een beste schaafplek na dien. Men kan zelfs een nek breken op een drempel, hier is geen 2 mtr hoogte voor nodig dit was een chauffeur het had ook b.v.b. een monteur kunnen zijn.
 3. Dit kan inderdaad iedereen overkomen, zelfs bij het stooten tegen b.v.b. je achterdeur van je truck wat eigenlijks vrij ontschuldig lijkt opzich kan in zo iets ontaarden. En zeker op een wat hogere leeftijd ben je wat gevoeliger voor dit soort letsels.
 4. Vraag mij af wat de 740 had gedaan als de 540 al zover komt, en zet er nu dan nog eens een echte truckrace chauffeur op.(zou het graag willen weten).
 5. trucker johan

  Ff voorstellen

  Welkom hier op het forum.
 6. De bergers hebben hem netjes en kalmpjes weer op het droge gezet zo te zien,(topy) denk dat wij de trailer 9203 een der deze dagen wel binnen zien komen deze is naar een paar kleine ingrepen denk ik weer redelijk vlot op de weg maar de truck zal wel ff wat anders zijn.
 7. Zins waneer doet Sligro duikboot leveringen. Al met al heeft ieder nog redelijk geluk gehad (ik weet de ernst niet van de bestuurder van de personenauto maar dat zal hopelijk redelijk goed aflopen als ik de schade van de Volvo zie). Toch netjes de truck met trailer geparkeerd gezien de situatie. Was trouwens een zo goed als nieuwe combinatie.
 8. S en S 40 mm is voor de gewone schammel ahw, de 50 mm is voor een onderbouwkoppeling voor zowel schammel als middenasser ahw en de 55 mm (ook voor onderbouw) wordt voor de ( zwaardere) middenas ahw gebruikt maar zou mogelijk ook in een triangel te krijgen zijn maar ben ze nog niet tegen gekomen. Het kan zijn dat het gat van de vangmuil al ovaal is uitgesleten en als je er een nieuwe bus in mept is hij ff stil maar de bus gaat van zelf dan ook ovaal worden in het gat (vervormen dus).
 9. Deze eigen rijder rijd die voor Hovatrans of heeft hij die trailer over genomen, want deze trailer heeft indertijd bij ons op de RAI gestaan toen stond er ook nog Hovotrans op de zij kant.
 10. Zit bij een Krone ook niet heftig vast, maar reken er maar op dat het een beste klap is geweest zelfs de versnellingsbak lag onder de pijlwagen op het wegdek. De Krone trailer word hoogst waarscheidelijk totaallos verklaard, is gister bij ons binnen gebracht. Gelukig is het verder allemaal goed afgelopen, nog geen week geleden bij de Joure was het een stuk erger helaas.
 11. Dit is zeker een triest ongeval waar je weinig tegen kan beginnen, of je nu Hollander bent of van 1 buiten onze grensen dit wil je niet graag mee maken. In iedergeval veel sterkte aan alle partijen.
 12. trucker johan

  Peter Appel

  Met deze bermen die door en door nat zijn hoef je het niet te gokken om hier in een rondje de draaien.
 13. He Hendrik van harte met je 44 ste
 14. Vreemde situatie als ik de foto's bekijk ook aan de schade van de personenauto zou je niet zeggen dat het de twee inzittende fataal is geworden. Voor als wens ik ieder veel sterkte met dit verlies.
 15. Ik ken ze wel, zowel de 1 ring als de 2 rings velgen bij het monteren zorgen dat de ringen roest vrij zijn (korel of bladroest) lichtelijk op pompen ringen ff bekloppen dat ze op hun plek schuiven en dan verder op pompen, liefst met de ringen richting vloer of je moet een kooi hebben.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...