Spring naar bijdragen

Marja Eikelkamp

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    39
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Locatie
    amsterdam
  • Beroep
    thuishulp

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Marja Eikelkamp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Marja Eikelkamp

    Peter Goorden

    bah, sterkte allemaal ..
  2. Marja Eikelkamp

    Beverly.

    Heel, heel veel sterkte, van iemand die ook haar geliefde nog steeds mist xx
  3. Nooit vragend, nooit klagend. Je lasten in stilte dragend. Je handen hebben voor ons gewerkt Je hart heeft voor ons geklopt Je ogen hebben ons tot het laatst gezocht. Dankbaar dat hij nu zijn rust gevonden heeft, geven wij u kennis van het overlijden van mijne lieve man onze vader, schoonvader, opa en mijn schoonzoon. Pieter Andries Visser = Piet 18 juli 1946 - 14 oktober 2012 Schoonveld 20 3085 BS Rotterdam Piet heeft gewerkt bij Getron - Fa Kwint, De Jong Intra vakanties, Van Akeleien Metaal recycling, He-Ma Logistics . Er is gelegenheid tot afscheid nemen in de aula van crematorium `Rotterdam`, Maetlelinckweg 101 te Rotterdam / Zuid op vrijdag 10 oktober om 15.45 uur, waarna de crematieplechtigheid zal plaatsvinden. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangstruimte van het crematorium.
  4. Marja Eikelkamp

    hallo

    min man zei altid , denk niet aan het afscheid maar zie uit naar het weerzien, het thuis komen:: en geloof mij dat heeft een hele hoop gedaan xx
  5. indien mogelijk, hoort het ook zo:
  6. gisteren avond om acht uur reeed ik op de a 15 richting arnhem, en is de weg afgesloten bij tiel. omdat het druk was gooide ik gelijk mijn alarmlichten uit om het achterop komend verkeer te waarschuwen. niets mis mee. een vrachwagen ging gelijk op de linker baan rijden om zodoende ook het achter opkomend verkeer te waarschuwen en snelheid te laten minderen. niks mis mee toch. een goed bedoelde actie voor de medemens, echter een of andere malloot een bmw of audi rijder was daar niet zo happy mee, pissed off natuurlijk, deze ging van de ene baan naar de andere baan om vervolgens zin pkw voor de lkw op de a15 stil te zetten, om vervolgens te gaan foeteren tegen deze chauffeur. die zijn auto niet uit stapte, van bovenaf op hem neer keek, en ook wel gedacht zal hebben, he ik was alleen maar goed bezig. vriendelijkheid wordt niet meer geaccepteerd: ik hou van chauffeurs die nog zelf het initiatief nemen. heerlijk ::::
  7. veel sterkte voor beide partijen
  8. je went er aan, toen ik mijn relatie begon had ik er even moeite mee, mijn man als chauffeur, later met eigen bedrijf was het hard buffelen, het is het een of het ander. wil je wat bereiken dan moet je er wat voor doen, daarom vind ik het niet terecht van de partners als deze er later problemen mee kregen, dat betekent dat deze erniet op voorbereid waren. ik vind nog steedsdat eenchauffeur een wereld beroep heeft, en ook voor hun en de vrouwen neem ik mijn pet af :
  9. idd als je oub belt die komt ook op locatie, wij hebben het zels in bergen op zoom gedaan :
  10. Oub super instituut heb het daar ook gehaald en je kan ook op zaterdags naar hun op diverse locaties
  11. Marja Eikelkamp

    KEVINvB

    Gefeliciteerd :-)
  12. Denk dat je nog wel even kunt wachten :-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden