Spring naar bijdragen

silverjaguargirl

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

silverjaguargirl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. En jullie begrijpen niet waarom ik mee wil voor een rit??Na al deze foto's toch wel?
  2. Ik geloof dat je nu minstens 3 x hebt vermeld dat je mijn naam maar moet googelen en volgens mij is je boodschap wel overgekomen...Als je verder niets toe te voegen hebt kun je ook gewoon bij een ander onderwerp gaan kijken, ook al kan ik je daar natuurlijk niet toe verplichten. Ik was hier om wellicht iemand te leren kennen met wie ik zo'n rit wel aan zou willen gaan, maar dat was dan misschien weer mijn fout.
  3. nee, nee, flikker die dan ook ff ongevraagd op dit topic! Gaan niet discrimineren tussen nieuwe en bekende leden toch? Is toch heel normaal, begrijp ik?
  4. Was niet openbaar....en dan nog bepaal ik liever zelf waar ik ze plaats, hoef jij niet voor me te doen, stelletje helden hier, waar zijn jullie foto's??
  5. Gozah, ff terugdenken naar de naam die je foto's had gegeven anders?
  6. Als ik je vrachtwagen zo bekijk is er maar slaapplaats voor 1....
  7. Ben 1.83 en niet bang voor een rolcontainertje meer of minder..
  8. 1 x mee geweest, hoezo 2 x?? En zou jij het leuk vinden als iemand anders een beetje hatelijk ging doen en jouw foto's zou verspreiden? Dat snap je toch wel he? Hoef ik niet uit te leggen neem ik aan? Goedzo
  9. Was niet zozeer echt een pyjama, maar meer joggingbroek en t-shirt, daar sliep ik in. Als ik uit de vrachtwagen stapte, vond ik het toch wel leuk dat mensen blijkbaar dachten dat ik de chauffeur was :) Handdoekje over de schouder, toilettas onder de arm en dan lekker richting douche.. Zoals ik al zei, het scheelde dat ik niet aan het werk was en onderweg met iemand die heel makkelijk deed over alles. Heb wel eens in dezelfde outfit door een kantoor gewandeld, achter hem aan, op zoek naar een douche...lachen toch?
  10. Ik ben financieel administrateur. Zat vorig jaar toevallig thuis toen ik een advertentie zag van een vrachtwagenchauffeur die schreef dat hij wekelijks naar Oslo reed, en het leuk zou vinden als er iemand mee zou rijden. Zo kwam het dat ik mee ging. Is dus heel erg goed bevallen...en nu de zon schijnt, gaat het weer kriebelen (en nu ff geen vunzige opmerkingen, thanx)
  11. Ja joh, als je het zo opsomt, kan ik er ook niet omheen, hahaha! Maar zo is het niet hoor, , grapjas... Gewoon, lekker chill onderweg en alles wat ik opschrijf heb ik niet gelezen, maar ervaren, ter verduidelijking. Ik was natuurlijk niet aan het werk, dus dat zal het verschil in ervaring zijn tussen jullie en mij...
  12. Kijk, als ik er voor betaald word, wil ik graag werken hoor :) Als ik niet betaald wordt liever niet natuurlijk, hoewel ik vorig jaar wel mee geholpen heb. Nog een vrouwelijke chauffeur? Rijden jullie ook buitenland? En hoe doe je dat dat met die douches enzo? Grtz
  13. Ik ben al snel tevreden hoor. Zelfs slapen in de vrachtwagen op het strand terwijl er enorme buizen achterop geladen werden vond ik leuk. Dat doe ik anders toch nooit? En middenin Parijs in de file (toegegeven, die route had handiger gekund) je tanden poetsen omdat dat net je verplichte pauzetijd ingaat, leuk toch?
  14. Dus Peggel is een vrouwelijke chauffeur? Die heb ik onderweg nergens gezien. Lijkt me lastig, gezien bij bedrijven de douches vaak nogal vrouw-onvriendelijk zijn, was mijn ervaring. Zonder slot op de deur gaat et em niet worden toch?
  15. Iemand vroeg me wat ik er nou zo leuk aan vond, dat meerijden, dus misschien leuk om dát eens te delen: Vorig jaar dus meegeweest met een wel heel vriendelijke trucker. Ik stap niet bij iedereen in he Het overnachten op een parkeerplaats, daar douchen, in mijn pyjama uit de vrachtwagen stappen en zien dat iedereen naar je kijkt, met nog maar 5 km/uur door de pyreneeen in de regen omhoog een haarspeldbocht nemen met de afgrond naast je, magnetronmaaltijden, topgear kijken op de laptop, broodjes maken tijdens het rijden, truck parkeren naast t strand in Barcelona en na het zwemmen op het strand douchen, álles vond ik leuk! Snappen jullie t nu een beetje?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden