Spring naar bijdragen

wlli

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

wlli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik zit liever gewoon op het onderste bed, daar kan de bijrijders ook prima zitten toch? Enige wat er dan mist zijn de gordels, wat Paul Deijkers zegt. Gewoon zelf gordels in bouwen, ja toch.
  2. Ik zit nooit in de tweede stoel en zet mijn flessen water en mijn jerry can daar. Nu zit ik te denken waarom ik eigenlijk niet de stoel eruit zou halen om meer ruimte te maken. Mijn collega die soms ook in mijn vrachtwagen rijdt heeft liever wel een tweede stoel om te zitten. Hij zou ook prima op de bed kunnen zitten. De ruimte bij de tweede stoel kan volgens mij beter gebruikt worden als opbergruimte, kan ik tenminste ook goed mijn kratje kwijt. Zouden jullie ook niet liever meer beweegruimte willen in plaats van de tweede stoel?
  3. Bij mij rijdt er nooit iemand mee en verder heb ik alleen wat kleding en een laptoppie die ik op zich in een grote kast kwijt zou kunnen. Behalve de mountainbike en je vriendin past verder alles toch wel in een kast (of wat leggen jullie nog meer op je bed dat niet zou passen?). Het enige nadeel is volgens mij alleen dat je er niet makkelijk snel bij kan..Misschien moeten ze daar wat op verzinnen...
  4. Ik had het met mijn collega erover dat wij nooit het bovenste bed in onze trucks gebruiken. Ik vind het prima zo omdat ik nu makkelijk mn weekendtas erop flikker, maar hij vind dat die plek beter gebruikt kan worden voor meer kastjes. Wie geeft ons uitsluitsel!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden