Spring naar bijdragen

edje

Reclamevrij
 • Aantal bijdragen

  1628
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

215 Excellent

Over edje

 • Rang
  LZV prutser
 • Verjaardag 28-05-1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Overal en nergens

Converted

 • Locatie
  Uden
 • Beroep
  Duh........Chauffeur natuurlijk

Recente profielbezoeken

6115 profielweergaven
 1. edje

  Voorruitfoto's!!

  Leeuwtje Bart moet eens wat vaker gaan werken 😁 dan kan hij op de A1 tussen Hengelooooooooooooooooooooo en Deventer 2x deze situatie zien
 2. edje

  De mens en zijn tatoo's

  Ik ben ook zo blanco als een wit A4 velletje. Sommige tatoos vind ik wel mooi en het moet niet overdreven zijn, wat eigenlijk al vlug gebeurt. Want heb je er één dan wil je er twee. Heb je er twee dan wil je er nog één, etc etc. Het scheelt bij mij ook dat ik het niet zo op naalden heb (ja ja ik ben een watje 😀) Maar een ieder moet doen waar hij /zij zich lekker bij voelt. Ooit wel eens zo'n henna tatoo laten zetten op vakantie. Bij thuiskomst kreeg mijn moeder zowat een hartverzakking maar na enig uitleg en de verzekering dat het hooguit een week of drie zichtbaar zou zijn zakte haar boosheid.
 3. Lastige vraag. Alleen jij kunt die beantwoorden. Degene waar je het beste gevoel bij heb en waar je het fijnst in zit zou de keuze moeten zijn. Sommigen kiezen een auto omdat hij "mooi" is om er vervolgens achter te komen dat het geen fijne auto is. Zit je er wel een paar jaar aan vast...………….met tegenzin.
 4. Toen onder andere Ibo over zijn prive leven berichtte hoorde ik jou daar ook niet over. Toen Pierre over zijn roeitocht schreef bleef je ook stil. Moet ik even verder gaan? En nu is het ineens een viva forum. Wees gvd blij dat er nog mensen hier schrijven want ook met het huidige gezeik is er echt geen lol meer aan. Sorry Grietje maar ik moest het ff kwijt.
 5. edje

  Het leven van een Botschauffeur

  Ik zou de palen afzagen. een klimplant over een kabel laten groeien haalt ook een hoop uitzicht weg. Tegen de schutting een paar mooie plantenbakken neerzetten met vrolijke en kleurige planten geeft ook een mooi gezicht. Je hebt het wel mooi gemaakt, petje af.
 6. edje

  Voorruitfoto's!!

  Zo'n ding is om mee te werken, niet om als veredelde camper te gebruiken 😉
 7. edje

  Mijn hobby, fotograferen.

  Gave foto's. Ik heb vorig jaar een Nikon D3400 gekocht maar hij staat nog steeds op de automatische stand. Ik kom er maar niet aan toe om er tijd in te steken. Waarschijnlijk teveel hobby's 😏
 8. edje

  Het leven van een Botschauffeur

  Kwek de beer 😁
 9. edje

  Het leven van een Botschauffeur

  Mijn oude werkgever deed dat werk vroeger naast het transport. Op een gegeven moment had hij het transport gedeelte verkocht en met botsabsorbers enzo verder gegaan. Ik heb één keer op de vluchtstrook achter een veegwagen aangesukkeld met de botser en het is gewoon te triest voor woorden hoe veel collega chauffeurs op cm werk vol gas langs je spiegels racen. Als ik hem (of zijn personeel) of anderen zie staan gaat gewoon het gas eraf en als het kan ga ik naar links.
 10. Ik geloof dat dit wel voldoende was geweest. Naar mijn mening hoeven jullie helemaal geen verantwoording aan de leden af te leggen. Wat er is gebeurt gaat alleen de desbetreffende personen aan en verder niemand.
 11. Ron, ik moest eerlijk gezegd ook even mijn wenkbrauwen fronsen toen ik las dat jij één van de familie duck was. Regelmatig irritant, (beetje) lomp etc etc. Ik twijfel er niet aan dat je weet hoe sommigen over je denken (zoals Freddy al aangaf) en mede daardoor heb ik veel respect voor je dat je ondanks dat het besluit genomen heb om deze kar (mede) te trekken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...