Spring naar bijdragen

edje

Reclamevrij
 • Aantal bijdragen

  1617
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

177 Excellent

Over edje

 • Rang
  LZV prutser
 • Verjaardag 28-05-1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Overal en nergens

Converted

 • Locatie
  Uden
 • Beroep
  Duh........Chauffeur natuurlijk

Recente profielbezoeken

6054 profielweergaven
 1. Ron, ik moest eerlijk gezegd ook even mijn wenkbrauwen fronsen toen ik las dat jij één van de familie duck was. Regelmatig irritant, (beetje) lomp etc etc. Ik twijfel er niet aan dat je weet hoe sommigen over je denken (zoals Freddy al aangaf) en mede daardoor heb ik veel respect voor je dat je ondanks dat het besluit genomen heb om deze kar (mede) te trekken.
 2. edje

  De Duke

  Gefeliciteerd Duke en dat er nog vele mogen volgen.
 3. edje

  Ff lossen

  Beetje ongepast maar ik moest gelijk aan een stukje tekst van Bert Visscher denken. Komt uit het stukje dat het over kamperen gaat. Vlieg......................kan ik niet..........................te laat. Maar zelfs ik (die nog nooit met een tank gereden heb, afgezien van een leopard) weet dat je zo'n ding onder druk niet open moet maken.
 4. edje

  Waarin rij je nu eigenlijk?

  Heb je je nieuw daf weer in mogen leveren?
 5. edje

  forumgebruikers gespot

  Kan het toevallig zo zijn dat ik vanmorgen rond 09.00 uur (iets in die buurt) een auto van Hit tegen kwam op de A6 bij Lemmer?
 6. Tapatalk is een applicatie (in de volksmond vaak afgekort tot app) die makkelijk toegang geeft tot duizenden fora op smartphones en tablets. Het is als het ware een programma waarmee je direct toegang hebt tot je favoriete fora. De eerste keer dat je een forum bezoekt, log je in met je normale nick en paswoord. Dit is echter eenmalig aangezien de app alle inloggevens onthoudt. Als je een ander forum wilt bezoeken, kun je dat doen zonder uit te loggen. Via het hoofdmenu kun je eenvoudig tussen de fora wisselen.
 7. Is dit een verkapte manier om te zeggen dat hij af moet vallen? 🙊😁
 8. Mooi nieuws. Freddy en Wilbert bedankt voor de afgelopen jaren dat jullie het forum gerund hebben en gemaakt hebben tot wat het nu is. De nieuwe eigenaren wens ik succes en hopelijk maken ze er net zo'n succes van. Top dat de admins aanblijven.
 9. Gecondoleerd Pieter en sterkte met het verlies.
 10. Mijn hemel, sommigen leren het ook nooit. Is het ene afzeiktopic beeindigt gaan ze vrolijk ergens anders verder. Ik had me al een hele tijd niet aangemeld maar meelezen is (helaas) wel mogelijk. Helaas? Ja, je blijft toch nieuwsgierig naar het één en ander en zo af en toe meelezen resulteerde weer in een lichte frustratie. @Shompie een beetje reuring is niet erg maar dit is geen reuring meer. Als bijna elk topic in hetzelfde eindigt (mekaar afzeiken, persoonlijk worden, geen ruimte laten voor elkaars mening etc) is het net het fokforum of iets dergelijks aan het worden. Ook daar zitten mensen die het liefst een ander om elk wissewasje te kakken willen zetten. En hier gaat het onderhand bijna niet anders. Het behoort een informatief forum te zijn met uiteraard discussies. Maar in mijn ogen is dat allang het geval niet meer. Althans de discussies (voor zover je het nog discussies kunt noemen) gaan echt helemaal nergens meer over. Jammer want het was (met nadruk op was) een leuk en gezellig forum waar ik/je graag kwam om het één en ander te leren over andere takken van transport, maar dat is wel heel lang geleden. Een flinke bezem door dit forum zou wonderen kunnen verrichten, maar dat is mijn mening Verders iedereen nog een fijn, gezond 2019 toegewenst.
 11. Vanmiddag op de A15 (Gorinchem - Deil) niet anders. Blokker reed netjes 82 maar de vijfde auto er achter vond dat hij nummer vier aan moest duwen omdat het niet hard genoeg ging naar zijn zin (was trouwens ook gewoon een Nederlandse tob chauffeur). Sommigen leren het op een zeer harde manier om afstand te houden en anderen leren het echt nooit.
 12. edje

  foto's tijdens het laden en lossen

  Echt niet. De ene staat een foto te maken en de andere staat met twee bekers koffie in zijn handen
 13. edje

  forumgebruikers gespot

  Ik moest wel ff goed kijken of jij het was of je collega met zijn vaantje. Pas toen ik een arm omhoog zag gaan wist ik dat jij het was.
 14. edje

  forumgebruikers gespot

  Met de LZV. Jij zat lekker op de linkerbaan een paar slome weggebruikers voorbij te gaan.
 15. edje

  forumgebruikers gespot

  Kan het zijn dat ik Maarten vanmiddag tegen ben gekomen rond 13.45 uur tussen Veghel en Den Bosch?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...