Spring naar bijdragen

edje

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    2006
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    13

Berichten geplaatst door edje

  1. Proficiat Ibo, iedereen hier wist het allang maar probeer het maar eens te bewijzen. Top dat het gelukt is 👍

     

    Nu een goede plek voor haar vinden waar ze mensen op de juiste manier behandelen. Maar eerst een groot glas cola en een dikke knuffel.

    Nogmaals proficiat.

    • Like 1
    • Thanks 1
  2. Kolere wat een beschuldiging. Een ieder die hier jouw verhalen heeft gelezen waaruit je liefde en zorg(en) voor Jennifer regelmatig naar voren kwam kan alleen maar tot de conclusie komen dat het totale bullshit is.

    Zoals Ayla ook al aangeeft ik ken je alleen van hier, maar je komt ook op mij over als een zachtmoedig en eerlijk mens.

     

    Heel veel sterkte in deze strijd.

    • Like 1
    • Thanks 2
  3. 2 uur geleden zei Off-Roader:

    En altijd hetzelfde. Uren schrappen. Dus ook bij mij.  Maar daar stond dan weer altijd tegenover dat ze alle extra's aan de auto's betaalden, en ook alle bekeuringen. Dus ook voor te hard rijden, negeren inhaalverbod, alles.

    In feite betaalde je dus zelf de bekeuringen en alle opsmuk aan de auto en niet je werkgever.

    • Like 1
    • Thanks 1
  4. Zat Depaire ook niet in Antwerpen? 

    Voor VG&L moest ik in de buurt van Koblenz wel eens wijn laden voor Deventer (met vraagteken). Is ook al zo lang geleden.

    Ik reed voornamelijk Nestle vanuit Roermond (of een dagje pendelen tussen de fabriek en het diepvrieshuis om eind van de dag een route te laden), Jamin in Oosterhout,  boter vanuit Vlissingen en dan dat diepvries voedsel voor de Amerikanen.

    Oh ja en in de haven van Antwerpen laden voor Gronsveld. (was mijn minst favoriete bezigheid)

  5. Het blijft leuk zulke ladingen.

    In mijn begin periode als chauffeur reed ik als charter bij Franssen Transport (Nedlloyd toendertijd) en moesten we in Rotterdam diepvries laden voor de Amerikaanse krijgsmacht in Duitsland. Soms reed je met maar 3 of 4 pallets weg voor één of twee adressen.

     

    Later bij een andere werkgever moest de koeler op -30 staan, voorste schot naar beneden en lekker laten blazen. We moesten een klein palletje met klinknagels laden die in een vat met koudijs zat en de koeler moest op -30. Vervolgens met het ienie mini palletje naar Fokker in Hoogeveen.

  6. 4 uur geleden zei Ger-1957:

     

    Je ziet één dronkenlap en scheert weer iedereen over één kam, net als Cor die denkt dat carnaval alleen hoeren en snoeren is, wat een zielige bende droogstoppels daar in het noorden :rolleyes: 

    Een ander ergens van beschuldigen terwijl je het zelf ook doet. En verderop noem je het zelfs nog minachting van een bevolkingsgroep.

     

    Hou dan gewoon je mond zoals je een ander ook adviseert te doen.

    • Like 2
    • Thanks 3
  7. Op 8-2-2023 om 20:19 zei HendrikJansen:

    De zon.

    Ook een reden om nog iets meer afstand te houden dan normaal. Hoewel "normaal" voor sommigen 3 meter is en dan ook nog het liefst de linkerbeen op het dashboard.

    • Like 3
  8. 10 uur geleden zei 1934:

    Nogmaals het schorem zit echt bij ons

    Mooi, hebben wij er hier geen last van :nee:

    Maar ik snap wat je bedoelt. Neem nu als recent voorbeeld het WK. In Nederland, Duitsland, Belgenland, Frankrijk niks anders als rotzooi trappen na iedere wedstrijd. In Marokko werd alleen feest gevierd zoals het hoort en waren (zijn) ze oprecht trots op "hun" team.

    • Like 2
    • Thanks 1
  9. Niet zo lelijk doen tegen elkaar, het is maar een ongeval. Andre zijn collega heeft hier niet om gevraagd, net zo min als de Audi bestuurder of de bestuurder van het busje.

    Gelukkig geen ernstige gewonden en dus hoofdzakelijk materiele schade wat vergoed wordt. En al waren er wel ernstige verwondingen (of erger) dan nog blijft het een ongeluk waar niemand om gevraagd heeft en een ieder van ons kan of had kunnen overkomen. 

    • Like 3
  10. Dat zal best een flinke klap geven als je 4 meter naar beneden dondert. Gelukkig niemand ernstig gewond want dit had heel anders af kunnen lopen als het busje een seconde eerder of André zijn collega een seconde later daar was. 

    • Like 1
  11. 22 uur geleden zei steenhaas1:

    Een collega van @edje waar de richtingaanwijzer nauwelijks waarneembaar isIMG_0351.jpg.111c5cabb572ed158fc32ac73acba150.jpg

    Sterker nog dat ben ik zelf. Waar zat je achter mij?

    Over de verlichting wil ik het niet eens hebben, daar heb ik al talloze discussies over gehad. Maar het komt erop neer dat de wagenparkbeheerder het prima vind werken. Ik zie dat ik morgen wel even een lampje moet vervangen.

  12. 58 minuten geleden zei Ger-1957:

    Je vriend Pierre probeert mij pootje te lichten, mag ik me rechtvaardigen?

    Maar je hebt gelijk elk topic waar ik iets in schrijf komt je vriend de boel verzieken, en vriend concludeer ik uit het fijt dat als ik reageer op iets jij je mond open doet, doet Pierre de boel opstoken dan hoor ik je niet.

    Begrijpend lezen is niet je sterkste punt, ik had het over heren dus bedoel ik jullie allebei mee. En mijn vrienden zoek ik zelf wel uit daar heb ik jou niet voor nodig. Maar ga lekker door met waar jullie mee bezig zijn, dan kunnen we het forum beter hernoemen naar het  Pierre en Ger ruzie forum.

     

    Het is trouwens feit en geen fijt.

     

    Inmiddels op nu.nl het bericht dat er 6 doden en 7 gewonden te betreuren zijn. 1 van de gewonden zou in kritieke toestand verkeren. Een geluk voor de Spaanse chauffeur is dat hij volgens de politie niet gedronken had.

    • Thanks 3
  13. 5 minuten geleden zei HendrikJansen:

    Dan zou die computer er dus met gladheid ook niet voor mogen kiezen om met de retarder te remmen  en ook dat doet die wel heb ik afgelopen winter ondervonden.

    Daar heb je zeker een punt. Bij gladheid/sneeuw etc staat die bij mij standaard uit.

    • Like 1
  14. 22 minuten geleden zei edje:

    Wat achter mij is is voor mij verleden tijd. Ik ga niet voor degenen die achter mij rijden mijn eigen leven in de waagschaal leggen dat is hun eigen verantwoording.

    Ik heb zeker geleerd om in de spiegels te kijken maar dat had totaal niets te maken met het feit of ik voor een ander veilig kan remmen.

    Hendrik, ik neem aan dat dat verwarde gezichtje van jou is. Dan stel ik jou een vraag.

     

    Voor jou gebeurt er iets waardoor jij onmiddellijk moet ingrijpen. Ga jij dan eerst serieus in de spiegels kijken, vervolgens een inschatting maken hoe dicht ze achter je rijden en dan een overweging maken hoe hard je kan remmen? Want je moet rekening houden met degene die achter je rijd, toch? Tegen de tijd dat je je voet op het rempedaal heb staan ben je een slordige 40 meter verder en is remmen niet meer van toepassing want het drama heeft zich al voltooid.

  15. 3 minuten geleden zei schoenenreus:

     

     

    Allen die computer heeft dan niet gezien dat het bijvoorbeeld glad is en grijpt dus op volle kracht in terwijl halve kracht al te veel is om maar wat te noemen.

    Dat is iets wat ik mij dus afvraag. De computers staan met zoveel snufjes in verbinding dat het mij mogelijk lijkt dat een sensor/computer doorheeft dat het glad is, dat kan als de wielen regelmatig tractie verliezen. Als die computer dus de razendsnelle berekening gaat maken kan het zijn dat hij dus niet op volle kracht gaat remmen.

  16. 4 minuten geleden zei HendrikJansen:

    Eigen veiligheid staat idd voorop, maar daarnaast heb je ook zeker geleerd om in je spiegels te kijken waar je achterop komers zich bevinden en daar waar je de mogelijkheid hebt om de remweg voor hen zo lang mogelijk te maken.

    Wat achter mij is is voor mij verleden tijd. Ik ga niet voor degenen die achter mij rijden mijn eigen leven in de waagschaal leggen dat is hun eigen verantwoording.

    Ik heb zeker geleerd om in de spiegels te kijken maar dat had totaal niets te maken met het feit of ik voor een ander veilig kan remmen.

    • Like 2
    • Verward 1
  17. Die snufjes zijn momenteel niets meer als hulpmiddelen die een chauffeur (vrachtwagen, personenwagen of bestelbus) helpen om veilig van A naar B te rijden. Helaas denken velen dat die snufjes de heilige graal zijn waar ze blind op vertrouwen. Kijk maar eens als er bij een uitvoegstrook ineens een auto naar rechts gaat, al dan niet op het laatste moment. Die persoon kijkt niet eens naar de verkeersborden maar hoort alleen "hou rechts aan" en geeft gelijk een ruk aan het stuur.

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden