Spring naar bijdragen

Meenhuis23

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

Meenhuis23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Meenhuis23

    Airco werkt niet!

    Ik rijd op een Daf CF85 uit 2005 en de airco werkt niet. Als ik hem op het dashboard inschakel brandt het lampje wel maar als ik de verwarming op koud draai blijft ie lauwe lucht blazen. Er is ook geen plasje 'condens' te vinden aan de voorkant van de auto. Hij heeft vorige week 2,5 dag in de garage gestaan maar toen is er niks aan gebeurd. Heeft een van jullie misschien een idee wat hier de oorzaak van kan zijn?
  2. Dat het wat meer gaat kosten vind ik niet erg! Wil hem namelijk met skaileer bekleden en er moeten nog een paar oranje lampen op komen. Denk dat ik met stuk karton, stift en schaar wel een heel eind ga komen!
  3. Beste chauffeurs, mijn naam is Mark en ik ben nieuw op dit forum! Ik rijd op een Daf CF85 uit 2005 en nu wil ik hier graag een dashboardtafel in hebben. Aangezien ik nog wel handig ben met de decoupeerzaag wil ik deze graag zelf maken maar zit met een probleem. Daar waar de tafel op het dashboard zal leunen moet ie wel precies aansluiten. Iemand tips om een mal te maken zodat ik die rondingen kan uitzagen of zijn er ook andere methodes voor? Groet Mark
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden