Spring naar bijdragen

zeilstratransport

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Locatie
    rotterdam
  • Beroep
    chauffeur/vertegenwoordiger

zeilstratransport's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. laat ik het even duidelijk maken. ik ben de zoon van de eigenaar heb sinds een jaar mijn rijbewijs dus weet er nog niet veel van af. verder rijden wij amper buitenland. ik wil alleen een mogelijke chauffeur werk bieden maar als ik alleen deze reacties krijg kan je net zo goed dit topic sluiten. want liever geen chauffeur dan een ondankbare!!!!!
  2. nee alleen vanuit rotterdam en omgeving maar in ieder geval suc6 met werk zoeken!!
  3. omdat het wel makkelijk is als de chauffeur gelijk kan gaan rijden in plaats van eerst op zijn pas te moeten gaan wachten. het is werk waar diegene per direct kan worden ingezet. dus geen tijd om te wachten op zo'n pas. verder lijkt het mij toch eigenlijk wel dat de meeste eigenlijk al zo'n pas hebben. maar aangezien er nog steeds zijn die er niet aan willen vermeld ik het erbij
  4. trouwens de standplaats is rotterdam spaanse polder noordwest.
  5. ja weet waar het ligt maar omdat ik daarna door moet dieper duitsland in leek het mij makkelijker over de snelweg te gaan dan binnendoor.
  6. beste leden van dit forum. wij, zeilstra transport bv, zijn op zoek naar chauffeurs voor nationaal werk(af en toe internationaal) met 40 uur per week. graag reacties van mensen: met enige ervaring met autolaadkraan en kooiaap. ook moet je in het bezit zijn van rijbewijs ce. digipas is wel gewenst. betaling volgens cao voldoe je aan dit profiel stuur dan een email met solicitatiebrief en cv naar zeilstra.transport@gmail.com met vriendelijke groet, Rody uljee zeilstra tranport BV
  7. wij zijn gevestigd in rotterdam spaanse polder dus iets te ver denk ik!!
  8. zeilstratransport

    hoe werkt het???

    beste leden van dit forum, ik ben nu sinds een jaar nationaal chauffeur maar moet aanstaande woensdag voor het eerst met een bakwagen zwaarder dan 12 ton naar duitsland toe. ik moet eerst in krefeld gaan lossen en meehelpen met monteren van een rolluik en daarna door naar een plaatsje 60 km verder. nu hebben wij bij ons bedrijf geen kastjes voor de maut in onze auto. maar hoe werkt het dan precies, ik weet dat je dan een kaartje moet kopen maar hoe precies??? alvast bedankt.
  9. heb je pm gestuurd wij hebben wel werk voor je.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden