Spring naar bijdragen

Carlo

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    55
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Carlo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Carlo

    ontvreemd in Varsseveld

    En ze zijn allebei al verkocht.
  2. Carlo

    Werk.

    En je spreekt wel Zweeds?
  3. Ja zit erin.... eigenlijk bijna al jouw vragen kan je beantwoorden via de site van VTL.
  4. Klopt helemaal. Maar het verschilt ook een beetje per bedrijf, ik moet vaak 10 a 11 uur per dag rondcrossen op het bedrijf.
  5. Ik ben er op dit moment ook mee bezig, je werkt 4 dagen in de week, en gaat 1 dag naar school. Je spreekt een bepaald uurloon af met het bedrijf waarvoor je werkt, en een klein percentage daarvan gaat naar VTL voor je rijbewijzen. Als ik jou was zou ik in ieder geval voor een goed bedrijf zorgen, want soms wil VTL je juist bij een bedrijf plaatsen waar je als slaafje behandeld wordt. Tot nu toe ben ik er in ieder geval redelijk tevreden over.
  6. Carlo

    Cavia's enzo..

    En jullie staan al dik voor met 81 stemmen tegenover de 2e met 27 stemmen! CF doet het goed als promotiemateriaal.
  7. Carlo

    Help??

    Begin de dag met een glimlach! Sorry kon het niet laten Bas...
  8. Dankzij jou ga ik de laatste twee maanden lachend tegemoet!
  9. Tja, we hebben het vaak genoeg aangegeven. We zitten met zijn 6en bij de Transport afdeling, en 4 van ons hebben problemen met hem, waaronder ik dus. Er wordt alleen niks aan gedaan... maar we zijn er in ieder geval mee bezig en ik denk er ook serieus over na om de laatste 2 maanden nog naar een andere school te gaan, of helemaal geen examen te doen. Aangezien hij ook loopt te dreigen dat hij ons niet in gaat schrijven voor het examen etc...
  10. Hoi Freddie, Aan de ene kant begrijp ik je reactie wel, maar ik vind dat je eigenlijk ook iets te snel oordeelt omdat je niet weet hoe de situatie is bij mij op school. Mijn leraar is, op zijn zachtst gezegd, iemand die niet veel verstand van het chauffeursvak heeft, alleen maar met zijn kop in de computer zit, te beroerd om opdrachten fatsoenlijk uit te leggen, tegen je schreeuwt als je een plaatje van een vrachtwagen bekijkt, veel beloofd maar niks doet, en hij krijgt de grootste hekel aan je zodra je zegt dat je na het examen naar een andere school wil gaan. Ik heb alles geprobeerd te zoeken in mijn theorieboeken, maar op deze 2 vragen kon ik echt niks vinden. Zo kan je dus ook zien wat ik heb geleerd in 2 jaar tijd, dit zou je toch eigenlijk moeten weten. Ik heb het ook aan mijn vader gevraagd, die is ook chauffeur, maar die weet niet veel van ADR transporten af, hij durfde ook geen zeker andtwoord te geven op die andere vraag. Mijn laatste optie om dus toch de goede andtwoorden te krijgen, was dus dit forum. Gr Carlo.
  11. Danku! Ik houdt het op de gevarenkaart.
  12. Toch is het wel zo netjes he, maar voor je het weet staat mijn boek vol met Amerikaanse regels.
  13. @Bas. Daar zat ik ook al een beetje aan te denken... Ik wacht denk ik nog even of de gevaarlijke stoffen rijders hier op het forum me willen helpen, die weten het het beste. Danku Ibo en Matthieu! Ik verander het andtwoord naar minimaal 15:45 vanwege de 45 min pauze.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden