Spring naar bijdragen

Mogguh

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Mogguh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Tja 'jammer' is wel een understatement.. Als je na een gewonnen kort geding door het faillissement alsnog naar je geld kan fluiten.. Maar goed, ons leven gaat er wel om door, zijn leven zal een heel andere wending krijgen (zo denken we dan maar..) What goes around, comes around..
  2. Ach met de ondernemer heb ik niet zoveel medelijden, die is er zelf debet aan.. Heb zoveel mensen gehoord die nog geld van hem moeten hebben! Gewoon een $%^&*( liegen en bedriegen, daar draait het om! En dan kom je jezelf vanzelf een keer tegen..
  3. Bedoel je dit? http://www.chauffeursforum.nl/ongelukken/29015-zwaar-gewonde-chauffeur-winschoten.html
  4. 8 november is het faillissement uitgesproken over deze VOF, na verlening van uitstel van betaling. Begonnen als hengstenhouderij, toen in het vlas en voer terechtgekomen en uiteindelijk volledig het transport ingegaan. Transportfotos.nl • Toon onderwerp - Dolsma, Gebr. - Wijster Faillissement Hengstenhouderij Gebr Dolsma Vof te Wijster (F.11/267) - FaillissementsDossier.nl
  5. Mogguh

    Maud, wie verantwoordelijk?

    Ik heb geen werkgeversverklaring gehad, alleen contract. Wat voegt die werkgeversverklaring toe?
  6. Mogguh

    Maud, wie verantwoordelijk?

    Rechtsbijstand loopt al tegen hem, dus daar kan dit dan gewoon bij..
  7. Mogguh

    Maud, wie verantwoordelijk?

    Bedankt voor je antwoord, het is me duidelijk.. We staan dus in ons recht dat we deze maud als vordering meenemen en daar ging het me ff om. BAG bellen vraag ik me af of dat zin heeft.. Ze zijn er natuurlijk wel een keer klaar mee dat die boete steeds wordt afgeschoven, dat heeft mijn ex-werkgever immers al gedaan en dan zou ik hem weer terugschuiven.
  8. Mogguh

    Maud, wie verantwoordelijk?

    Ik snap, vanuit BAG gezien, dat ik verantwoordelijk ben. Staat ook in de brief dat de bestuurder verantwoordelijk is. Maar het gaat mij ff om de ex-werkgever in deze. Hij is toch verantwoordelijk voor het storten van het geld op de kast. De eigenaar van de vrachtwagen betaalt toch de tol (zou wat wezen als iedere chauffeur zelf de tol moet betalen) Ik ga wel zelf de boetes betalen, ze staan nu op mijn naam en ik heb geen zin in nl politie aan de deur. Maar is het terecht als we dit geld ook meenemen in de vordering die we al hebben op ex-werkgever?
  9. Mogguh

    Maud, wie verantwoordelijk?

    Wat heeft een werkgeversverklaring hiermee te maken dan?
  10. Mogguh

    Maud, wie verantwoordelijk?

    Onlangs 2 stuks aangetekende post ontvangen van BAG met 2 bekeuringen voor het niet hebben betaald van maud. Mijn ex-werkgever heeft mijn gegevens blijkbaar doorgegeven en zodoende kreeg ik ze. Helaas moet ik van hem nog een flink bedrag aan loon krijgen en heb ik hiervoor inmiddels rechtsbijstand lopen. Mooie grap dus, geen loon betalen en ook nog eens de bekeuringen naar mij doorsturen. Toen ik nog voor hem reed was het al ellende, iedere week sprong de kast weer op rood omdat ie weer geen geld had gestort. Op een gegeven moment was ik er flauw van om steeds kaartjes te moeten kopen, omdat ik dat geld ook maar moeilijk terugkreeg (en ik toen ook al steeds te weinig loon kreeg) Vraag is dus, wie zijn verantwoordelijkheid is dit nu?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden