Spring naar bijdragen

corne64

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3186
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over corne64

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 09-04-1964

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. corne64

  ADR-Transit verbod?

  Dat lijkt me de slechtste oplossing. Je pleegt dan nog een groter misdrijf denk ik.
 2. corne64

  Apps installeren

  als je het interne geheugen van die ingebouwde radio kunt benaderen. kun je daar nadat je ergens het juiste apk ( instalatiebestand ) gedownload hebt dat daarin zetten en via bestandsbeheer die app instaleren. Ik gebruik twee tomtom Bridge devices die ook op android draaien,maar waarop geen google playstore geinstalleerd staat, waarop ik zo meerdere apps gezet heb.
 3. corne64

  Verblijfskostenvergoeding Boot

  De uren die je betaald moet krijgen op een boot staan wel beschreven in onze cao. 2.a. Alle diensturen worden uitbetaald onder aftrek van de pauzetijden conform de staffel welke is opgenomen in bijlage III en onder aftrek van de aaneengesloten rust, met als minimum de in de EG-Verordening 561/2006 voorgeschreven rusttijden (zie bijlage III). Bij boot- en treinuren gemaakt in een periode van 24 uur mag maximaal 11 uur aan aaneengesloten rust worden genoteerd met inachtneming van de staffel van de pauzetijden conform bijlage III.
 4. corne64

  Verblijfskostenvergoeding Boot

  Idd. Wel roepen dat het mag, maar geen bewijs daarvan leveren kan niet. Ik zeg namelijk dat het niet mag, maar dat je de bedrijven die het zo doen de kost zou moeten geven.
 5. corne64

  truckstop dreihutten

  Idd alles compleet verbouwd, parking opnieuw geasfalteerd. Zodra de aanloop groter word willen ze langer open blijven, en smorgens vroeger open gaan.
 6. corne64

  Aanvangen na 9 rusturen

  Dat mag gewoon hoe jij het schrijft.
 7. corne64

  rij en arbeidstijd

  Het arbeidstijdenbesluit is toch ook europees?
 8. corne64

  Doorbetaling overuren tijdens vakantie.

  Ik weetr het.Maar je ziet dat het verschil maakt welk syuk tekst je dan wel plaatst in je bericht. Veel mensen nemen niet de moeite om het hele bericht te lezen.
 9. corne64

  Doorbetaling overuren tijdens vakantie.

  De proefprocessen zijn volgens Transport online gestart door het CNV https://www.transport-online.nl/site/89528/cnv-start-proefprocessen-tegen-gca-en-geodis-over-loon-vakantiedagen/
 10. corne64

  Doorbetaling overuren tijdens vakantie.

  Wel handig als je dan ook meteen de vervolgtekst plaatst zoals die op de site van tln staat Ger. Welke gevolgen heeft de wetswijziging voor ondernemers in de logistieke sector? In de cao beroepsgoederenvervoer over de weg is de grondslag vastgelegd van het loon waarover vakantiegeld wordt berekend. Overuren zijn hierin niet meegenomen. Deze grondslag is een geldige uitzondering op de bepalingen in de WML. Wel moet de som van het loon plus vakantiegeld altijd ten minste 108% van het minimumloon zijn Voor overuren moet het functieloon plus overwerktoeslag moet worden betaald volgens de cao. Daarmee wordt voldaan aan de eis dat er minimaal het wettelijk minimumloon over overuren moet worden betaald. Voor ondernemers in de logistieke sector is het dus niet nodig om actie te ondernemen op de aanstaande wetswijziging. https://www.tln.nl/actueel/nieuws/Paginas/De-WML-wijzigt-per-1-januari-2018-Wat-houdt-dit-in-voor-logistiek-ondernemers.aspx
 11. corne64

  Doorbetaling overuren tijdens vakantie.

  Het CNV is inmiddels toch voor een paar chauffeurs een rechtszaak begonnen?
 12. corne64

  Doorbetaling overuren tijdens vakantie.

  Toch is het niet echt een rare gedachte. Tijdens ziekte krijgen we namelijk ook overurentoeslag extra. Ik ben echt benieuwd wat er uit die rechtszaken gaat komen.
 13. corne64

  het GROTE onzin topic

  De kir naar je hoofd gestegen?
 14. corne64

  Inloggen Spotify

  teveel devices op 1 account misschien?
 15. corne64

  Routeplicht ADR bij tunnelrestrictie

  Sterker nog, Als die tanks echt onder tankvervoer vallen en jij alleen een stukgoed adr certificaat hebt, mag je er niet eens mee rijden.
×