Spring naar bijdragen

corne64

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3188
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

577 Excellent

Over corne64

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 09-04-1964

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. er gaan zowiezo twwe van de 4 wettelijke dagen in je pkb tegoed. Dat tegoed word elk jaar in December uitbetaald.
 2. Waarom zouden ze? Jij word geacht de verkeersregels van het land dat je bezoekt te kennen.
 3. Dat lijkt me de slechtste oplossing. Je pleegt dan nog een groter misdrijf denk ik.
 4. corne64

  Apps installeren

  als je het interne geheugen van die ingebouwde radio kunt benaderen. kun je daar nadat je ergens het juiste apk ( instalatiebestand ) gedownload hebt dat daarin zetten en via bestandsbeheer die app instaleren. Ik gebruik twee tomtom Bridge devices die ook op android draaien,maar waarop geen google playstore geinstalleerd staat, waarop ik zo meerdere apps gezet heb.
 5. De uren die je betaald moet krijgen op een boot staan wel beschreven in onze cao. 2.a. Alle diensturen worden uitbetaald onder aftrek van de pauzetijden conform de staffel welke is opgenomen in bijlage III en onder aftrek van de aaneengesloten rust, met als minimum de in de EG-Verordening 561/2006 voorgeschreven rusttijden (zie bijlage III). Bij boot- en treinuren gemaakt in een periode van 24 uur mag maximaal 11 uur aan aaneengesloten rust worden genoteerd met inachtneming van de staffel van de pauzetijden conform bijlage III.
 6. Idd. Wel roepen dat het mag, maar geen bewijs daarvan leveren kan niet. Ik zeg namelijk dat het niet mag, maar dat je de bedrijven die het zo doen de kost zou moeten geven.
 7. corne64

  truckstop dreihutten

  Idd alles compleet verbouwd, parking opnieuw geasfalteerd. Zodra de aanloop groter word willen ze langer open blijven, en smorgens vroeger open gaan.
 8. Het arbeidstijdenbesluit is toch ook europees?
 9. Ik weetr het.Maar je ziet dat het verschil maakt welk syuk tekst je dan wel plaatst in je bericht. Veel mensen nemen niet de moeite om het hele bericht te lezen.
 10. De proefprocessen zijn volgens Transport online gestart door het CNV https://www.transport-online.nl/site/89528/cnv-start-proefprocessen-tegen-gca-en-geodis-over-loon-vakantiedagen/
 11. Wel handig als je dan ook meteen de vervolgtekst plaatst zoals die op de site van tln staat Ger. Welke gevolgen heeft de wetswijziging voor ondernemers in de logistieke sector? In de cao beroepsgoederenvervoer over de weg is de grondslag vastgelegd van het loon waarover vakantiegeld wordt berekend. Overuren zijn hierin niet meegenomen. Deze grondslag is een geldige uitzondering op de bepalingen in de WML. Wel moet de som van het loon plus vakantiegeld altijd ten minste 108% van het minimumloon zijn Voor overuren moet het functieloon plus overwerktoeslag moet worden betaald volgens de cao. Daarmee wordt voldaan aan de eis dat er minimaal het wettelijk minimumloon over overuren moet worden betaald. Voor ondernemers in de logistieke sector is het dus niet nodig om actie te ondernemen op de aanstaande wetswijziging. https://www.tln.nl/actueel/nieuws/Paginas/De-WML-wijzigt-per-1-januari-2018-Wat-houdt-dit-in-voor-logistiek-ondernemers.aspx
 12. Het CNV is inmiddels toch voor een paar chauffeurs een rechtszaak begonnen?
 13. Toch is het niet echt een rare gedachte. Tijdens ziekte krijgen we namelijk ook overurentoeslag extra. Ik ben echt benieuwd wat er uit die rechtszaken gaat komen.
 14. corne64

  het GROTE onzin topic

  De kir naar je hoofd gestegen?
 15. corne64

  Inloggen Spotify

  teveel devices op 1 account misschien?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...