Spring naar bijdragen

corne64

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3299
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  2

Alles door corne64 geplaatst

 1. corne64

  Navigatie app

  Ok dat wist ik niet. Dat er een was waarbij je jaarlijks traffic moest kopen wist ik wel. Zoeen heb ik gehad.
 2. corne64

  Navigatie app

  Als je een 6250 koopt zit er altijd life time services op. De 6000 en 6200 hadden dat niet.
 3. corne64

  Navigatie app

  voor verkeers info en truck data heb je een internet verbinding nodig.je kunt daarvoor je tablet via hotspot kunnen verbinden met je gsm.
 4. corne64

  Navigatie app

  Dis is software die op de nieuwe go expert staat, Zelfde manier van adr instellen. inc tunnel codes.
 5. corne64

  Navigatie app

  De 6250 heeft lifetime services. en heeft geen gsm nodig voor verkeersinfo omdat daar een sim kaart in zit
 6. corne64

  Navigatie app

  Helaas werkt dat op een iphone niet
 7. corne64

  Navigatie app

  Werkt dus echt. Heb die apk net op mijn WEBFLEET Android apparaat geïnstalleerd. In eerste instantie geen optie om voertuig te kiezen. Na een keer de app gereset te hebben zie ik die nu wel. Berekend ook vrachtwagen routes.
 8. corne64

  Navigatie app

  Zou beter zijn dat truckfly meteen tomtom zou openen. Die kan ik wel kiezen op mijn webfleet. start dan ook op, maar berekend geen route.
 9. corne64

  Navigatie app

  De adr functie van die modellen is ruk. Bereken maar eens een route van tilburg naar de maasvlakte met een van de drie opties geselecteerd. Hij ontwijkt dan echt alle tunnels die je volgens je tunnelcode wel mag rijden. Het nieuwe model heeft wel tunnel codes, maaaaaaaaarrrrr daar moeten ze nog wat aan sleutelen.
 10. corne64

  Navigatie app

  De nieuwe GO expert laat ze zo zien...
 11. corne64

  Navigatie app

  Omdat google maps geen truck functie heeft misschien?
 12. corne64

  Navigatie app

  Die zet ik dan weer in mijn tomtom...
 13. corne64

  Navigatie app

  Bij het nieuwe model van tomtom zie je die voortaan ook.
 14. corne64

  Navigatie app

  Copilot truck van Trimble. Maar die maakt het wel erg bont met het laten zien van beperkingen. Vooral bij ingezoomd beeld zie je door de beperkingen de niet beperkingen niet meer.
 15. corne64

  Navigatie app

  als ik het niet vertrouw ga ik altijd eerst kijken voordat ik ergens in rij. En wij komen nog regelmatig in woonwijken met het spul.
 16. corne64

  Navigatie app

  Google maps houdt geen rekening met je afmetingen van de vrachtwagen.Tenminste niet op mijn iphone. Wat raar is want op de pc kun je al wel die gegevens invoeren zodat er met de route rekening mee gehouden word.
 17. Het was één van de hete hangijzers in het toch al verhitte cao-seizoen dit jaar: de nieuwe cao voor de 150.000 werknemers in de transportsector. Leden van CNV Vakmensen steunen met een ruime meerderheid het onderhandelingsresultaat. Dat blijkt uit een ledenraadpleging. Bron OR.net CNV akkoord met nieuwe cao transport - ORnet
 18. corne64

  Navigatie app

  Dat weten we nu wel. Nog ff wachten en de kaarten brigade laat ook weer van zich horen. Dat was ook niet zijn vraag toch. Iedereen weet dat je nooit blindelings op navigatie moet vertrouwen, zeker niet op truck navigatie.
 19. corne64

  Navigatie app

  Geen een navigatie app is foutloos. Zelf heb ik op mijn iphone Sygic TRUCK staan en op mijn android webfleet 8475 TomTom en Colpilot. Helaas is tomtom truck er nog steeds niet als losse android of ios app.
 20. Helaas jammer idd. En dan te weten dat op mijn WEBFLEET 8475 truck android 9 draait. En daar staat truck navigatie op van TomTom.
 21. Had het ff nagevraagd. En idd die schijnen er wel te komen. Maar waarschijnlijk nog veel duurder dan deze al is.
 22. En dan nog meer disclaimers moeten accepteren. Want wat gebeurt er als jouw navigatie geen inhaalverbod aan geeft, maar die er wel is? Stuur je dan die boete naar de leverancier van jouw navigatie?
 23. TomTom heeft een nieuw 7 inch model trucknavigatie aangekondigd. TomTom launches its ultimate 7-Inch HD satnav for (globenewswire.com) Helaas heeft dit model geen ingebouwde simkaart voor live services. Maar de hardware is vele malen sneller dan het huidige topmodel 6250 pro truck.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden