Spring naar bijdragen

Euro Flyer

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Euro Flyer

  • Verjaardag 07-06-1981

Converted

  • Locatie
    Belgium
  • Beroep
    International Express Delivery

Euro Flyer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Pierre heeft gelijk... Sorry, wij Belgen willen geen Nederlandstalige chauffeurs! Enkel RO, BG en PL zijn welkom zodat we elke dag op de E313 en R1/2 gezellig in de file staan en samen kunnen kletsen hoe een oostblokker tijdens de spits alles versperd heeft!
  2. Ik kan je nog andere voorbeelden van heel mooie en ver ritten geven die aan elkaar "geplakt" zijn en niet 1 x per jaar gebeuren maar dat is niet de bedoeling, punt was dat sommige koeriers(bedrijven) wel aan die km's komen in 1 week. Ach dat is toch niet zo slecht 250.000 per jaar... Soms zat ik een weekje in België dus geen km's maar wel een volle week gewerkt hé. Ik kwam ook regelmatig in de Balkan en jij weet ook even goed als mij dat je daar geen snelweg kilometers kunt maken! :-) Trouwens heel dat koerier gedoe is een raar wereldje. Veel koeriersbedrijven en ook natuurlijk eisen van de klant misbruiken het niet aanwezig zijn van de tacho en laten de chauffeurs uren zonder te rusten rijden. Heb in hetzelfde bootje gezeten, 5 jaar lang onverantwoord veel uren (20+) zonder te slapen gereden... Achja die gekke dingen heb ik al even achter mij gelaten. Ik ben blij dat ik een heel mooie aanbieding gekregen heb bij een ander koeriers bedrijf waar ik wel de nodige rust krijg die ik wou. Nu rij ik nog door heel Europa en als ik moe ben ga ik aan de kant en rust wa en mijn ritten zijn niet meer aan elkaar geplakt.
  3. Belgisch bedrijf hé Ik heb nooit computer materiaal gebracht naar Angers. :-) wel had ik regelmatig een spoedje voor de Scania fabriek in Angers. Wij reden heel veel spoedjes weg vanuit de Scania fabriek in Opglabeek en leverde dat aan de Scania garages in heel Europa. En over de snelheid.. Al de mercedes sprinters zijn begrensd op 165km/u als ze uit het fabriek komen, maar ik denk wel dat je dat kunt weg halen? Ik heb altijd een 3.0 v6 (318/319) automaat gehad, dat was heerlijk rijden maar het zuipt enorm als je die aftrapt.. Sinds vorig jaar is het een sprinter 316 geworden :-(
  4. Toch geloof ik hem en weet je waarom? Zo zaken gebeuren in de koeriers wereld met de chauffeurs die buitenland rijden... Bullshit? Nee. Onverantwoord ? Ja zeker. Dat hangt ook af van het bedrijf en jezelf zou ik zeggen. Paar jaar geleden deed ik ook nog van die gekke dingen... Op een maandag middag vertrokken naar Madrid, dinsdag nacht thuis komen. Woensdag middag vertrokken naar Malmberget (Zweden) zaterdag thuis komen. Zondag ochtend op weg naar Angers en maandag ochtend terug thuis. De kms zullen we er maar niet bij halen zeker?? Mijn sprinter draaide 250.000km per jaar. Voor de duidelijkheid ik praat dit gedrag zeker niet goed, sinds 2jaar geleden ben ik wat wijzer geworden en is mijn leven en gezondheid belangrijker dan maar altijd ja te knikken met een spoed vrachtje!
  5. Groot gelijk :-) Anyway werk vinden op een bus dat altijd richting oostblok / Balkan rijdt is niet gemakkelijk, tegenwoordig gaat dat gewoon via oostblokkers.. Je gaat meer kans hebben bij een koeriersbedrijf dat europa service doet en sporadisch die richting uit gaan. Ik rij ook al 7 jaar met een sprinter door Europa en het liefst van al Balkan. Tot 1 jaar geleden kwam ik minstens 2x per maand in zo een land nu 1x om de 3 maand met wat geluk... Heelaas de tijden zijn niet meer hetzelfde in de koeriers wereld. Aangezien ik van België ben ga ik je niet echt kunnen helpen met bedrijfs namen maar Nouwens transport zie ik regelmatig in Italië met een bus.. Movianto in België rijden pharma goederen met bus door Europa inclusief Balkan en zijn ook gevestigd in Nederland dus de NL'ers zullen dat ook wel doen. Weet niet of dat in jou regio is maar je weet nooit! :-)
  6. Excuseer 1300€ all in op een bus zonder tacho? :-) wat moet hij doen voor die centjes? :-)
  7. Achja.. Dat zeggen ze al jaren hè ;-)
  8. En dat je U niet moet houden aan de rust en rij tijden??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden