Spring naar bijdragen

DAFne

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  433
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Waardering in de gemeenschap

3556 Excellent

Over DAFne

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten
  https://europa.eu/european-union/documents-publications_nl

Recente profielbezoeken

9156 profielweergaven
 1. DAFne

  Nieuws in plaatjes

  Dit is gewoon een extreemrechts geluid hoor!!
 2. De gekwetste mens weet hoe het werkt, rechtsboven bericht rapporteren. Ik hou van jullie allemaal.. Ongezien de tyfes aan jullie allemaal..
 3. Teddybeer Mijn woorden dekken de lading bij lange niet, toch wil ik je zeggen dat je trots op je prestatie en inzet mag zijn. Ik ben je dankbaar hiervoor. Gaat staan, doet petje af, houd minuut stilte..
 4. @lientje dankjewel, dit is een opluchting voor mij!
 5. Maarten ik heb geen behoefte om onder moderatie te posten, iets met eigen eer en mensen niet aan het werk willen zetten. De enige reden waarom ik nu heb gereageerd is door de leugens die @lientje fantaseert en etaleert en tot slot, dit aan mij verbind. Verder zie ik tevens weinig redenen om mij hier in de toekomst te begeven, vind het nogal een gotspe dat bij meerdere klachten de admins ingrijpen. Het blijkt dat je hier dus mensen kan en mag weg klagen, dit had ik zelf nooit verwacht op het chauffeursforum. Mijn laatste bericht waarna ik onder moderatie kwam te staan is een bericht waarin ik openlijk mijn excuus aanbied aan een collega. WERKELIJK !! Mij is duidelijk dat je hier mensen weg kan klagen om daarna het podium te krijgen om je onschuldige handen te wassen met leugens, nogmaals dit had ik nooit verwacht van het chauffeursforum. Verder geen behoefte om dit uit te spitten uit respect naar het Admin team wat ook maar gewoon uit mensen bestaan die wij daarvoor dankbaar mogen zijn, al jaren.. Opmerking: Het chauffeursforum geeft een perfect beeld van de huidige maatschappij weer. Een kusje aan ieder van deze realist, DAFne
 6. ONWAAR, in vier van de vijf topics kom ik geheel niet, laat staan dat ik post in Topics wat mijn onderwerp niet is. Huillie huillie bij wat je niet bevalt, wel eens de optie overwogen om gewoon door te scrollen. PB naar admins sturen is meer je ding !? ONWAAR, moment dat jij openbaar melding maakte van je ergernis heb ik direct naar je bericht gereageerd! Heb gelijk voorgesteld om een nieuw (politiek) tegenhanger te maken van nieuws in plaatjes zodat jij je niet meer hoefde te storen... en toen bleef het volledig stil. Grotesk vind ik je onwaarheid door hier te stellen dat jij bent aangevallen en zelf maar weg moest gaan. Laat een vogeltje toch zingen zoals het gebekt is, dat heet en is vrijheid. Zoals in dit Topic te lezen is bij herhaalde klachten bij admins grijpen zij uiteindelijk in. Wees trots op jezelf, het is je gelukt om een geluid wat je niet wilt lezen te onderdrukken, gefeliciteerd. En zijn deze posters er niet meer dan was je toch je onschuldige handen met een paar leugens.... Jij bent degene die mensen van het forum afjaagt, nogmaals gefeliciteerd @lientje
 7. FORUM VOOR DEMOCRATIE De grootste van Nederland, geschiedenis geschreven. Mijn land, mijn volk, Ons huis.
 8. Kijken deze is geweldig ! If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the …..
 9. DAFne

  Leeuw's belevenissen

  kuch.. https://fenixx.org/2019/03/17/827-dodelijke-slachtoffers-van-islamitische-aanslagen-in-de-laatste-30-dagen/
 10. En wederom geef je er blijk de informatie niet op te nemen! Geeft niet en je bent bepaald niet de enige in dit Topic die niet over de geplaatste info spreekt, lezen het blijkt voor menigeen een brug te ver zijn. https://saltmines.nl/2019/01/13/westerse-cultuur-is-superieur/
 11. DAFne

  wist je dat

  Gezocht RODE RENAULT CLIO !
 12. DAFne

  wist je dat

  In de buitenlandse media wordt gesproken over een moslim terrorist. Geruchten gaan van getuigen dat alleen op blanke mensen werd geschoten.
 13. DAFne

  Nieuws in plaatjes

  Utrecht 18-3-19 livestream https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1895348/
 14. DAFne

  Leeuw's belevenissen

  En met die reden vind ik dat het liberalisatie proces in de zorg terug gedraaid moet worden, zorg zou geen industrie mogen zijn. Net als de huizenmarkt wat vroeger volkshuisvesting werd genoemd, ook zo'n industrie wat door onze leiders tot markt is verheven. En de Hollander is de klos Minister Blok heeft in 2018 toespraken gegeven in het Midden Oosten aan beleggers om toch vooral in de Nederlandse woningmarkt te investeren!! Zorg en wonen zouden wij als land moeten beschermen zodat de burger niet verder wordt uitgekleed en een waardig leven kan leiden, ook op zijn oude dag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...