Spring naar bijdragen

DAFne

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  310
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over DAFne

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten
  https://europa.eu/european-union/documents-publications_nl

Recente profielbezoeken

6845 profielweergaven
 1. DAFne

  Je auto op een mooie lokatie

  Onlangs in de morgen... grt
 2. DAFne

  Je auto op een mooie lokatie

  Altijd weer een mooi stukje Nederland op de dijk van Cornelis Lely. En hoe fijn is het om dan het land binnen te komen rijden van die eigenwijze blokkeer-Friezen waar mannen nog mannen zijn, Onlangs in de morgen stond de poort van Friesland er opgepoetst bij met de Leeuw op Zurich in de morgen.
 3. DAFne

  Het leven van een Botschauffeur

  Niet nee idd, ik ben het niet. BLAST FROM OUR PAST !! Harm ik zit al tijden om me heen te kijken op de asfaltzee om je weer eens een hand te geven, die dag zal komen... Jaja er zijn mensen die naar je uitkijken maar ondertussen effe de allervriendelijkste groeten van de Champagneman.
 4. DAFne

  Truckers NCRV 1998

  Tweede helft jaren negentig heb ik enkele malen auto's van Breda moeten opwachten in Tanger en omgeving, ik was daar te gast bij familie B en ging confectie bedrijven langs. Zo heb ik voor het eerst Ron van Breda transport ontmoet en hij was het die mij voor het eerst naar een vrachtwagen liet kijken met de vraag of het niks voor mij zou zijn. Voor hem was het niks, voor mij een gedachte die bleef sluimeren. Lang verhaal heel kort, vier, vijf jaar later was ik chauffeur en zeven jaar later deed ik regelmatig ritjes voor Breda waar ik nog als jong en niet al te ervaren chauffeur Ron als mijn voorbeeld zag. Zou graag nog eens een weekend met hem overstaan. Dank voor het plaatsen, grote dank meer dan genoten. DAFne
 5. DAFne

  nondepie ,hier ook al

  Aangestoken met het virus van Weltschmerz is de wereld weleens gekmakend voor mij, dit moet ik toegeven. Heerlijk toch! Thuis komen op zaterdagmorgen. De wasmachine aan, de koffiemachine aan en dan de laptop aan. Hou van zwarte koffie.. Hou van zwarte humor.. Draai mijzelf een beste ….. En hou wel een beetje van dit forum waar ik dan effe probeer een bommetje op te gooien.
 6. DAFne

  nondepie ,hier ook al

  De gemiddelde Neederlandse burger begrijpt het pas als het op de hoek van hun eigen straat staat. Het Coudenhove-Kalergiplan – de genocide van de volkeren van Europa
 7. DAFne

  Nieuws in plaatjes

  https://www.lc.nl/friesland/Eis-voorwaardelijke-celstraf-Jenny-Douwes-taakstraffen-voor-33-blokkeer-Friezen-23654575.html Fan ’e wylde see besprongen, Tûzen kearen op ’en nij, Faak bekampe, nea betwongen, Wien’ de Friezen rûn en frij; Frijdom wie de heechste wet Yn ‘t eale Friez’ne hert.
 8. De jeugd zal het land van hun voorouders weer opeisen! En zo niet. Groetjes uit vrij Nederland.
 9. Goed vergelijk! De bestuurders van beide zijde leven in decadentie van de opbrengsten... de burger achterlatend...
 10. DAFne

  Naar welke muziek luister je op dit moment?

  Hij is er weer DE BARRE GAANDER !!
 11. DAFne

  Nieuws in plaatjes

  BEELD VAN DE WEEK !! This is the image that will remain from the visit. Merkel looking on helplessly as a journalist is dragged out of her chancellery. His crime: wearing a T-shirt calling for press freedom in Turkey.
 12. DAFne

  Leeuw's belevenissen

  Een peleton waar ik naast je zal staan.
 13. DAFne

  Naar welke muziek luister je op dit moment?

  Afgelopen week dagelijks te horen gekregen op het nieuws dat ik geen nuchtere bestuurder ben en groot risico loop voor tijdelijke invordering rijbewijs. De witte muizen mogen nu bij de minste verdenking mij een speekseltest afnemen voor drugs gebruik, als ware Hollander uit Cannabis Satifa land beangstigd mij dit. Tegenwoordig rook ik alleen nog thuis op mijn vrije dagen en durf het helemaal niet meer in de auto. In de auto is het ook geheel geen leven meer zoals ik het vak van chauffeur heb leren kennen. Een leven was het voor mij met veel privacy ver van de Nederlandse grens en waar ik dagelijks mijzelf kon zijn met een rokertje in mijn hand en rusttijd drinktijd was. Toen ik net chauffeur was begreep ik van menig ondernemer dat de beste chauffeurs voor hen geen vrouw, kinderen of andere verplichtingen heeft en altijd van huis is zonder te klagen over weekenden, je was chauffeur en wat je deed onderweg bleef onderweg. Tegenwoordig ben ik een aso die rookt, verkeerd eet en altijd onder invloed rijd!! 2018 en het beangstigt mij steeds meer deze rare wereld van totaal controle en beïnvloeding wat wel en niet goed voor je is. Waar is mijn vrijheid gebleven.... en neemt een slok whisky en licht zijn joint. Zal toch volgende week invordering rijbewijs krijgen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag omdat ik nog sporen van THC in mijn lichaam heb zitten!!!
 14. DAFne

  Nieuws in plaatjes

  Psst… je hebt het niet van mij, maar...
 15. Capital Economics heeft in opdracht van de Partij voor de Vrijheid een onderzoek uitgevoerd naar en een rapport opgesteld over de waarschijnlijke economische gevolgen van het verlaten van de Europese Unie door Nederland, 'NExit'. Binnen de Europese Unie zal Nederland economische groeipercentages realiseren die niet alleen lager zijn dan die op elk continent van de wereld gewoon zijn, maar ook lager dan in de afgelopen decennia in eigen land gerealiseerd. Maar buiten de Europese Unie zou de Nederlandse overheid: https://www.pvv.nl/images/Rapport_NExit_NL.pdf
×