Spring naar bijdragen

DAFne

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  323
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over DAFne

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten
  https://europa.eu/european-union/documents-publications_nl

Recente profielbezoeken

7277 profielweergaven
 1. DAFne

  Visbeen en Post-Kogeko

  Ken ze niet al heb ik voor beide getrokken in het verleden en bij beide nooit een slechte ervaring gehad al vond ik het werk van Post Kogeko iets minder leuk. Laten wij maar hopen dat de kinderen het waar kunnen maken want familie bedrijven zijn de beste, dat de heren nog een lange, lange oude dag mogen genieten. Visbeen, ik ga weer rijden! Kuddo's heel veel kuddo's.
 2. DAFne

  Het forum gaat stoppen.

  Jij moet net zoveel met hem als ik met de twee mannen hier van het forum moet, helemaal niks. En al ben je hier zoveel jaar geleden gekomen om te reageren op verhalen over jou oude bedrijf, door de jaren heen ben je net als mij hier een forumjunkie geworden. Toegegeven dat ik veel meer meelees dan schrijf moeten wij beiden en de rest toch een nieuw onderkomen zien te vinden. En die is er Ik acht de buren wel zo pienter dat ze niet selectief te werk zullen gaan betreffende het toelaten van mensen. Jaaah ben al een beetje aan het lezen daar geweest.
 3. DAFne

  Het forum gaat stoppen.

  Er zou als het goed is daar nu toch wel een kwartje vallen dat dit een eenmalige unieke kans is om daar leven op het forum te krijgen. Alles zelf moeten posten voor een zeer kleine groep houd niemand jaren vol, ook zei zullen moeten bewegen willen ze daar leven in de brouwerij krijgen.
 4. DAFne

  Het forum gaat stoppen.

  je schrijft precies wat ik vermoed. Toch zou het niet nodig moeten zijn dat jullie over elkaar struikelen daar, en laat inclusief jezelf ieder zich een beetje aanpassen. Gaan wij toch met zijn allen er daar een levend forum van maken.
 5. DAFne

  Het forum gaat stoppen.

  Hij is lief. Mocht het hier echt ten einde komen dan hoop ik je toch echt aan de andere kant weer te zien want een forum zonder shompie…. is dat wel een forum?!
 6. DAFne

  PVV, Wilders enzovoorts

  Ter voorbeeld Ijsland, kan jij je de banken crisis nog herinneren. Maar weggaan uit Nederland dat nooit, ongeacht hoe slecht wij het hier ook hebben. De Meeste Nederlanders hebben geen idee hoe slecht wij het hebben en werken elke week twee dagen teveel voor een welvaart die ze ook met drie dagen werken hadden kunnen hebben. Hier in dit land hebben wij al decennia politieke partijen die hele andere belangen vertegenwoordigen dan burger belangen. Ik wil zeker niet kwetsend over komen maar opmerkingen over laat ons land niet in tweeën scheuren komen op mij over als onjuist geinformeerd zoals kranten al decennia zich gedragen. Lees geen kranten, kijk geen journaal, volg Den Haag en de EU in de verslagen zoals die dagelijks verschijnen en er gaat een wereld van ongeloof voor je open. Lees, lees, lees. Tevens zijn er vele boeken verschenen van geschiedkundigen, economen, professoren en zo verder die een geheel andere nuchtere inkijk in het leven bieden zoals wij het leven en beleven. Wij, jij, ik leven in een wereld van leugens. Schuld uit de jaren 70? De Engelsen, die hebben nog geheel geen enkel idee hoe hun leven eruit gaat zien in de toekomst. Engeland heeft volgens de geleerden alle potentie om binnen tien jaar economisch Europa de baas te zijn. Potentie, het is maar de vraag hoe het komt want er zijn bitter, bitter weinig landen met volksvertegenwoordigers aan het stuur. Tot op het bot verdeeld, soms (lees altijd) heb ik de indruk dat mensen het liever allemaal niet willen weten.
 7. DAFne

  Het forum gaat stoppen.

  Nou het is me gelukt hoor! ik hang bij de buren rond en gelijk maar een oorlogsverklaring bij Cor op het forum gezet. Eens kijken hoever de intellectuele vrijheden gaan. Goedemorgen allemaal!
 8. DAFne

  Naar welke muziek luister je op dit moment?

  https://www.chauffeursforum.nl/ Is het dit nu?
 9. DAFne

  Het forum gaat stoppen.

  Lukt me nog niet om mij daar aan te melden maar hij staat bijna bovenaan onder favorieten, komt goed. Ik hoop maar dat wij daar net zoveel ruimte krijgen als hier op dit forum waar je behoorlijk ver mag gaan met je uitspreken, waarvoor hulde! Het chauffeursforum, waarschijnlijk zal ik hier zelfs over jaren nog aan terug denken. De mannen mogen trots zijn wat ze al die jaren hebben neer gezet.
 10. DAFne

  Het forum gaat stoppen.

  Dat moet mij ook nog lukken en zal het dan ook met liefde overmaken mocht het ooit zo ver komen. Vermoed en lees toch in Freddy zijn verhaal dat het meer met tijd te maken heeft, wat ik begrijpen kan na 15 jaar.
 11. HIT

  Heej menneer, margriet wil weer eens een avondje champagneren met je

   

  1. Toon vorige opmerkingen  %s meer
  2. DAFne

   DAFne

   Tja, jaah, kijk nu al een paar minuten naar het scherm en ik zou zo graag mijn gegevens aan je door willen geven maar kan mij dit niet veroorloven. Het spijt mij maar op de BBQ durf ik mij wel te laten zien tegenwoordig.

    

   Er zijn wat mensen in onze sector die mij meerdere keren hebben aangevallen, letterlijk bij thuiskomst moeten vechten voor mijn leven om te ontsnappen van het welkomst commitie wat in mijn straat stond. De hoogst vermoedelijke opdrachtgevers zitten hier in de leesstand.

    

   Sorry bizar verhaal maar zo is mijn leven geworden helaas en kan het mij niet verloven om welk risico dan ook aan te gaan. DAFne en de persoon Marcel moet ik heel ver van elkaar vandaan houden.

    

    

    

    

  3. HIT

   HIT

   Marcel, ik ga een BBQ op de dijk organiseren, maar ook tijdens TSF voor beiden nodig ik je uit en voor allebei draag ik de kosten.

   Je was iemand die niet oordeelde, en dat ben ik nooit meer tegengekomen.

  4. DAFne

   DAFne

   Ja bij Gaag werd idd over jou en je meisje geoordeeld door de collega's, dat staat mij nog bij. Ik vind dat triest en begin pas met oordelen als mensen derden schade toebrengen of incorrect gedrag vertonen. Jullie beiden deden geen vlieg kwaad en kwamen op mij over als gezellige mensen waar ik toch best leuke momenten mee heb gehad.

    

   Gooi het op het nieuwe forum aankomende zomer en wij gaan weer een leuke avond hebben.

 12. DAFne

  PVV, Wilders enzovoorts

  Over een rechtsstaat hoeven wij niet meer te spreken, Over een beschaafd land hoeven wij niet meer te spreken, Over een land hoeven wij niet meer te spreken, Over een democratie hoeven wij niet meer te spreken, enz, enz, enz... Helaas zijn wij niet het enige land waar het zover moet komen met een verarmde, gefrustreerde bevolking waar men pas naar luistert als ze ten strijde gaan trekken. (gele hesjes) Zelf ben ik echt al jaren bang, bang tot op het bot waar ze ons onder de EU vlag naar toe leiden, gelukkig (sorry) is tegenwoordig de middenklasse ook geraakt en komt er eindelijk beweging! De grote afleiding (global warning) is lang niet voldoende om mensen de andere kant op te laten kijken van alle door en door verrotte instituties. Al doet Guy Verhofstadt natuurlijk wel zijn best, DE WERELD VERGAAT OVER 12 JAAR !! Als kind maakten zij mij doodsbang voor de grote kernbom die de russen zouden gooien maar de jeugd uit Belgie is al goed geíndoctrineerd. Dat de EU maar mag vergaan samen met alle politieke partijen die daar aan bijgedragen hebben... En dat brengt mij weer in Nederland alwaar ik gisteren mijn FVD ledenpas en lidmaatschap heb mogen ontvangen, al zal ik altijd PVV blijven stemmen. Raak de gevestigde politiek in de portemonnee! https://forumvoordemocratie.nl/word-lid
 13. Ongemanierd of niet verder denken dan de neus lang is, hier heeft Schermnaam een meer dan terecht punt. Althans mijns inzien.
 14. DAFne

  Het forum gaat stoppen.

  Oke… ik moest lachen. De tweede actie van jouw in dit zeer pijnlijke topic. Beste EJD mag ik hieruit opmaken dat jij je bedrijf nog steeds boven onze samenleving stelt ongeacht de glijdende schaal naar beneden in Europa? Ik behoef geen antwoord, althans niet in dit Topic.. te pijnlijk.
 15. DAFne

  PVV, Wilders enzovoorts

  Men denkt dat de overige partijen te kort schieten en fouten maken, helaas is dit niet het geval. Ze dienen geheel andere belangen die nooit worden uitgesproken. 20 maart Provinciale Staten verkiezing. STEM ZE WEG !!!
×