Spring naar bijdragen

DAFne

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  245
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over DAFne

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten
  https://europa.eu/european-union/documents-publications_nl

Recente profielbezoeken

6476 profielweergaven
 1. DAFne

  Naar welke muziek luister je op dit moment?

  He' barre gaander… gefeliciteerd daarmee...
 2. DAFne

  M'n ouwe schoenendoos met foto's ingescand

  Avonden in een Franse Routier ik ben er fan van en zo wil ik ook wel een korte opdracht op een (iets wat een auto moet zijn) Het rijden voor C.Kuijken is een prettige ervaring geweest.
 3. DAFne

  M'n ouwe schoenendoos met foto's ingescand

  Mooi Topic waar ik graag meer van wil zien op de zondag morgen. Zit tomme weer thuis na weekje Duitsland, en zondagnacht weer naar de buren. Werk, werk, werk, ooit hadden we een leven en sprak ik over lekker een stukkie rijden. Haven Oslo en ten zuiden Reggio Calabria. De op grote afstand fijnste auto die ik ooit heb mogen besturen, de FH16 520. Zo kwam ik hier vandaag terecht in dit Topic. Stoor mij altijd weer aan de jongens uit het oosten die het rij werk mogen doen. En de flut excuses dat Hollanders niet meer willen en op vrijdag bij het gezin moeten zijn. Heb geen vrouw of kind, als je om mij geeft dan laat je mij gaan... Afijn meer hier is welkom, fijne zondag.
 4. DAFne

  Nieuws in plaatjes

 5. DAFne

  Fnv in zwaar weer.

  Maaanden nadien... en dan eerst tien/vijftien uur advocaat kosten betalen om de zaak weer vlot te trekken wat het FNV liet verlopen. Ben ook bepaald niet het enige ex lid wat ze lieten verzuipen! Zou dat niet de reden zijn dat de huidige nieuwe generaties niet meer lid worden van een bond!?
 6. DAFne

  Fnv in zwaar weer.

  FNV, meedogenloos hun leden in de juridische problemen laten zitten terwijl je elke maand betaald voor juridisch bijstand voor werk en inkomen. Of je nou tien, twintig of dertig jaar trouw betaald, het FNV laat je barsten in de meeste gevallen. FNV frustreert de rechtsgang FNV reageert niet op brieven En neem je met het recht op vrije advocaat keuze zelf iemand aan dan ben je van de een op andere dag geen lid meer! Aangetekende brieven sturen... het FNV reageert niet. Twee dossiers (simpele hamerstukken) en mijn doorlopende schade gaat richting de 50 duizend. FNV denkt/dacht een monopolie positie in de Nederlandse maatschappij te hebben en simpel de oude leden te laten barsten en op te vullen met nieuwe leden. Dat het FNV maar helemaal kapot mag gaan, de flessetrekkers!
 7. DAFne

  schoonhouden binnenkant vrachtwagens

  Vliegen, vliegen, overal vliegen! Niet kijken bij onwillende mensen of ze aub een beetje meewerken aan het leefbaar houden van een cabine maar ga voor de overkill. Blokje vlees ergens goed verstoppen en zet de auto zoveel mogenlijk in het zonnetje. En hoppa na enkele dagen walgen ze van de honderden vliegen die elke dag de cabine inkomen. Reken maar dat ze voortaan de vuilnis gaan opruimen, dit willen ze echt niet meer meemaken. Verhaal van de vliegenauto galmt vaak nog wel even na.
 8. DAFne

  Pluim voor de vakbeweging.

  Tevreden met je antwoord.
 9. DAFne

  Pluim voor de vakbeweging.

  FNV Crimineel tuig is het !! Geen enkele rechtsbescherming bieden ze meer, al betaal je er meer dan 25 jaar voor. Zovele mensen zijn veel en veel dieper in de problemen gekomen door het FNV met hun advocaten die de boel frustreren om maar niet aan het werk te moeten. Advocaten herstel meestal gewoon een jurist die zich als advocaat presenteert. Neem je met het recht op vrije advocaat keuze zelf iemand hier voor aan voor 275,00ex per uur dan weigeren ze te betalen en ben je naar meer dan 25 jaar geen lid meer. Zonder dat je hier ooit een bericht van krijgt. Dan besta je gewoon niet meer voor het FNV, zomaar geen lid meer en zelfs aangetekende brieven.... het FNV antwoord nooit meer.
 10. DAFne

  Waar bracht jij je diensttijd door?

  Jongens eten honing, mannen kauwen bijen. Dienstplicht... mijn plekkie in onder de pannen.
 11. DAFne

  Nieuws in plaatjes

  Het verschil tussen Guldens en Euro's is 13%. 13% van ons vermogen heeft dhr Zalm laten verdwijnen met de invoering euro, het beruchte boodschappenmandje van Zalm! Je ziet dan ook na invoering Euro ons besteedbaar inkomen per persoon stagneren.
 12. DAFne

  Islam vs Christendom

  Goed weekend mannen van de asfalt zee. https://hansteeuwen.nl/
 13. DAFne

  Referendum over de sleepwet.

  BRON https://www.meerdemocratie.nl/ Ja, ik doe mee met de rechtszaak tegen minister Ollongren Donderdag 22 februari was een zwarte dag voor de democratie: de Tweede Kamer stemde met een zeer krappe meerderheid voor de afschaffing van het referendum. Bent u ook voor het referendum, net als de grote meerderheid van de Nederlanders? Bent u ook zo boos omdat het kabinet het referendum op een onrechtmatige manier aan het afschaffen is? Vindt u ook dat wij het recht hebben onszelf hier direct hierover uit te spreken via een referendum? Elke staatsburger heeft belang bij en recht op het referendum. Het referendum is bij uitstek een instrument van de bevolking! Daarom roepen wij zoveel mogelijk Nederlanders op om als medestander mee te doen met de rechtszaak tegen minister Ollongren. Procederen is helaas duur, helemaal als we de bodemprocedure tot het einde moeten doorlopen. Daarom hopen we dat u ook een donatie wilt doen. Maar het is ook mogelijk om als medestander bij de dagvaarding gevoegd te worden zonder te doneren. Het belangrijkste doel van de rechtszaak is dat wij de mogelijkheid krijgen om een referendum af te dwingen over de afschaffing van het referendum. Maar het grote achterliggende doel is natuurlijk om het referendum te behouden (en te verbeteren). Hoe werkt de rechtszaak? GEHELE ARTIKEL BIJ DE BRON https://www.meerdemocratie.nl/civicrm/contribute/transact?reset=1&id=5
 14. DAFne

  Referendum over de sleepwet.

  MORGEN GRATIS BIER ! en loopt naar de koelkast, fijne avond.
 15. DAFne

  Referendum over de sleepwet.

  Haha het volk heeft een stem, laat het stoppen, laat het stoppen, voor we een NEXIT hebben. Heb je de angst gelezen? Heb je ze goed aangekeken? Het is ze goed duidelijk dat er een leger aan mensen bereid is om op een juiste nette manier in verzet te komen. En ik ben er trots op dat ik in mijn eigen gemeente overal heb lopen flyeren namens Geenpeil. Woon aan een sluiproute voor fietsers in het centrum waar tig ambtenaren door fietsen en weken lang was onze straat behangen met posters van Geenpeil. Sinds de 13% vermogens verlies (boodschappen mandje DHR Zalm) invoering Euro en de open grenzen ben ik wakker geworden en altijd de politiek gevolgd sindsdien. Ondertussen is bijna iedereen wel persoonlijk geraakt door alle politieke keuzes die er gemaakt zijn de afgelopen paar decennia en bijna ieder kent de gevolgen op een fijne elite kaste na die het heel goed gaat in de EU. Pim is vermoord, Wilders blijft beheersbaar met een cordon sanitaire om zich heen en Thierry.. Laten we maar hopen dat hij nog veel belangmannetjes royeert en andere partijen dit overnemen, op naar een coalitie van PVV, FVD. Voor onze Friese heldin Jenny Douwes het volk op gaat roepen en we een revolutie krijgen. Help onze eigen democratie en samenleving, ga naar WWW meerdemocratie.nl WWW meerdemocratie.nl is momenteel overbelast!
×