Spring naar bijdragen

DAFne

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  293
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over DAFne

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten
  https://europa.eu/european-union/documents-publications_nl

Recente profielbezoeken

6693 profielweergaven
 1. DAFne

  Een rijtje praktische (ervarings) vragen.

  Vreemde kroeg hier! Waarom brengt de gastheer mij nooit eens de rekening na zoveel jaar? Vreemde kroeg Het CF.
 2. DAFne

  Nieuws in plaatjes

 3. Goeie keuze en welkom op de asfaltzee! grt DAFne
 4. DAFne

  Nieuws in plaatjes

  DAFne kun je daar het weekend overstaan? Denk het wel chef, denk het wel.
 5. DAFne

  Echte barre gaanders

  Ben vet genoeg van mij zelf, oftewel gewoon DAF maf... Mooie posting tien minuten bekeken en even onder favorieten gezet voor als ik tijd heb, bedankt.
 6. Gooit portie gelijk omhoog
 7. DAFne

  Waarin rij je nu eigenlijk?

  DAF DRIVER PERFORMANCE Dagelijks 85% rijscore, je kan het Pierre ! Bloedend hartje momenteel in Zweeds geval en voel me totaal niet geprikkeld, Ik mis DAF driver performance, ik verveel me...
 8. Je eigen antwoord, zal vermoedelijk de reden zijn dat jij niet weet wat er in je eigen wereldje speelt.
 9. In Emmeloord zitten volwassen mannen te huilen aan tafel omdat ze nooit vrij mogen nemen, die rode DAF mag niet stilstaan. Denken de leidinggevenden nu echt nieuw personeel te krijgen met dergelijke verhalen die in de chauffeurswereld rond gaat. Om verder maar weer te zwijgen van intimidatie die op chauffeurs word toegepast.
 10. Ik doel erop dat er nogal wat onbesproken wantoestanden zijn in de supermarkt distributie sector en niemand zijn verantwoording neemt. Als je toch echt je vrachten niet meer weggereden krijgt en hoort van wantoestanden bij transportbedrijven dat je dan deze bedrijven bij jou op kantoor laat komen voor een goed gesprek in de hoop dat chauffeurs wat langer en beter volgens gemaakte afspraken hun werk kunnen doen. Er hebben al een hoop deze sector verlaten omdat ze geen 4 dagen mochten werken terwijl die afspraak bij aanname is gemaakt.
 11. Whaah de bonden, FNV "bondgenoten" heeft al meerdere leden gehad die geen contractverlenging kregen. Reden hiervoor is onenigheid met de chauffeurs en als kers op de taart geen WW want, ze zitten al een tijdje in de ziektewet zonder dit te weten en elke dag gewerkt te hebben met strijd. Bij ons mag je 4 dagen werken per week en krijgt dan ook een 32uur contract. Werk je er eenmaal dan heb je wekelijks strijd want jij werkt gewoon 5 dagen of meer want iedereen werkt hier op 32uur contract. Keten aansprakelijkheid dat zouden de supermarkten moeten nemen bij de transportbedrijven die voor hun rijden! De bond het FNV in dit geval en het transportbedrijf met die rode DAFjes heeft al menig chauffeur beschadigd. En waarom als je eerst op cursus moet bij dit bedrijf frustreren ze de eerste mogenlijkheid om aan deze cursus mee te doen en moet je nog een maand wachten. Een maand waarop de meeste niet hun hand ophouden maar de financiele schade van maand geen inkomen zelf dragen. En tata na einde contract geen WW want Dhr P heeft jou in de ziektewet. Je kan een jaar werken maar twee maanden in dat jaar geen inkomen is een verloren jaar!
 12. Het huidige Vernederland, Voor wie tijd heeft en open staat voor nieuwe inzichten https://draaistroom.wordpress.com/2015/11/18/draaistroom/ Linksboven op deze site kom je op het menu, van beneden naar boven is de juiste volgorde, grt DAFne
 13. En zalig zijn de onwetenden!! Nederlandse overheidsbelangen zijn mensen stelselmatig arm houden en de vernieling in drukken maar helaas, helaas sluit de wereld daar zijn ogen voor en veroordeeld hele delen van onze eigen bevolking. Het is een waarheid dat 10% van onze bevolking niet deugd (generatie op generatie) en waar de maatschappij niks mee kan behalve sociale lasten betalen hiervoor. Hebben de mannen/vrouwen hier enig idee hoeveel mensen wekelijks met banen aankomen bij de Sociale Dienst waar ze morgen nog kunnen beginnen!? Weten de mannen hier wat er dan gebeurt... ze stoppen je uitkering maanden lang zodat je helemaal niet meer naar die baan kan en alleen nog bent gericht op overleven. Vervolgens draaien een hoop van deze mensen de schuldsanering in, mits ze die krijgen en niet dakloos worden. En draaien zich verder de rug naar de maatschappij toe, een maatschappij waar een hoop gewoon bij willen horen maar die hun persoon vernietigd. Oja, en de ambtenaar heeft voorlopig weer werk zat en straks allemaal weer nieuwe slaven om te werken voor uitkering.
 14. DAFne

  Alweer een ramp in Italië

  Warm aanbevolen een Serengeti driver bril en dergelijk problemen heb je nooit meer.
 15. Depressie en Burn-out klachten komt steeds vaker voor onder de leeftijd grens van 20, en dan moeten ze nog de arbeidsmarkt op! De jeugd onze nieuwe generatie heeft het velen malen zwaarder dan de vorige generaties.
×