Spring naar bijdragen

DAFne

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  428
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Over DAFne

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten
  https://europa.eu/european-union/documents-publications_nl

Recente profielbezoeken

8868 profielweergaven
 1. Kijken deze is geweldig ! If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the …..
 2. DAFne

  Leeuw's belevenissen

  kuch.. https://fenixx.org/2019/03/17/827-dodelijke-slachtoffers-van-islamitische-aanslagen-in-de-laatste-30-dagen/
 3. En wederom geef je er blijk de informatie niet op te nemen! Geeft niet en je bent bepaald niet de enige in dit Topic die niet over de geplaatste info spreekt, lezen het blijkt voor menigeen een brug te ver zijn. https://saltmines.nl/2019/01/13/westerse-cultuur-is-superieur/
 4. DAFne

  wist je dat

  Gezocht RODE RENAULT CLIO !
 5. DAFne

  wist je dat

  In de buitenlandse media wordt gesproken over een moslim terrorist. Geruchten gaan van getuigen dat alleen op blanke mensen werd geschoten.
 6. DAFne

  Nieuws in plaatjes

  Utrecht 18-3-19 livestream https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1895348/
 7. DAFne

  Leeuw's belevenissen

  En met die reden vind ik dat het liberalisatie proces in de zorg terug gedraaid moet worden, zorg zou geen industrie mogen zijn. Net als de huizenmarkt wat vroeger volkshuisvesting werd genoemd, ook zo'n industrie wat door onze leiders tot markt is verheven. En de Hollander is de klos Minister Blok heeft in 2018 toespraken gegeven in het Midden Oosten aan beleggers om toch vooral in de Nederlandse woningmarkt te investeren!! Zorg en wonen zouden wij als land moeten beschermen zodat de burger niet verder wordt uitgekleed en een waardig leven kan leiden, ook op zijn oude dag.
 8. Voor mij telt maar 1 punt bij deze en aankomende verkiezingen, ik stem anti EU ! PVV FVD
 9. BRON; https://opiniez.com/ 101 redenen om geen VVD te stemmen Actueel overzicht met factcheck Gepubliceerd op 17 maart 2019 - 14:00 door Rutger van den Noort We leven in een Westerse democratie, waarin we iedere dag de vrijheid vieren. Woensdag 20 maart gaan we naar de stembus voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. Volgens de laatste Tweede Kamer-peilingen lijkt de VVD nog net de grootste partij te blijven. Dit is wonderlijk gezien de ervaringen met de VVD als machtspartij sinds het aantreden van Mark Rutte als premier. Om u te helpen bij uw stemkeuze volgt hieronder de lijst met 101 VVD-misstanden onder Mark Rutte. Iedere reden is voorzien van een link zodat u zelf de feiten kunt controleren. Daar gaan we dan: https://opiniez.com/2019/03/17/101-redenen-om-geen-vvd-te-stemmen/rutgervandennoort/
 10. PVV Maar ben betalend lid van het FVD.
 11. DAFne

  vervolgverhaal

  lokale kroegje
 12. Stiekem hoop ik hier een beetje op! Laat ze dit land maar compleet uitverkopen en ten gronde richten! Pas dan zal de PVV of FVD boven de 75 zetels uitkomen en onze gestolen democratie zo grondig wijzigen dat wij als land weer een eeuw voort kunnen. Het huidige stelsel voldoet niet meer aan deze tijd met al zijn belang poppetjes. Onze democratie is uitgespeeld! Zullen wij het nog eens over een Constitutioneel Hof hebben.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...