Spring naar bijdragen

ADR Transportdiensten

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  53
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over ADR Transportdiensten

 • Rang
  Senior Forumlid
 • Verjaardag 12-10-2001
 1. Stel je werkt overdag van 6:00 tot 18:00, dan krijg je een netto onkostenvergoeding van € 6.72 Werk je 's nachts van 18:00 tot 6:00 dan krijg je € 17.35 netto en € 19.68 BRUTO. Let wel op dat over de extra brutovergoeding nog loonbelasting wordt geheven. Als je minder dan 12 uur in de nachtdienst werkt wordt het gelijk wat minder interessant, bijvoorbeeld van 18:00 tot 5:00 dan krijg je netto € 6.16 en bruto € 19.68. Je krijgt een extra vergoeding van € 10.62 als je na 14:00 uur vertrekt en meer dan 12 uur werkt. Voorheen werd dit ook wel de "maaltijdvergoeding" genoemd. Dus het verschil zit voornamelijk in de bruto vergoedingen. Voor een volle week zou je dus 100 Euro bruto meer verdienen. De berekening is volgens de huidige TLN CAO, maar dat wijkt niet zo heel veel af van bijvoorbeeld KNV.
 2. Je kan ook ij ADR terecht. Deze zitten in wijchen Nijmegen. Je zult 1 a 2 dagen moeten investeren. En vervolgens kunnen we proberen je bij een bedrijf onder te brengen. Je hoeft niet perse meteen je baan op te zeggen. Misschien kan je eerst een keer in het weekend kijken of het voorgestelde werk wat voor je is... Ook wij betalen altijd conform CAO. En op tijd. Dit wel mits je je werkbriefjes op tijd inleverd.
 3. Wij zijn in de Regio Noord-Brabant, Alblasserdam en Nijmegen op zoek naar nieuwe chauffeurs. Meld je aan bij ons en maak kans op een slipcursus
 4. Hallo, ik werk bij ADR Transportdiensten. Nu op kantoor maar hiervoor altijd als chauffeur gewerkt. Ik kijk heel even van de andere kant van de tafel. Dus neem me dit niet te kwalijk. Mijn werkgebied is vooral Limburg/Noord-Brabant. Ik ben altijd op zoek naar goede chauffeurs. Tot een paar maanden geleden was het in ons gebied ook minder druk. Maar nu, nu is het hier zo druk dat we niet aan de juist chauffeurs kunnen komen. We zijn regelmatig op zoek naar verschillende chauffeurs. We hadden en hebben er behoorlijk wat aan het werk. Maar heb ik er 20 meer dan krijg ik die ook aan de gang. We zitten nu als uitzendburo op de goede plek. Bedijven zijn nog wat huiverig om mensen aan te nemen. Dus laten ze nieuwe chauffeurs instromen via een uitzendburo. Ik heb verschillende opdrachtgevers die me vertellen dat als het bevalt dat de chauffeur eventueel daar een vaste baan kan krijgen. Maar niet iedere chauffeur zit hier op te wachten. Via een uitzendburo werken geen denken aan. Al dat papier werk van het uwv, geen denken aan. Toch ben ik ervan overtuigd dat het werken via een uitzendburo niet altijd even slecht is. Via een uitzendburo kun je aan verschillende werzaamheden snuffelen. Kijken wat je leuk vind. Je krijgt per week betaald en ook meteen je overuren erbij (en niet een maand later). Kan je niet werken is dat ook geen probleem. Daar staat wel tegenover dat als wij geen werk hebben dat je ook thuis zit. Kortom ik denk dat als je je laat inschrijven bij een uitzendburo (en dan het liefst bij ons) dat je je kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Mvg Maarten
 5. Het gaat dus om deze. Lion Toys, dus kwaliteitje!
 6. ADR Transportdiensten

  Werk

  Open sollicitaties werken ook vaak erg goed, ook al is er op dat moment geen vacature. De bedrijven bewaren de goede CV's wel voor later.
 7. Inderdaad, blijf zitten waar je zit. Tenminste als je niet in de WW wil geraken. Op dit moment zijn er zo weinig vacatures beschikbaar dat het niet wijs is om te gaan jobhoppen. Je kunt natuurlijk altijd gaan informeren, maar er is op dit moment (en ik kan het weten ) een tekort aan vacatures. Laat geen enkel uitzendbureau je iets anders wijsmaken en ruil je baan alleen in als je 100% zeker bent van ander werk.
 8. Laat je goed informeren, dat is het belangrijkste.
 9. Officieel is wachttijd geen pauze. Wel is het geven en nemen in het leven. Elk bedrijf gaat anders met de pauzeregeling om, maar als je er met gezond verstand mee omgaat, dan doet geen enkele planner/baas er moeilijk over. Dus als je 4 uur hebt staan wachten (en je hebt 2 uur liggen slapen), schrijf dan niet 0 uur pauze, maar gewoon de wettelijk verplichte 45 minuten. Je kan dan verwachten dat er iets van gezegd zal worden. Ik zeg altijd tegen mensen: "Doe net of jij de baas bent van dat bedrijf; hoe zou je dan willen dat je chauffeurs het doen?" Maar goed; sommige bedrijven hebben zo hun eigen regels; meestal kom je met gezond boerenverstand een heel eind.
 10. Nou, niet helemaal waar. Ook voor ons is het minder nu. De vraag naar chauffeurs is veel minder geworden. Bovendien lopen er nu meer mensen bij ons binnen, omdat hun contract niet wordt verlengd of er geen werk is bij hun huidige werkgever. Dus uiteindelijk (dalende vraag en stijgend aanbod) zullen er mensen ongewild thuis gaan zitten..... Bovendien worden bedrijven "creatiever" door hun vast personeel TVT op te laten nemen. Daar wordt op het moment de flexibiliteit uitgehaald en niet uit uitzendkrachten. Ik denk dat we niet in paniek moeten raken en het voorzichtig aankijken. Het wordt vanzelf weer beter met de tijd.
 11. Je kan ook eens ADR bellen in Breda. Misschien kunnen die je helpen : 076-5309059 Succes!
 12. Inderdaad goed plan. Ik heb Roy al gemaild met het verzoek de lijst toe te sturen. Ik zal er voor zorgen dat ze op alle vestigingen terechtkomen. Wellicht kan ik ook bij wat klanten een stapeltje neerleggen.
 13. Ook ADR heeft meegestemd! We hebben deze mail intern doorgestuurd naar alle vestigingen en elke medewerker van ADR werd geacht mee te doen! Dus dat zijn weer een leuk aantal handtekeningen extra.:tu:
 14. Hoi Michel. Misschien kun je eens bellen met onze vestiging in Alblasserdam. Wellicht hebben zij iets voor je. Het nummer is : 078-6934644 Succes!
 15. Wij zullen ook van de partij zijn 't hele weekend. Hoop wel dat we 's avonds voetbal kunnen kijken ergens....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...