Spring naar bijdragen

Pierre

Reclamevrij
 • Aantal bijdragen

  7850
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  127

Over Pierre

 • Rang
  Vriend van het chauffeursforum.
 • Verjaardag 13-05-1969

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Escalès, La Bastide (11)
 2. Pierre

  waar sta jij vanavond??

  "Euro Truck Service" Narbonne. Op advies hier maar eens gaan kijken, het nodigt niet écht uit maar er schijnt niks mis mee te zijn. In ieder geval een bewaakte parking, da's al iets!
 3. Pierre

  waar sta jij vanavond??

  "Relais des 5 Routes" Parnac
 4. Pierre

  Waar gaat de reis heen...???

  Och ja...iemand moet het vuile werk opknappen hé... Mar goei chauffeurs die nie teveul noten op durre zang hebben en een bietje willen werken kunnen ze altij gebruiken, ik wil best een woordje vur jou doen bij oe ouw collega's... Morgen eerst die twee lossen in Plaisance-du-Touch en Pamiers en dan op 't gemak het programma voor de rest van de week afwerken: Arzens (11), 2 x Rivesaltes (66), Narbonne (11), Poilhes, Montagnac, Villeveyrac (34) en dan zit-ie weer vol!
 5. Pierre

  Waar gaat de reis heen...???

  Opnieuw in de prijzen gevallen bij het reisbureau! Onderweg naar Plaisance-du-Touch (31) en Pamiers (09). Mooi de week weer vol...
 6. Ga maar zoeken daar op het DC in Zaandam, tussen nog 100 andere auto's van Loos... Wel weer zo'n échte onbezonnen kamikaze-actie van één of andere randdebiel, kan me niet voorstellen dat een ervaren en 'volwas' chauffeur dit zomaar doet.
 7. Hier nog twee!
 8. Gelukkig maar!
 9. Jij was er zo'n anderhalf jaar geleden al druk mee volgens mij, met lampjes vervangen en meer van die onzin. Na zoveel tijd kun jij hem het misschien wel uitleggen...
 10. De schappen volgende week weer rijkelijk gevuld bij de slijter....
 11. Maakt niet uit. Stem daarom de komende verkiezingen op FvD, Baudet. Eén van zijn kernpunten is de eerste tien jaar in Nederland geen uitkering voor immigranten. Niks anders dan terecht lijkt mij, gewoon werken i.p.v. hier komen meevreten uit de ruif en anders ophoepelen en terug naar het vaderland. Wat er uiteindelijk van alle goede punten van FvD terecht komt is en blijft koffiedik kijken, wat de gevestigde orde nu tentoonspreid betekend de gang naar het putje... De laksheid m.b.t. tot het controleren van uitkeringsfraude door o.a. de Polen en Marokkanen met hun kinderbijslag vanuit Nederland is daar een klein voorbeeldje van.
 12. Pierre

  oorlogsverklaring

  Wat mij opvalt in dat filmpje is dat dit groepje opgeschoten allochtoon tuig zich voor een groot deel voortbeweegt in een voor deze bevolkingsgroep normaliter veel te duur danwel onbetaalbaar voertuig... En ook dat behoort schijnbaar allemaal tot de acceptatie, we schijnen het vrij normaal te vinden. Lang leve de multiculti droom!
 13. En die werken hier dan een paar weken, gaan terug naar hun thuisland en vangen daar dubbel zoveel WW vanuit Nederland als dat ze in hun eigen land met werken kunnen verdienen. Wat een giller weer.... Bron: https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2276236-opnieuw-grootschalig-misbruik-met-ww-uitkeringen-door-polen.html
 14. Pierre

  Schots en scheef

  Gefeliciteerd!
 15. Probeer het en je weet het...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...